חזרנו מהמפגש :) H-)

חזרנו מהמפגש :) H-)

היה משהו:) :) אוכל מ צ ו י י ן חברה נעימה יין טוב הפסדתם!!!!!! :) (ואם אני כותבת בסגנון של רקדנית, זה משום שרוחה נחה עליי..:) ) ואפילו יצאנו עם שקיות הפתעה (כן, כן) :) :) :)

ששק

New member
היי אמא של...

כיף לשמוע שנהיניתם, נשמח מאוד לשמוע פירוט יותר מפורט....

droli

New member
הי, רק עכשיו הגעתם?

האדרנלין עוד זורם לי בדם, אולי מהדרך הארוכה. במטבח מסדרת אחרי הפוגרום שהשאירו לי, קיבלת מהמתוקים של רקדנית? כל כך רציתי לבעלי ושכחתי לקחת.. אולי איילת שמרה לעצמה....ססססססססתתתתתתתםםםםם היה באמת כיף, ולגבי המבוכה? לי לא היתה, ולך? מיכל

הגענו הביתה בסביבות 1:00 H-)

תשמעי, הבלינצ`ס שלך משהו...ועם הרוטב...להתעלף ממש:) זכינו לקבל מהמתוקים של הרקדנית ומחר צליל תחגוג עליהם:) :) היה כיף אדיר, ולמרבה הפלא בכלל לא מביך איילת שיחקה אותה ובגדול דרך אגב, טעמת בסוף מהעוגה? ***ותכתבי לי תגובה עם סמיילי בבקשה:) :)

droli

New member
עוד לא טעמתי מהעוגה, עד עכשיו

ארגנתי את המטבח, ואת הסלון. מחר צריכה להתעורר מוקדם לשלוח את הבנות לבית ספר ולגן, ובתשע ללכת למספרה. אני לא מסוגלת להכניס עכשיו כלום לפה. פשוט מפוצצת. אני לא רגילה לכמויות כאלו- והאמת לכזה אוכל משגע. מבטיחה מחר (בסופ``ש אני מרשה לעצמי לאכול..) ומבטיחה תגובה. נראה לי שהגזמנו עם הכמויות של האוכל, ולכן לא הצלחנו לטעום מהכל. היה כיף, אל תהססי להתקשר אם בא לך, נשתמע, מיכל

למעלה