חזרנו עכשיו מהכנס

batyasher

New member
חזרנו עכשיו מהכנס

הי בנות יקרות. הרגע חזרתי מכנס להורים לילדים המטופלים בהורמון גדילה שהיה בשניידר. מסתבר שבכל ט"ו בשבט הם מקיימים כנס כזה. היה מאד נחמד לראות עוד הרבה מאד הורים לילדים ולדעת שאנחנו לא היחידים. הייתה הרצאה של אחת הרופאות בנושא של גיל ההתבגרות למטופלים בהורמון גדילה - מאד מעניין אבל בשבילנו יש עוד הרבה זמן ואח"כ הייתה הרצאה על הומור וצחוק והשפעתיו הרפואיות - הרצאה מאד מעניינת ומצחיקה כמובן, ששורה תחתונה צריך לדעת לצחוק על המצב שלנו, שלכן והכל כשר, הומור עצמי, הומור שחור, להיות צינים סרקסטים וכו'. בסוף היה זמן לשאלות. הדברים המעניינים היו שכיום יש חברות תרופות גדולות המנסות לפתח דרך שניתן יהיה לתת את הורמון הגדילה למשל במדבקה (במקום הזריקות היומיומיות) או זריקה ארוכת טווח אחת לשבוע למשל וכו'. כלומר יתכן שבעוד כמה שנים לא נצטרך להזריק למאיה מידי יום והבשורות הללו מאד מעודדות. ובלי קשר לכנס - היום נחשפתי לפרסומת של "כללית מושלם" בעניין כרטיס הפלטיניום שלהם. בקיצור התקשרתי לקבל פרטים והיה שם משהו שהייתי חייבת לעדכן אתכם. אז ככה, מדובר על ביטוח משלים "לכללית מושלם" אשר מכסה כ-7 מסלולים נוספים שהמושלם הרגיל לא מכסה למשל בדיקות נוספות בהיריון, ניתוחים קוסמטיים בבתי חולים פרטיים, תרופות סרטן ועוד. אחד המסלולים פתאום נשמע לי מאד מעניין וזה נושא של תרומת ביצית. כמו שאתן יודעות הסיפור הזה כיום הוא מאד יקר ואם אינני טועה הוא גם מבוצע רק בחו"ל. וכאן הייתה הנקודה שחשבתי עליכן בנות יקרות. הרי לצערנו הרב רובכן, ברגע שיגיע הרגע, תזדקקו כנראה לתרומת ביצית לכן חשוב אולי שתבדקו את הביטוח הנ"ל כי יתכן שבעוד כמה שנים תזדקקו לו. (כמובן שכולי תקווה שאף אחת לא תזדקק לכך...) אז זהו לעת עתה. ושיהיה לילה טוב וחמים לכולן. בתיה

barbushi

New member
תודה בתיה

טוב לדעת על הכנסים האלה. אנחנו כמובן נודיע שיהיה כנס ברמב"ם או שניידר. טוב מאוד גם לשמוע שגם בעניין הזריקות מנסים לעשות את זה יותר פשוט. תחשבי שפעם (ולא מזמן) לא היו את העטים שבהם משתמשים היום.. ההרצאה על ההומור נשמעת שמעתי פעם הרצאה כזו בלי קשר לעניינים רפואיים. מי הרצה? אני לגמרי מאמינה בכוח של ההומור במיוחד עם ילדים. תודה תודה על עניין הביטוח - זה חשוב ביותר. זה מעניין.עשיתי בדיקה מהירה ונראה לי שקופת חולים כללית היא היחידה שעושה ביטוח כזה-זה לתרומה שמתבצעת בח"ול (בלבד-לא בארץ) לילד ראשון ושני, מכסה 75% מההוצאות ועד 10,000 ש"ח לכל ילד) הם משיגים את הביצית והתורמת ואחראים להבאת הביצית לנתרמת בח"ול. מי שעברה תהליך של תרומת ביצית יכולה להגיד כמה זה עולה והאם הסכום הולם? אבל עצם ביטוח נשמע חדשני.

yaelluu

New member
לגבי ההרצאה על הצחוק

זה כל כך נכון שהגוך והנפםש הם דבר אחד, כשרע לך הגוך חש כשאתה עצבני הגוף דרוך ולחוץ והלב דוםק מהר כשאתה עצוב אתה מרגיש עייפות תמידית וחוסר באנרגיות וכוח צחוק יכול מאוד לעזור לנפש וכך גם לגוף הרבה טוענים שמחלות קשות נובעות מדכאונות ומעצבים של אנשים

תודה על העידכון !

כמובן שכל הזמן מנסים למצווא עוד דרכים להתפתח ברפואה. בכל תחום. ראיתי באמת פרסומת על הביטוח של הכללית ובדרך כלל שאר הקופות הולכות אחריה כדי שאנשים לא יעבורו לקופה השניה. בכל מקרה, יהיה באמת מעודד מאוד אם הקופה תעזור כספית שאני ארצה לעבור את התרומה. אגב, אני באמת לא חושבת שזה לצערי הרב. כלומר כבר הפנמתי את הנושא ואין לי מחשבות כמו למה אני , וכדומה. זה המצב ואין דרך לשנות אז ככל שנפתח את הראש ונקבל את העובדה שאם נרצה ילדים נצטרך לקבל תרומה או לאמץ אז ככה גם הדרך להגיע לזה תהיה הרבה יותר קלה. זה אני מאמין שלי ומקווה שהבנות אחרות גם. יום מקסים דרומית

לדרומית היחידה

ממה שאני קוראת בפורום אני לומדת שיש לך מספיק ידע ומספיק ניסיון עם הנושא של הטרנר, הייתי רוצה לדעת בת כמה את? האם את טרנר מלא או מוזאיקה? במה משפיעה התופעה הנ"ל על מערך החיים שלך אם בכלל. אני מנסה לדלות תשובות מכל מיני מקומות ואנשים על מנת לדעת מה לעשות כדי שלא אצטרך להרוס לתינוקת שלי את החיים אני בהיריון בחודש חמישי.

בתיה'לה היי

לגבי הכנס , אני שמחה מאוד שנהנת ואני בטוחה שזה גם הוסיף לך המון. לגבי הכללית פטינום גם אני נחשפתי לפרסומת הזאת והנושא שלת רומת ביצית זה בוודאי טוב וגם הנושא של הקוסמטיקה , הרי אני בתור טרנרית התברכתי בנקודות חן והאמת היא שבקיץ חשבתי להסיר אותם ויש גם את הנושא של הצוואר המעובה , שבתור טרנריות הצאוור שלנו רחב ואני שוקלת ברצינות לעשות משהו בנידון ואם כבר עסקנו בהומור עצמי , הרי שאם אני יעבור ניתוח להסרת נקודות החן וניתוח לסידור הצאוור העבה זה בערך יהיה הניתוח המי יודע כמה שלי כי כבר עשיתי ניתוח אוזנייים ועיינים ווהוצאת שקדים , ניתוח לב , בקיצור אני יהיה כולי משופצת ומנותחת.

לבתיה

טוב מאוד שעשית והלכת לכנס. ראית שאת לא לבד במערכה וגם אולי שמעת על דברים חדשים.

yaelluu

New member
אני קוראת טור אישי של

חולה סרטן ב-YNET, בשם דני פנחס יש לו טור שבועי והוא כותב מדהים ,ציני,וסרקסטי, יש בטור שלו הרבה הומור וכאב..הוא מצליח להתחיק אותי ולרגש אותי ולגרום לי לעצב בו זמנית. מאוד תורם לו גם צחוק במאבק במחלה הנוראית שלו.ואת זה אני רואה בכתיבה וגם כשאני מדברת איתו במייל. אם אתן רוצות אתן יכולות להכנס לקישור ולקרוא אתהטור שלו-הוא מתפרסם בכל יום שני http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3360991,00.html

למעלה