חזרנו...

מצב
הנושא נעול.

sagivkr

New member
חזרנו...

חזרנו...
ועכשיו - 12 הימים הארוכים בחיינו. לילה טוב, עדכונים בהמשך.

ayoosh

New member
../images/Emo50.gif ב- 12 הימים ו- 9 החודשים..

חזרנו...
ב- 12 הימים ו- 9 החודשים..
ספרו לנו איך היה (אם בא לכם...) הצלחתם גם להנות? איך היה הטיפול?? גייסתם חברים חדשים לפורום...
.... והכי חשוב המון המון הצלחה

sagivkr

New member
סה"כ היה נחמד...

ב- 12 הימים ו- 9 החודשים..
ספרו לנו איך היה (אם בא לכם...) הצלחתם גם להנות? איך היה הטיפול?? גייסתם חברים חדשים לפורום...
.... והכי חשוב המון המון הצלחה
סה"כ היה נחמד...
היה לנו קצת קשה להתמצא עם השפה וכל זה... אבל הצלחנו גם קצת לטייל וראינו מקומומת יפים... הטיפול עבר יפה (אני מקווה) הוחזרו שלושה עוברים בעלי 4 תאים כ"א, יפים וסימטריים. ההחזרה היתה חלקה וטובה. 4 עוברים נוספים הוקפאו. לכל מי שחושב שפרופ' משיח לא נחמד - ההפך הוא הנכון! הוא היה מממאד נחמד ומאד אנושי. הפורום הולל ושובח בכל הזדמנות. אם יצטרפו או לא - זה כבר עניין שלהם... בינתיים אוכלים ציפורניים ותולשים שיערות... תודה לכולם על התמיכה.

sagivkr

New member
זה בלתי אפשרי...

בהצלחה!
ולא לחשוב יותר מדי. תשתדלות להעסיק את עצמכם כדי לא להשתגע. בהצלחה!
זה בלתי אפשרי...
כמה שלא ניסינו... כל מה שיש לנו בראש זה רק זה. ביום ובלילה... אנחנו לא מפסיקים לחשוב. ועבר רק יום אחד... מה עושים??????

שיר5520

New member
רסקיו רמדי

זה בלתי אפשרי...
כמה שלא ניסינו... כל מה שיש לנו בראש זה רק זה. ביום ובלילה... אנחנו לא מפסיקים לחשוב. ועבר רק יום אחד... מה עושים??????
רסקיו רמדי
כמה טיפות על הלשון ובימים קשים אפשר ללכת על חצי בקבוק... חייבים ממש להתאמץ למצוא עיסוקים אחרים. זה מחרפן, אבל אסור לכם להיות לחוצים. אין מה לעשות, צריך לחכות בסבלנות. והכי חשוב, אנחנו כאן לקיטורים... בהצלחה! מחזיקים אצבעות.

סביון1

New member
אני מציעה לעשות הרפיות

זה בלתי אפשרי...
אני מציעה לעשות הרפיות
בכל הזדמנות. כשמרפים את השרירים מרפים גם את המתח הנפשי וזה עוזר. אני לא כל כך אוהבת להיעזר באמצעים חיצוניים כמו רסקיו, למרות שזאת תרופה הומאופטית. עד כמה שידוע לי, השימוש ברסקיו צריך להיות מבוקר ולא ממושך, כי התרופה הזאת מיועדת להתאוששות ממצבים של טראומה ולא לשימוש יומיומי מתמשך.

ayoosh

New member
אם היו לי פתרונות.......

זה בלתי אפשרי...
אם היו לי פתרונות.......

a17

New member
קשה...קשה ...../images/Emo60.gif

חזרנו...
קשה...קשה ...

תחזיקו מעמד...אין מה לעשות ככה זה ובסוף זה עובר. שיהיה במזל

מצב
הנושא נעול.
למעלה