חזרתייייייי!

Jelly Beans

New member
חזרתייייייי! ../images/Emo60.gif

נכון התגעגעתם?
בעעע, טוב, חזרתי מספרד והנה.. אמ.. חוויות!
טוב.. עכשיו אני אספר קצת על הטיול.. * ביום הראשון היה חם ועשינו קניות והלכנו המוןןןןןןןןןןןןןן!!! כדי להכיר את המקום.. שחזרנו לא יכולנו לעמוד על הרגליים.. * ביום השני הסתובבנו עוד קצת היה חם ויפה ועשינו קניות... * ביום השלישי טיפטף קלות ונסענו 100 קילומטר עד לפארק שעשועים עם הרכבת הרים הארוכה ביותר בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הגענו.. התחיל לרדת מבול!!! תוך 5 דקות היה על הכביש מים הגובה 5 סנטימטר! וחזרנו חזרה
זה היה הדבר הכי מדכא שקרה!!!!!!! * ביום הרביעי לא זוכרת מה עשינו
* ביום החמישי התחלנו לנסוע המון המון המון עד למקום שקוראים לו אנדורה.. נוף יפה חוץ מזה שום דבר.. * ביום השישי יצאנו מאנדורה לקוסטה ברבה, מקום על הים, חם שם וכיף, יש המון דוכנים ובסטות וחנויות עם זבלות שזה הכי כיף! וים זה טובבבבבבב. * ביום השביעי נסענו לחירונה (נשמע כמו מחלה) מקום עתיק ונחמד.. משם הלכנו לעוד מקומות על החוף.. כולם עם הציצי בחוץ.. מאוד נחמד
חי חי * וביום השמיני (היום) נסענו לשדה תעופה ואמ.. אני פה! עכשיו, כמה מסקנות:
גרמנית זאת שפה מ-צ-ח-י-ק-ה!!!! עלינו על הר והיו שם שלוש בנות גרמניות, אז הם ראו משהו והצביעו עליו ועשו כזה "אוחען באחן חימע הון" ואני התחלתי להתפקע מצחוק!!!!!
גיליתי שאמא שלי קלסטרופובית ומקבלת בחילות מנסיעות ארוכות..
מוזר
היה מקרה מצחיק.. נכנסנו לחנות עם זבלות כאלה.. כל מיני שטויות. אז אמא שלי הסתובבה ופתאום היא עושה כזה "שיר! בואי תראי משהו! בואי!" באתי.. אמא שלי מצביעה על סלסלה מלאה חרא מפלסטיק ומגחכת.. אז היא קוראת לאבא שלי. "ציון! בוא תראה משהו!" (ציון= אבא שלי) אבא שלי מגיעה ואמא שלי ממשיכה להצביע על סלסלה מלאה חרא מפלסטיק וקצת יותר ממגחכת.. אני הסתכלתי עליה והתכלתי לצחוק עליה
זה היה קורעעעעעע!
יותר מסוכן לעבור באור ירוק מאשר באור אדום!!!! (זה קרה לנו הרבה פעמים.. למדנו לעבור *רק* באדום)
תרגמו את אבניבי אבואבה לספרדית!!! וגם את דיוה!!! זה היה ברדיו!!! זה היה כזה מצחיק!!!!!! אמ... שאני יזכר בעוד דברים אני יכתוב.. אבל, הייייי!

פגעסוס

Well-known member
ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

נשמע שעשית שם כיף חיים. נשמח לשמוע מה היה ביום הרביעי, אם תיזכרי. בכל הנוגע לבחילות מנסיעות ארוכות, יש הרבה אנשים שזה קורה להם, תציעי לאמא שלך לסוע עם החלון פתוח... זה עוזר... מנסיון.

Nifredil

New member
יש כדורים הומאופאטיים ש...

עוזרים נגד בחילה. אני הייתי בכרתים לפני חודש והיה לילה אחד שירד מבול! גם שם יש הרבה גרמנים [ואנגלים] במלון שלנו היה גור חתולים והיו שם ילדים מאנגליה והם קראו לו LION!

למעלה