חזרתי אליו

rose1971

New member
חזרתי אליו

שלוש לפנות בוקר מתקלחת במים קרים שותה כוס קפה מתאוששת מהתנומה מתניעה את הרכב מתחילה את הנסיעה לפני שש שעות החלטתי שאני חוזרת אליו שוב אל השקט שלו אל השלווה שבו אל החום היופי הרבה זמן פחדתי לעשות את הצעד הזה גם הפעם חברים אמרו לי מה את משוגעת את לא מפחדת אבל ידעתי הרגשתי בבטן שזה מה שהכי נכון לי עכשו נסעתי כל הלילה כשהשמש עלתה הגבול בינינו היה קרוב וידעתי שאני עוברת אותו המעבר היה חלק אומנם אני כבר לא נראת כמו פעם אבל עדיין אפשר לזהות שזאת אני הבטתי גם אני בדרכון כמעט 4 שנים לא הייתי בסיני ועכשיו המדבר נפרש לפני הים הכחול נושק לחול הצהוב המדבר הזה לא השתנה זאת רק אני שקצת התבגרתי הזכרונות ממנו לא השתנו רק עוד חוויה נוספה עכשיו

משה999

New member
גם אני (רק לכיוון ההפוך)

ארזנו את עצמנו ועוד 2 תיקים והצפנו לכיוון טבריה, שנים שלא הייתי בעיר הזו (פעם האחרונה שהיית הכנרת היתה מלאה). על היום הראשון נוסעים לדרום רמת הגולן לנחל אלעל ולמפל היפה שלו (הראשון) ובחזרה. ביום השני כבר חזרנו לימי בנ"ע העליזים ולנחל זוויתן עליון (ידעתם שצריך לשלם כסף בכניסה לחניון יהודיה!??) הנחל היה די ריק (גם במטיילים וגם במים) אבל הברכות שלו היו מלאות מים (אז מה אם חתכתי את הזרת שלי במים...) היה כיף והכי חשוב תפסנו קצת צבע.

למעלה