חזרתייייי..מותר?

dragonit12

New member
חזרתייייי..מותר?

מה שלומכם??{ושלומכן}מה חדש?הכל בסדר?איך עבר עליכן{ועליכם}השבוע? יוו אתן לא יודעות כמה התגעגעעתיי אליכןן מאד מאד מאד מאד מאדד{רותם
זהבית
} רק רציתי להגיד לכן שחזרתיי לכאן ושאני אוהבת אותכן כל כך לאב יו סו מאץ
נ.ב חוויות אם תרצו אח"כ...תהנווו וסורי שפתחתי הודעה חדשה...

הייי....

את שואלת אם מותר לך לחזור.. אמ... תני לי לחשוב על זה.. ח... סתם ברור למה את בכלל שואלת?! כמו שרשמת אני מחכה לחויות זה בטח מעניין... אצלי הכול בסדר, לי אין חדש אבל ארנון החליף כינוי... השבוע עבר לי מצויין ומאוד מהר...

dragonit12

New member
כן אני שואלת..

יש כאלו שאולי לא רוצים שאני אחזור לכאן.. כן שמתי לב שארנון החליף כינוי.. שמחה שעבר לך מצויין ומהר... אויי החוויות.. 17.01.06 הגענו לאילת שמנו ת'דברים בחדר וישר עפנו{אמא אחי ואני}לביג{מי שלא מכיר זה חנויות בגדים בתחילת העיר..מקום ענק} קניתי שם שתי מעילים ולאחי קנינו חולצה{כן אני יודעת שזה לא מענין
} חזרנו למלון להתקלח ולסדר ת'דברים בחדר לבנתיים אמא ירדה להרצאות שלה.. ואחרי זה עפנו לארוחת ערב ומשם לטיילת... 18.01.06 קמנו וירדנו לחדר אוכל אמא אחרי זה הלכה להרצאות ומשם הלכנו ל"עיר המלכים" היה שם מזה כייף יוו איזה כייף היה שם שווה ללכת לשם מקום כייפי.. יש שם 4 תחנות...אני לא אספר מה הולך שם כי א אני אהרוס לכם אבל שווה ללכת.. ואחרי זה הגענו למלון אחי ואני שיחקנו רמי ואני ניצחתי...קיבלנו פרס כוס קפה ועוגה בעע... הלכנו לאכול ואז ירדנו לשחק בינגו ואחרי זה לIMAX היינו בסרט "החייזרים באים" סרט יפה ומצחיק{אפשר לומר..}ואז חזרנו למלון וזהו.. 19.01.06 קמנו אכלנו סידרנו ת'דברים ויצאנו לכיוון הבית.. אני לא מאמינה שעברנו את השש שעות נסיעה באוטובוס אויי היה ממש משעמם
{עזבו לא משנה למה} וזהו... היה ממש כייף באילת... מקווה שלא שיעממתי אותכם/ן..
לאב יו רותם אני מצטערת שלא יכולתי לקחת אותך.. הייתי רוצה שתבואי איתי פעם הבאה ניסע שלושתנו.. {רותם זהבית ואני}הולך?

למעלה