חזרתייייייייי

p r u d e n s

New member
חזרתייייייייי

מהטיול של הצופים! היה אחלה! חוץ מזה שנתקעתי ב: רצפה של האוהל עץ שלט סלע

p r u d e n s

New member
טוב אז ככה:

הייתי צריכה לקום בשש וחצי בבוקר כדי להגיע למסדר שנמשך עוד ועוד ("מסדר! עמידה חופשית! מסדר! עמידה חופשית! מסדר! עמידה חופשית! גדוד שחף מונה 400500 חניכים...") ואז להגיע לאוטובוס מלא פקאצות
אבל אז התחיל הכיף! הלכנו המון ואז הגענו לנחל וקפצנו למים ונרטבנו והיה נורא כיף.. והביאו לנו צ'ופרים חמודים כאלה... וכל הדרך עשיתי צחוקים עם החבר'ה (עודד, אלמוג ולימור) והסתלבטנו על יוני המדריך, וקראנו לו פודל... ג'י, זה היה כיף. ואז מצאנו גראס וחשיש בצידי הדרך והסנפנו (בכאילו כמובן) והגענו לעוד מים ושוב נרטבנו ועשינו קרב שפריצים... והגענו למאהל, רצינו לקחת את התיקי לילה אבל התיק שלי נאבד...אחרי כמה שעות של חיפושים התברר שבכלל נתתי תיאור לא נכון והוא נראה אחרת לגמרי ממה שחשבתי... כולם צחקו עליי אח"כ...|נבוך| הכנו שיקויים כאלה... ואוכל צופי מגעיייייייייייייייל ואז הלכנו לסיור קצר, ודנית המדריכה הקריאה לנו סיפור
וזה היה קורעעע היו לנו כל מיני משימות לבצע... ואז הגיע הבוקר (אחרי שדפקתי את הראש באוהל) ויצאנו לדרך! (ודפקתי את הראש בעץ). עשיתי עוד קצת דאחקות עם עודד ואלמוג ואז נתקעתי בשלט ואז עוד קצת דאחקות עם לימור ויוני והסתבלטנו על האובססיה של יוני לכובע שלו
ואז אכלנו מנה-חמות... זה היה מגעיייייייייל|מובחל| שונאת מנה חמות... ואז נכנסנו למים ושיחקנו בנג-בנג (אם את מכירה סבבה...אין לי כוח להגיד מה זה) והפסדתי כמובן, כי אני איטית מידי...וכולם השפריצו עליי מים.. נרטבתי כולי |מסכן||עלוב|... ואז נתקעתי בסלע ואף אחד לא הבין איך אני בחיים עדיין
ואז גמרנו את הטיול עם עוד מסדר ("עמידה חופשית! מסדר! עמידה חופשית!") ויצאתי לדרך עם הפקאצות והנה אני כאן...

carmit4

New member
../images/Emo41.gifלא נורא...../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

אבל נראה שנהנת...כיף לך!
ולא, אני לא יודעת מה זה בנג בנג...

p r u d e n s

New member
אז ככה

עומדים במעגל ויש מישהו אחד באמצע, והוא אומר שם של מישהו. נגיד ליה, ירון, ריקי וקובי עומדים במעגל אחד ליד השני ונירה באמצע (בכל זאת זה פורום משחק החיים...) ונירה אומרת "ריקי" אז ריקי מתכופפת וירון וקובי צריכים לעשות אקדחים עם הידיים ולהגיד "בנג בנג בנג בנג בנג בנג בנג" עד שנגמר להם הנשימה...מי שמפסיק ראשון מפסיד. ואני איטית מידי ולא קולטת מי לידי ובגלל זה אני תמיד מפסידה
זה משחק דפוק
|אגואיסט|

למעלה