חזרררררררררררתי

חזרררררררררררתי

הייייייייייייייייייייייייייייי! חזרתי! כמה חדשים! טוב לכל החדשים ולאלה שלא זוכרים אני בן אני הייתי אחד החברים הקבועים בפורום עד שיום אחד כתבתי הודעה ופיתאום מישהו נקש בפיתאומיות בדלת אני פתחתי וראיתי איש גבוה עם משקפיים שחורים שחטף אותי
טוב זה היה בצחוק אבל משהו כמו יומיים לפני תחילת החופש הגדול המחשב שלי מת אז פירמטנו אותו בשבוע השלישי של החופש ואז עוד איזה שבוע לא היה לי אינטרנט ואז חיברו אותי מחדש אבל יום אחרי זה טסנו לשבוע ליוון וחזרתי רק ביום רביעי האחרון ואז הייתי קצת עסוק ואז ביום שישי הלכתי לסבים שלי וחזרתי רק היום. ושמתי לב שיאקומו חזרה
(מצטער שאני לא מעודכן פשוט בפעם האחרונה שהייתי היא לא הייתה) וסליחה שזה ארוך. נקווה שהפעם המחשב שלי יחייה יותר זמן למה יאקומו נעלמה
אני דורש לדעת פרטים
מתנשף...

Unicorn Fairy

New member
ברוך השווה!!!

מה קוריי איש?! שמתי
שמלא וותיקים שנעלמו חוזרים (אני...אתה... עוד כמה) יאקומו לאאאאאאאא נעלמה!

אה כן פיתאום נזכרתי../images/Emo70.gif

ראתי גם דיג'ימון
ביוונית
אחד פרק מעונה שניה הפרק שגריימון מלחמתי שחור פוגש את אגומון והם מדברים ואז גריימון מלחמתי שחור טס משם והורס את אבן הגורל והשני פרק של טיימרס שהיה דיי משעמם והיה מלא דיבורים ביוונית(למי שלא יודע אין לי כבלים אז לא ראיתי את טיימרס ועכשיו גם לא את פרונטייר) אבל בתחילת הפרק היה את טאקאטו וגילמון שהיו בביניין ואני חושב שנילחמו בדיג'ימון שהיה גדול יותר מגילמון והראו רק את הצללית שלו ואז מישהו זרק לשם כדורים כאלה שפלטו עשן והופיע איש עם משקפיים שאני חושב שלקח את גילמון ואחר כך גם היה קטע שטקאטו דיבר עם גילמון בתוך בית כלא או משהו דומה ובסוף הפרק היה מין בניין כזה שפלט מין עשן כזה. אני לא מכיר את טיימרס אז מישהו מוכן להסביר לי מה הלך שם?

יאקומו

New member
ווי! זוכרים אותי!

איזה זיכרון!!! וכן, נעלמתי לכמה חודשים לפני החופש הגדול... ואני אסביר (שוב o_O
...) למה: משום מה בתקופה ההיא (פורים)- הפסקתי לאהוב דיג'ימון. לא ידעתי מה להגיד פה, ופשוט נעלמתי! לפני שהעונה הרביעית התחילה, חזרתי לפה (לא לפני שביקשתי סליחה כמובן!) ובסוף החלטתי לראות את העונה הרביעית! ככה ש'חזרתי לעניינים! העונה השלישית- מסופר שם על טאקאטו, ש'מת' על התוכנית דיג'ימון (נשמע מוכר?) ששם מסופר על טאי, מאט, דיוויד, קארי בלה בלה בלה... . הוא כל כך אוהב את התוכנית, שהוא מחליט לצייר לעצמו דיג'ימון. ממש עם הכל- מתקפות, דיג'יגדילות, שם... . בתקופה שלו, דיג'ימון היא בעצם תוכנית מפורסמת, ויש מלא קלפים ובעצם כל מה שבאמת יש. בסוף גילמון (הדיג'ימון שהוא צייר) נהפך לאמיתי. ממש אין לי כוח לכתוב, וגם אני סתם אסבך אותך! (אני לא יודעת לכתוב דברים כאלו טוב). אל טאקאטו מצטרפים: הנרי, ריקה, ג'רי, קאזו וקנטה (בכוונה ביחד) וסוזי.

LILO digital

New member
שלום לך...

אני לא חדשה בכלל, אני חברה ותיקה מאוד מאוווווד עוד כשהפורום הזה בכלל היה באתר "יויו" זכרונו לברכה! אתה כנראה נרשמת בתקופה האפלה שלא היה לנו אינטרנט - יעני, במשך כל הסמסטר... אז נעים להכיר! מאוד נעים! אני לילו! אולי תקרא את הפרק שכתבתי - המצאתי עונה שמינית של דיג'ימון שהדיג'יגורלים מגיעים מארצות שונות מסביב לעולם, והמנהיגה היא נערה ישראלית. יצא לי די טוב...

תודה לכולם!

*מצפה לתגובה של סטטה* ליאקומו-לא אני מכיר פחות או יותר את העונה השלישית פשוט שאלתי מה קורה בפרק המסוים הזה. לילו-לא אמרתי שאת חדשה אלה עם כן יש לי מחלת שיכחה. (תקני אותי עם אני טועה)

כבר אמרתי

ואני מצטט: "אבל בתחילת הפרק היה את טאקאטו וגילמון שהיו בביניין ואני חושב שנילחמו בדיג'ימון שהיה גדול יותר מגילמון והראו רק את הצללית שלו ואז מישהו זרק לשם כדורים כאלה שפלטו עשן והופיע איש עם משקפיים שאני חושב שלקח את גילמון ואחר כך גם היה קטע שטקאטו דיבר עם גילמון בתוך בית כלא או משהו דומה ובסוף הפרק היה מין בניין כזה שפלט מין עשן כזה. אני לא מכיר את טיימרס אז מישהו מוכן להסביר לי מה הלך שם?"

Digi Lista

New member
בן,חזרת../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

איזה כיף!!!התגעגעתי אליך(שאלתי כמה פעמים,בסוף כמו כול דבר בחיים כשכבר לא מצפים למשהו הוא קורה),אין מה להתנצל על האורך(אני המצאתי את זה
),שמחה לראות שנהנית לך בחופש לבינתיים ואני בטוחה שאם תישאר תהנה גם כאן!התגעגעתי,ברוך השב!

למעלה