חזרנו מקליבלנד -

sashkashurik

New member
חזרנו מקליבלנד -

גם אנג'לה חזרה, היא פשוט עדיין במחתרת. מה אני אגיד לכם, בהשוואה למשפחה המורחבת שלי שגרה בקליבלנד, פורסטרים הם סתם, סתם, סתם. שתבינו, לדודה שלי יש שני בעלים, לאחיינית שלי בת 25 יש 3 ילדים, האחיין של יוני שלי גדול מהדוד שלו בשנה שלמה, הבן של אחד הבעלים של דודה שלי הוא איש עסקים בעל 14 מסעדות יוקרה שאוהב לאכול רק אצל דודה שלי ומה שהדודה שלי מבשלת, וכו' וכו'. בקיצור, אם לבראדלי צריך קצת רעיונות לעלילות, שיבקר בקליבלנד! רק שייזהר מהשלג שלא הפסיק לרדת שם. יפה, אבל מציק וקר! לעניינינו:
למיקל תודה על הסרטון - האמת, ציפיתי למשהו יותר רציני מההפקה של הסידרה. אני עדיין מקווה שאיכשהו ישלבו את מותה של סאלי ספקטרה בסידרה, כמו שפעם שילבו את סול.
צפניה - הסקר שלך לא אמין! אתה צריך להוסיף עוד אופציה, משהו בסגנון: טיילור אשמה בכל הנ"ל, או כל התשובות נכונות. ממש התלבטתי מה לענות, בסוף סתם לחצתי על כפתור, אז התוצאות לא יהיו אמינות!
אריקל - סתם הוספתי כמה תמונות שהיו לי במחשב. באותו רגע אהבתי את הארי פוטר. אחרי קליבלנד שכחתי בכלל מי זה. מקווה שעד 13 ליולי אני לא אשכח שוב את עלילת הספר החמישי...
השוואות בין ברוק וטיילור ומספר גברים זה בסדר, אבל למה לא לוקחים גברים של סידרה ורואים עם מי הם שכבו? אם לחשוב ככה, אז רידג' שכב עם כולם, ת'ורן שכב עם כולם, ועכשיו גם ניק הצטרף. אז כל הגברים שם גם זונות!!! זהו, אם אחשוב על עוד משהו, אוסיף, בינתיים תהנו מההודעה שלי.

Shiri from the block

Active member
נכון!! את כל כך צודקת! השוואות בין ברוק וטיילור ומספר גברים זה בסדר, אבל למה לא לוקחים גברים של סידרה ורואים עם מי הם שכבו? אם לחשוב ככה, אז רידג' שכב עם כולם, ת'ורן שכב עם כולם, ועכשיו גם ניק הצטרף. אז כל הגברים שם גם זונות!!! מסכימה עם כל מילה../images/Emo45.gif|כןן|

חבל לכם על הזמן

איזה חמולה המשפחה שלנו!!! ועוד היו אנשים שלא באו לארוחת הערב אצל הבת דודה שלנו. למשל אשתו השלישית של בעלה הראשון של הדודה שלי (אבל הבעל היה, הוא החבר הכי טוב של הבעל השני).
גם אני התאכזבתי מההקדשה לסאלי ספקטרה. חשבתי יהיה משהו יותר רציני.

S c a r l e t t

New member
ברוכות השבות ../images/Emo24.gif

עלה לי רעיון, בואו נשלח לבראדלי מתנה מהפורום שלנו- סדנת כתיבה יצירתית בקליבלנד, שכל אחד יתרום סכום צנוע, כל שקל יעזור. זו מטרה מקודשת חברים, אני מבקשת להירתם למשימה

אני בעד!

אשכרה, אם צעירים חסרי מנוח יכולים להיות בגנואה סיטי, למה שלא תהיה לנו סדרה בקליבלנד. זה לפחות חור מכובד כמו הגנואה סיטי. סשה, עם כל ההארי פוטר יש לך דמיון פרוע, תתחילי!

sashkashurik

New member
דווקא אישתו השלישית הייתה.

כשהיא התחתנה איתו, היא התקשרה לדודה שלנו על מנת שזו תתן לה טיפים איך להתנהג איתו במיטה. אישתו השניה נפטרה מסרטן.
יש לנו הכל בסבוניה שלנו...

sashkashurik

New member
לצערי, לא אני כתבתי את

הארי פוטר, כך שהדמיון ממני והלאה... אבל אני אזרום פה עם החבר'ה.
נ.ב.: הידעתם שאין יותר תשוקות? כשהייתי בשדה התעופה, קניתי SOAP OPERA DIGEST ושם כתבו PASSIONS CANCELED. לי לא אכפת, אבל אם יש מישהו שרואה, שתדעו, שגם סבוניות נגמרות מתישהו.

Mikel20

New member
את מתכוונת ש..

סבוניות עם הרייטינג הכי נמוך בארה"ב נגמרות מתישהו
והכי מצחיק זה שביטלו אותה לטובת שעה רביעית של תוכנית בוקר ב NBC..אתם קולטים??? שעה רביעית!! וסשה WELCOME BACK

Indiman1

New member
"כל הגברים שם זונות" ../images/Emo6.gif

אשכרה, איך לא חשבתי על זה. באמת צריך לעשות מתי שהו השוואה בין גברברי הסדרה.. בכל מקרה ברוכות השבות לפורום!

למעלה