מ../images/Emo207.gif למנוחה וטיול
חזרתי שוב לאותו צימר בשרון בבקתה של חגית הפעם לנתי בביקתה ששמה ביקתת הרימון. ללנוח קצת מהמצב באזורנו שידוע כסוער לאחרונה. קיבלתי הסבר וסיור במשק של המשפחה מהאמא של בעלת המקום על הבקתה החדשה שנבנת ואוטוטו גם תהיה מוכנה{שמה ככה הבנתי תהיה ביקתת האגוז} ומאב המשפחה על נושא גידולי הירקות ללא חומרי הדברה וללא כימיקלים גידולים נקיים ואורגנים.בחלקה שליד ביתם. מכיון שביום ה בערב וביום שישי עד הצהרים הוא מוכר את הירקות מתחת לביתם בשישי הצדידתי לי בכמה מלפפונים וכמה עגבניות וקצת ירקות אחרים והכנתי לי בבקתה סלט ירקות ושמן שהיה בצימר שמן זית מתוצרתם נקי מריסוסים וכו' וקינחתי בתותים מגינתם נקיים מכול ריסוס ושאר "חיות". לצערי על ארוחת הבוקר שמוגשת לאורחי הצימר נאלצתי לוותר היתי חייב לצאת מוקדם מהצימר. "רשמתי" לעצמי שבהזדמנות אחרת אני יגיע לשם שוב ללון בבקתה החדשה ולהתרענן בברכה שם שתהיה מוכנה לקיץ ולהתענג על א.הבוקר. מתי ??? זה רק פירגון למקום שבוא לנתי לילה אחד בפעם השניה. הבקתה של חגית {מושב בית יהושוע ליד נתניה} יום שישי טקס ארוע השקת
מכונית פיאט רכב אספנות בחניה של מתחם איקה {נתניה} מיפגש של בעלי מכוניות פיאט. הגעתי על תקן של צופה מהצד. שבת בבוקר טיול מהרצליה לצומת תפוח לכביש הבקעה זפונה לעמק בית שאן לביקור בבתי כנסת עתיקים במעוז חיים ובבית אלפא ותצפית מתל רחוב . חזרה לדרום דרך כביש 6 . חזרה לארץ הקסאמים