חזרתי.. אחרי זמן קצר

gggssshhh

New member
חזרתי.. אחרי זמן קצר

אני די חדשה פה, גם לפני ההפסקה הייתי חדשה. היו לי בגרויות וקרו דברים.. קיצר לא היה לי זמן להתעסק עם חצלולים. אבל מה שהכי הזנחתי היה יומן החלומות - לא איכפת לי שאני לא חולמת חצלולים.. איכפת לי שאני כבר בקושי זוכרת את החלומות שלי! הם כל כך יפים ומעניינים.. ואומרים המון על הנפש, שכל חלום שלא זוכרים - זו החמצה של עולם ומלואו. אבל מה שטוב בזה - תמיד יש את הלילה הבא, ותמיד יש חלומות חדשים! כל כך הזנחתי את היומן.. הפרתי את כל הכללים של ניהול היומן: אני לא ישנה רצוף - רק קטעים של 3-5 שעות שינה (כמה שעות בלילה ואז השלמות בצהריים).. וצריך לישון 6-7 שעות רצוף. כשאני מתעוררת, אני לא נשארת באותה התנוחה, אלא ישר פותחת עיניים, אמא שלי מדברת איתי על מה שצריך לעשות היום, ואז ישר הראש שלי מתמלא במה הולך לקרות היום... ואז אני מנסה להיזכר במה שחלמתי, לא מצליחה - אז אני עוזבת את זה וקמה. הפסקתי לרשום את החלומות!.. אני לא רושמת בנקודות ולא במפורט.. אני פשוט לא רושמת! אפילו לא מספרת לעצמי את החלום.. כאילו - אוקיי, מה חלמתי? אהה כן.. היה משהו עם זה.. טוב, יש לי אימון היום, צריך להכין דברים.. צריך לקום. ו-היפרתי כלל מאוד חשוב: לילה אחד חלמתי התעוררתי לא בכוונה לפנות בוקר וזכרתי חלום, זכרתי טוב. אבל הייתי עייפה ולא היה לי כוח לרשום אותו, אז אמרתי "נרשום אותו כבר בבוקר.....", חזרתי לישון, חלמתי משהו אחר, וכמו שכתבו באתר - החלום השני "דרס" את זיכרון החלום הראשון.. וככה פספסתי חלום. בקיצור, היום אני רוצה לחזור לניהול נורמאלי של יומן, אז בהצלחה לי! (ולכולם, כמובן).

למעלה