חזרנו.......

niniv

New member
חזרנו.......

שימו לב: אליאורי עומד לבד!!!! קודם כל, תודה למי שהתעניין... כתבתי קודם הודעה ארוכה ותפוז הרשע מחק לי הכל!!!! אני אכתוב כשיהיה לי קצת יותר כוח.. הייתי שבועיים כמעט ללא מחשב כי הוא התקלקל וחשבתי שאני מתחרפנת.... אליאור היה חולה באבעבועות רוח, דלקת באוזן, דלקת בעיניים, ואדמדמת, וכל זה ביחד... אז עברנו את זה בשלום והוא בסיידר. מצרפת תמונה עדכנית...(אגב קנינו מצלמה דיגיטלית...) מה שלום כולם????? התגעגענו....

niniv

New member
אגב, ...

כל כך הרבה קרה בזמן הזה.... הפסקתי להניק את אליאורי אחרי תשעה חודשים... אני חושבת שזה מכובד מאוד... הבעיה היא שהחלב לא נגמר לי... מה עושים?

nush1

New member
../images/Emo140.gif ברוכים השבים

איזה יופי שהכל בסדר עכשיו נשמע שהיה מאד קשה ואליאורי בטח נורא סבל, תודה לאל שהכל מאחריכם וכמובן כל הכבוד לחתיך שעומד לבד והכי חשוב, יופי שיש דיגיטלית, עכשיו נראה יותר את אליאור נכון?

shirka

New member
מזל טוב לאליאור על העמידה!

נועה עומדת "בלי ידיים" אבל רק לכמה שניות...
הרגת אותי עם כל המחלות שהחליטו להשתלט על אליאורי בבת אחת
העיקר שזה מאחוריכם . תהיו בריאים.
לגבי החלב, בטח בהנקה יתנו לך תשובות.

sael

New member
ברוכים השבים!

התגעגענו אליכם!!! תתחדשו על המצלמה הדיגיטלית ותתחילי להפציץ בתמונות של המתוקון שלך שכבר עומד כמו גדול.

כמיסה

New member
../images/Emo124.gif רררייינננתתת../images/Emo24.gif

איזה שילוב...מחלות, סוף ההנקה, מחשב תקוע
... תודה לאל שעכשיו טוב יותר
אני כל-כך שמחה לשמוע שאליאור בסדר גם אנחנו התגעגענו
תחייגי כשתתפני

גנדולף

New member
רינת....../images/Emo24.gif

באמת תהיתי לאן נעלמת, ולא ידעתי את מי לשאול. העיקר שהכל בסדר ושחזרת אלינו. אליאורי ממש מתוק, לא יאמן איך שהוא גדל !!! נשיקות

טוטי30

New member
רינתי! התגעגענו! וואו על החדשות../images/Emo12.gif

אליאור מדהים!!! איזה יופי שהוא עומד!!!!! שמחה לשמוע שכל התחלואים מאחוריכם סופסוף ושחזרתם אלינו במלוא הכוח והמרץ
תתחדשו על המצלמה, בטוחה שתשתמשי בה הרבה! שאלה קטנה: למה החלטת להפסיק להניק עכשיו?

niniv

New member
../images/Emo5.gifכי אליאורי נתן לי ביס../images/Emo5.gif

וגם ככה ההנקה הפכה לחלק קטן מאוד מהתזונה שלו.... הוא ינק רק פעם-פעמיים ביום. מה ששבר אותי היה הביס שהוא נתן לי, ממש היה לי דם וכאבים, אז החלטתי שזהו.... עבר בהצלחה.... ותודה לכולם על התגובות....

גנדולף

New member
איזה קטע...

גם אני הפסקתי להניק לפני שבועיים מאותה סיבה... (היו לי יסורי מצפון, אבל יש גבול ... חוצמזה, זה לא שאין לה מה לאכול
, והחיים שלי הפכו ליותר נוחים).

10shosh

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif סליחה שאני מוצחקת

אבל זו סיבה להפסיק
אם ככה היתי צריכה גם להפסיק להחזיק את שחר על היידים או לתת לו לטפס עלי או לתת לו יד. הכלבלב הקטן שלי
כבר נשך כמעט כל איבר אפשרי בגופי (מעניין שדוקא את הציץ הוא עזב לאחרונה
אחרי תקופת התנקלות די ארוכה
פשוט הייתי אומרת לו לא ! תקיף ומכסה את הציץ הוא הבין שלא שווה לו ועבר לאיזורים אחרים
. בכל מקרה הוא עושה זאת רק לי ולא לאבא מטפלת וכדומה- מוזר לא? - לכי תסבירי שהסמנים הכחולים זה מהילד
בכל מקרה עם זו הסיבה היחידה ואת עדיין נהנת מהנקה - יש דרכים למנוע את זה. בכל מקרה בהצלחה.

מברוק על כל כך הרבה דברים

סיום ההנקה, המחלות שעברו, המצלמה הדיגיטלית, עומד לבד... כמה עלתה המצלמה? ו... בנוגע לחלב, זה אמנם לא נסיון שלי (כמובן) אבל כרוב. עוזר תמיד... רק שיהיה טרי

twiti

New member
ברוכים השבים. איזה יופי הוא עומד!!

וטוב שאתם כבר אחרי שלב המחלות.

אום בר

New member
אליאורי מדהים. טוב שחזרתם...

'תגעגענו, וגם קצת דאגנו. שמחים לשמוע שאתם אחרי הכל.

niniv

New member
תודה לכולם על התגובות...

אורן, לשאלתך, המצלמה עלתה בסביבות 1400 ש"ח, רק שהיא לא נקנתה בארץ. ההורים של אלון היו באוסטריה, וקנו לנו. מצלמה מעולה, חבל-על-הזמן.... חוצמיזה רציתי להגיד לכולם שלא כל כך הצטערתי על הפסקת ההנקה, הרגשתי שזה בא בדיוק בזמן.... ועכשיו אני הולכת לכרוב...

lilo

New member
כל הכבוד על העמידה!!!!! ../images/Emo24.gif

את יודעת מה יקרה עכשיו נכון?! הוא יתחיל ללכת... וגרוע מזה לרוץ.... נראה לי שיש כאן אמא שהולכת להיכנס לכושר מאוד מאוד בקרוב

למעלה