sashkashurik
New member
חזרנו מקליבלנד -
גם אנג'לה חזרה, היא פשוט עדיין במחתרת. מה אני אגיד לכם, בהשוואה למשפחה המורחבת שלי שגרה בקליבלנד, פורסטרים הם סתם, סתם, סתם. שתבינו, לדודה שלי יש שני בעלים, לאחיינית שלי בת 25 יש 3 ילדים, האחיין של יוני שלי גדול מהדוד שלו בשנה שלמה, הבן של אחד הבעלים של דודה שלי הוא איש עסקים בעל 14 מסעדות יוקרה שאוהב לאכול רק אצל דודה שלי ומה שהדודה שלי מבשלת, וכו' וכו'. בקיצור, אם לבראדלי צריך קצת רעיונות לעלילות, שיבקר בקליבלנד! רק שייזהר מהשלג שלא הפסיק לרדת שם. יפה, אבל מציק וקר! לעניינינו:
למיקל תודה על הסרטון - האמת, ציפיתי למשהו יותר רציני מההפקה של הסידרה. אני עדיין מקווה שאיכשהו ישלבו את מותה של סאלי ספקטרה בסידרה, כמו שפעם שילבו את סול.
צפניה - הסקר שלך לא אמין! אתה צריך להוסיף עוד אופציה, משהו בסגנון: טיילור אשמה בכל הנ"ל, או כל התשובות נכונות. ממש התלבטתי מה לענות, בסוף סתם לחצתי על כפתור, אז התוצאות לא יהיו אמינות!
אריקל - סתם הוספתי כמה תמונות שהיו לי במחשב. באותו רגע אהבתי את הארי פוטר. אחרי קליבלנד שכחתי בכלל מי זה. מקווה שעד 13 ליולי אני לא אשכח שוב את עלילת הספר החמישי...
השוואות בין ברוק וטיילור ומספר גברים זה בסדר, אבל למה לא לוקחים גברים של סידרה ורואים עם מי הם שכבו? אם לחשוב ככה, אז רידג' שכב עם כולם, ת'ורן שכב עם כולם, ועכשיו גם ניק הצטרף. אז כל הגברים שם גם זונות!!! זהו, אם אחשוב על עוד משהו, אוסיף, בינתיים תהנו מההודעה שלי.
גם אנג'לה חזרה, היא פשוט עדיין במחתרת. מה אני אגיד לכם, בהשוואה למשפחה המורחבת שלי שגרה בקליבלנד, פורסטרים הם סתם, סתם, סתם. שתבינו, לדודה שלי יש שני בעלים, לאחיינית שלי בת 25 יש 3 ילדים, האחיין של יוני שלי גדול מהדוד שלו בשנה שלמה, הבן של אחד הבעלים של דודה שלי הוא איש עסקים בעל 14 מסעדות יוקרה שאוהב לאכול רק אצל דודה שלי ומה שהדודה שלי מבשלת, וכו' וכו'. בקיצור, אם לבראדלי צריך קצת רעיונות לעלילות, שיבקר בקליבלנד! רק שייזהר מהשלג שלא הפסיק לרדת שם. יפה, אבל מציק וקר! לעניינינו: