חזרנו מ Les Duex Alps

tomersi

New member
חזרנו מ Les Duex Alps

ביוני 2012 התקשרתי למעוז ואמרתי לו שהרעידות בגוף ללבן לבן הזה, התחילו השנה מוקדם מהצפוי...
מעוז אמר לי "השנה, אתה נוסע ל Les Duex Alps את כל הפרטים תקבל אח"כ.
וככה נסגרה חופשה ל 03/02 לקלאב מד Les Duex Apls.
נתחיל:
טיסת ארקיע (השניה באותו יום) לגרנובל, יציאה ב 10:30 בבוקר (ללא עיכובים גם בהלוך וגם בחזור), הגעה לגרנובל, היינו סה"כ 15 איש באוטובוס לקלאב וציק צק יצאנו לקלאב.
שעה וארבעים והגענו לקלאב מד Les Duex Alps
הקלאב עצמו גדול, יפה ומרווח, הקלאב מחודש,עם חדרים חדשים, עם טלויזיות שטוחות וכו'. כמובן, אוכל טוב, שתיה חופשית, כיבודים בכל צהריים ואחר הצהריים כשחוזרים מהגלישה (שתיה חמה, עוגות, עוגיות, פנקייקים, חטיפים ) וכו'. (ההרגשה הייתה של יותר מ 3 קילשונים סטנדרטיים)
צוות הקלאב היה מעולה, (אותה מנהלת שהייתה שנה שעברה ב LA PLANGE) יחד עם החבר'ה שהגיעו בטיסת הבוקר הם קיבלו את פנינו, (התגבשנו לקבוצה של בערך 25 חבר'ה שכולם היו באמת נחמדים, וכולם היו לקוחות של מעוז...) חיבוקים, אהלן אהלן, התפזרנו לחדרים ונסענו לקחת את הציוד מחנות בעיירה. (כחלק מההתגבשות של הקבוצה, גם מי שלא היה צריך ציוד בא איתנו....היה שווה בשביל הצחוקים....)
העיירה עצמה יחסית מאוד גדולה ומלאת חנויות ואנשים. נחמד להסתובב שם.
האתר עצמו די גדול הרבה מסלולים לכל הרמות, אופ פיסטים נחמדים בכל מקום, שווה ביקור.
ביומיים הראשונים היה קצת מעונן אבל לא משהו שהפריע לנו בגלישה. בלילה של היום השני התחיל לרדת שלג והצטברו בין 20 ל 40 ס"מ של שלג, מה שגרם גם למסלולים להפוך לאופ פיסטים, או כמו שהמדריך שלנו אמר MAGIC, (את זה הוא אמר באחת הפעמים שהוא הרים איזה חבל ואמר לנו להכנס מלמטה, כי פה זה האופ פיסט הכי טוב, כמו לגלוש על ענן) היה מעולה.
ביום הרביעי מזג האוויר נרגע, השמש יצאה וכל האתר, המסלולים, האופ פסיטים היו מלאים בשלג.
בימים החמישי והשישי, שמש בשמיים, שמים כחולים כמעט ללא ענן וכמויות של שלג עד קצה האופק...חרשנו את האתר לאורכו ולרוחבו. היה פשוט מושלם.
ו...אחרון אחרון, והחביב ביותר, מעוז, יקירי ויותר מכך, הסוכן נסיעות שהפך לחברי היקר, ארגת לנו שבוע עם אנשים מדהימים, (כשאתה עומד בראשם) עם אנרגיות טובות, כשרוב הזמן צחקנו עד שכאבה הבטן, במקצועיות ראויה להערכה והכי חשוב, עם המון המון נתינה, אהבה ומכל הלב.
אתה תותח.
לאחר דיבור עם כל החבר'ה אני חושב שאני יכול לדבר גם בשמם, אבל בוודאות בשמי, ובשם רפי, גיא, ניר ורע, תודה רבה רבה על הכל. היה מושלם.
אם יש למישהו עוד שאלות תרגישו חופשי.
תומר.

SammyJankis

New member
מסכים עם הכל

תודה לחבר היקר (שבין היתר הוא גם סוכן נסיעות) שארגן לנו את הכל
היה באמת מעולה, כל החבר'ה היו טובים, המזג אוויר היה פצצה והכי חשוב, היה מצחיק :)

Maoz20

New member
באיחור קל - אבל מצ"ב הסיכום שלי

ההתחלה היתה די דומה לתיאור של תומר, אני באופן אישי רציתי להגיע ל LES DEUX ALPES ,ולקלאב במיוחד לאור השיפוץ המאסיבי שהוא עבר.
אנחנו כבר שנתיים מדברים על כך שנצא לחופשה משותפת וסוף סוף אכיר את האיש מאחורי הטלפון וכך לאט לאט, התחלתי לעניין לקוחות שלי בתאריך וביעד ואכן התגבשנו לקבוצה של כ 26 נוסעים, כולם לקוחות שנוסעים דרכי שנים רבות ואת אף אחד מהם איני מכיר פנים מול פנים וחלקם אף קוראים וכותבים סמויים כאן בפורום.
רובי הצטרף אלינו במהלך החופשה כאשר חזר מתערוכה בגרמניה ואיתו בורדים חדשים של שנת 2014, והיה לנו את העונג לנסות אותם.
החלק הארי של הקבוצה הגיעה בטיסה המוקדמת לגרנובל וכבר בעלייה לאוטובוס, התברר שחוץ ממני אף אחד בארץ לא מכר את השבוע הנ"ל לקלאב, יצא שהגיבוש החל באוטובוס, היה מדהים לראות קבוצה של אנשים ,בעלי משפחות, רווקים ,זוגות עם הבדלי גילאים מתחברים והופכים להיות סחבקים לכל השבוע, הדבר בא אף לידי ביטוי כאשר חלקנו אף חלה בשפעת ו חלק מחברי הקבוצה האחרים אף דאגו לתרופות וארוחות לחולים עד לחדר.

היומיים הראשונים היו עם עננות ושלג שירד בעיקר בלילה ולאחר מכן 4 ימים של שלג משובח, פאודר בכל מקום ושמשששששש (מה שמעיד שלכתוב ולאיים על גולשים בפורום עם תחזיות קור וחום חודשים מראש אינו מעשה חכם , בלשון המעטה)
היציאה מהקלאב הינה לשני כיוונים ( תלוי לאיזה חלק מהאתר גולשים) , ההגעה לרכבל של המועדון כרוכה בעלייה של שתי גרמי מדרגות בסך 15מדרגות בסה"כ ואז הליכה של כ 20-30 מטר לרכבל, בהחלט לא נורא ואף אפשר לראות בכך חימום בוקר קל.
אם יוצאים לאזור השני של האתר , יש לרדת כ 5 קומות ברגל אבל יש גם מעלית שאין מניעה להשתמש בה.

מהפידבקים ששמעתי מהחבר'ה בסוף כל יום, היתה שביעות רצון מצוות המדריכים והאתר.
הקלאב עלה על כל הציפיות שלי ואני בהחלט יכול לומר (לאור ההכרות שלי ) שהוא מועדון 3 הקלשונים המפואר ביותר שקיים היום.
האתר עצמו מתאים לכל הרמות, עם תנאי השלג טובים כפי שהם היו לנו, המקום מכיל אופפיסטים מדהימים שרואים רק בערוצי האקסטרים.
הקטע הכי מצחיק שהיה לי בחופשת סקי אי פעם קרה כאשר באחד משבילי האופפיסט בן העצים (תמונה בדרך), הגיח רדף כלב סן ברנרד אחרי SammyJankis שראה את חייו עוברים לפניו.

גם אני וגם SammyJankis , גלשנו עם מצלמות קנטור ROAM , לא היתה כל בעייה איתם בכל הטמ"פ וכעת יש לנו כ 30 ג'יגה של סרטים שרק מחכים לעריכה, נקווה שהנ"ל יקרה בקרוב.....

אם יש שאלות נוספות על האתר או על הקלאב , אני אשמח לענות עליהם.
וכל חברי לנסיעה, היה מדהים ולא יכלתי לבקש לעצמי חברה טובה מכם לשבוע של סקי.
להתראות בשנה הבאה ב......

מעוז

tomersi

New member
הקלאב הוא בלי בריכה, בד"כ הבריכות במלונות

הן קטנות ולא ממש מפתות, אני באופן אישי לא אוהב אותן.
צמוד לקלאב יש מרכז ספורט עם בריכה פנימית ובריכה חיצונית מחוממת (כשחוזרים לקלאב רואים אנשים, בשיא הקור, שוחים בבריכה שעולים ממנה אדים....)

marceloros

Member
מנהל
חבל

מניסיון ולקחתי כבר כמה פעמים בגד ים לקלאב, אין סיכוי שאמצע זמן/כח/רצון ללכת לבריכה מחוץ למלון, בפנים זה סיפור אחר (ב-"לפלנד" 2100 פעם אחת ביקרנו בסאונה הפנימית, באוסטריה בערך יום כן יום לא, בבנסקו זה כבר היה כל יום).

למעלה