חזרנו

סמדר בנ

New member
חזרנו ../images/Emo13.gif

יום אררוווךךך!!!!! יצאני בסביבות 6:30 מהבית, הגענו קצת אחרי 10:45 לסיירים לאחר עצירה ב"קפהנטו" במצפה-רמון (ותודה לאילתית על הטיפ!). הילדה קיבלה אותנו בקריאות "אמא, אבא, אתם לא עומדים בזמנים!!!". נתנו שעה וחצי זמן למפגש הורים במגורי הקמ"ד (דוקא נחמד, אוירה יחסית אינטימית וגם די נקי - טוב בנות....). היה המון אוכל, כל אחד הוציא מה שהביא והבנות טעמו אחת מהשניה - תחושה של קולקטיב. אח"כ שיחה עם המג"ד -בחור חמוד ומורעל, גאה בבנות ("המדריכות הכי טובות בצה"ל", "מכשירות את כל הלוחמים" "בלעדיהן אין לוחמים" ועוד כאלו דברים שעשו לנו טוב). אח"כ תצוגת אש - טנק יורה פגזים, מקלע יורה במטרות, הטנק נוסע, מצודד, מוציא מיסוך עשן ועוד. הצוות שהדגים היה מורכב ממפקדים ומדריכות - ("כלות" כדברי הבת - מלשון כלי). לבת שלי נצצו העיניים והיא הפטירה ""איזה יופי". בשלב זה נראה לי שהטנק נראה בעיניה יותר שווה מכל רכב אחר... חיכינו אח"כ לבנות שיארגנו את האיזור, וכל אחד נסע עם הילדה הפרטית שלו חזרה, כולן קיבלו חמשוש
. שבוע הבא - חלוקה למגמות. ראינו בדרכינו כל מיני טירוני שיריון - אולי עברנו על פני הבן של טפת או החבר של צוף?. תמונות גם יגיעו בקרוב. חזרנו מורעלים חזק - אפילו הבן אמר שייתכן וירצה להיות בשיריון... אמרנו כבר: "האשה שבטנק תנצח".....

../images/Emo218.gif כל מפגש הוא חוויה.

משום מה כל מפגש שכזה גורם להתרגשות וחוויה מיוחדת. יופי שהתפוחון היה, כעת יש מעריץ קטן לחיל. בוודאי נהנתם גם מהדרך המקסימה. איזה מגמות?

איזה יופי ונשמע מאוד מרגש. הורים

גאים.
והבת חזרה איתכם? גם לי היתה הפתעה מאוד נעימה היום. תומר החליט להפתיע אותי ולא גילה לי שקיבלו חמשוש. היו אמורים לסגור שבת בבסיס. פתאום בשעות הערב, נקישה בדלת, הלכתי לפתוח ואת מי אני רואה? וואי, איך התרגשתי התחלתי לצחוק, קיבלתי פשוט התקפת צחוק שאי אפשר לעצור. יו. עשה לי את השבת. שיהיו בריאים כולם.

אימשל2

New member
האדם שבטנק ינצח

כך גם הבן שלך, השריונר לעתיד, יהיה כלול באמירה. יישר כח ענק לבנות! וגם יישר כח אחד קטן להורים שעמדו במעמסה של נסיעה הלוך ושוב עד לפאתי אילת. מה שלום הבת (חוץ מהרעל שמפעפע בורידיה)? מה מצב הרגל? גם להן נותנים לבחור מגמות כמו לבנים? יד על הלב, כשרואים תצוגה של ביצועי הטנק אפשר שלא להפוך למורעלים חזק?

סמדר../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif אתם ודאי מאוד

עייפים ומאוד מאוד גאים, ובהחלט יש על מה. יישר כוח!

סמדר בנ

New member
אז ככה

התפוחון (נראה לי שאאמץ את הכינוי - מוצא חן בעיני..) מרגיש טוב למרות שמתעקש למדוד חום מדי פעם. היפוכונדר רציני. מחר ישוגר לביה"ס. המגמות - כמו לטנקיסטים הבנים, כלומר נהג, תותחן וטען. בהיבט של הדרכה לכל אחת מהמגמות יש את היתרונות והחסרונות. הבת כבר אמרה שלא ממש מתחשבים בבקשות - יותר במה שהסגל חושב שמתאים, ובכל מקרה, כל המגמות טובות (מה שנקרא win-win). הבת מרגישה טוב יותר, עדיין מצוננת, הרגליים עוד כואבות אך מדווחת על שיפור עם המדרסים, ובכל מקרה היא מתאמצת ולא מוותרת, מוטיבציה בשמיים. שבוע הבא - שוב בר-אור, נקווה שהרגליים תעמודנה בריצה
.

סמדר בנ

New member
כמובן ../images/Emo9.gif

את אמרת שהעץ לא נשתל רחוק מהתפוחיות, ואני אמרתי שיש גם תפוחון.... מה זה מתאים לו הכינוי, אפילו קראתי לו ככה היום, מכיון שהוא רגיל לכינויי חיבה זה לא היה נראה לו משונה...

tsufM

New member
איזה התרגשות!

סמדר! איך היה קפה נטו? באמת כמו שאמרו? אני שמחה שחזרתם עם הבת ונהנתם! (היה מזג אוויר מושלם במיוחד בשבילכם) ושהכל היה מרגש. מחר החבר חוזר ואני אהיה מלאת פרטים וידע על מה שקורה בסיירים... הוא לא יידע מאיפה זה בא לו!!!!
בהצלחה לבת ושתשמור על עצמה, אני יודעת שהמדריכות עושות עבודה קשה ומבורכת ומקבלות המון הערכה בתמורה. שבת שלום, צוף

הודעה לצוף

לאט לאט הוא ידע מה זה סיירים ומה הולך שם. ושזה לא נורא זה בסוף חוויה. דבר שני באיזה חטיבה משובץ החבר שלך?ובאיזה גדוד?

ההודעה נכתבה ע"י הבן של בן עמי

השריונר הגאה בחטיסבה 188 גדוד 74 כבוד פלוגה ו' כבוד על והפלוגה הכי טובה בגדוד.

oshiko

New member
תיקון קטן ...

התותחן הכי טוב בפלוגה הכי טובה בגדוד 74 וכו' השירשור הזה נדחק כבר לעמודי ההיסטוריה של הפורום. לא הרבה ייראו אותו אלא אם כן הם משתמשים ב"השעה האחרונה" כמוני.

tsufM

New member
בן של טנצר

שלום שלום תודה לאל הוא כבר מכיר את ביסל"ש טוב טוב (או יותר נכון את המדבריות מסביב כי הם אף פעם לא בבסיס אלא רק בשטח...
, עוד שבועיים הם מסיימים טירונות (השבעה בלטרון..
) והופה למקצועות! הוא שייך לוויפר, חט' 401 (סימן 4!) ויש להם הרבה גאוות יחידה. החבר שלי חולה (במיון נתנו לו 5 גימלים) כך שאני לא כ"כ כאן אלא איתו, אבל מחזיקה אצבעות לכולם. טנצר, אפשר לשאול איזה תפקיד הבן שלך בטנק ואיך הוא מסכם את השירות בשיריון עד כה? תודה ושבוע נעים, צוף

../images/Emo178.gifלצוף, ככה נראה מי שמשרת .....

בשריון. ססססתתתתתםםםםםםם. השירות כיפי החברה טובים מאוד מגובשים המשימות הם משימות חירניקיות לרוב כי כרגע לא משתמשים הרבה בטנקים. אני תותחן בטנק וזה תפקיד עם הרבה עבודת ריכוז ומחשבה וחוץ מזה זה גם תפקיד שבו לומדים הכי הרבה. זה בסופו של דבר תפקיד כיפי. ההודעה נכתבה ע"י אמיר הבן של בן-עמי

poli55

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo41.gifאיזה יופי מרגש כל כך

לסמדר והבת בהצלחה רבה כל הכבוד ללוחמות שמכשירות את כל הלוחמים אהבתי מאוד ישר כח ואבקש בפעם הבאה לעמוד בלוחות זמנים (לא יתכן ) צריכה להוות דוגמא
שבת שלום

paulika

New member
../images/Emo23.gifנשמע כל כך מרגש שאני מתחילה

לקנא. יש המון עוצמה בטנקים ואיזה כייף לכם, שאתם יכולים לראות לגעת ולחוות איתה. מאחלת שתקבל את המגמה שהכי טובה לה ובעיקר הרבה בריאות.

למעלה