ענת של מאי 1
New member
חזרנו הרגע ......./images/Emo67.gif
הי,אני לא יודעת מאיפה להתחיל???? אז ככה:היינו אצל פרפ דור,פרפ דור טוען:שהסיכויים שלי להצלחה בI.V.F שואפים לאפס. מישום:1.אני ללא הורמונים 2.לטענתו אני לא פוריה,וממש נדהמתי אני??? הוא סתם קישקש על רמות מסוימות שעולות ויורדות במהלך הטיפול. והוא אמר:רק עכשיו המחלקה הגיעה למסקנה שיש בשאיבה סכנה לגבי. הוא הוסיף ואמר שאם יש דימום מהשחלה אי אפשר לעצור אותו...... בנות אני עצובה
,לפתע כל התקוות שהיו לי לגבי השאיבות שלי התנפצו...... אני רוצה להגיד:שכבר בהתחלה פרפ דור אמר,שיש החלטה וזה סופי. רק אחרי שממש דחקתי בו להציץ במכתב של ההמטולוג שלי,הוא טיפה התרכך ואמר שהוא ידבר איתו בטלפון,ואם ההמטולוג יגיד שבזכות הטיפול אין סיכון גבוה לדימום הוא יאשר לי את הטיפול. אבל גם אים יש טיפול,על פי מעקב הזקיק והבדיקות דם,אם הכל יעלה בצורה מסודרת,ללא עליות וירידות,רק אז תתבצע השאיבה. פרפ דור עוד טען:שהסיכויים שלי אפסיים! מישום שאני ללא הורמונים. אתן יודעות,ישבתי בשיחה ופשוט הייתי בהלם,הוא הוציא מילים מהפה שלו כמו חברי הועדה של משרד הבריאות. ואז אני חושבת לעצמי:אולי יש אמת בדברים?? אולי אני סתם משלה את עצמי בכל השאיבות האלה? אהיה כנה איתכן ואגיד:מה שפגע בי הכי הרבה זה הזלזול שלו בפוריות שלי. ויש לי רושם שהוא קצת מרח אותי.... תשמעו פרפ דור אמר במפורש ש:הוא לא מוכן לקחת אחריות אם אדמם למוות על שולחן הניתוחים. הוא לא מוכן לכל מיני ועדות וחקירות נגדו. אני מבינה אותו
. פרפ דור טען:מהלידה יצאתי בנס,יכלתי למות בקלות,וכרגע הוא לא מוכן לקחת סיכון איתי. לסיום הוא אמר:מדוע אתם לא הולכים על תרומת ביצית,וכך אני לא אסתכן. אתן יודעות:השוק שלי הגיע היום,ואני מדגישה בזכות השיחה עם פרפ דור. הגענו(אני ובעלי) למספר מסקנות 1. דיסכסנו על הנושא של תרומת בייצית באוטו,והגענו למסקנה שאנחנו הולכים על זה.כן הולכים על זה.ואלי עוד בהמשך שואל אותי:ענת את תאהבי את הילד,אפילו שזה לא שלך.?זה רק מראה לי שהוא מתחיל להפנים את זה,הוא ביקש ממני לגשש להתקשר בקשר לזה,וגם התעניין איך מתבצע ההפריה. 2.במקביל:אברר מחר עם תל השומר אם דור דיבר עם זליקסון,בכל מקרה,אם אפשר אמשיך את השאיבות שלי,אך בהחלט ולא אלחם על זה. 3.רק היום הגענו למסקנה שהשאיבות שלי הסיכויים שלהם להצלחה לא גבוהים בכלל.אתן יודעות,הידיעה הזו מצערת מאוד... 4.מחר אתקשר למינה ואודיע לה על החלטתי לפנות לתרומת בייצית בנות אני בשוק,אני בשוק מיזה שאני מאמינה שאני חייבת תרומת ביצית על מנת להצליח בפונדקאות. לסיכום בנות:אני ענת של מאי 1-עושה פונדקאות עם תרומת בייצית
ואין שום מנוס מיזה. זו הדרך היחידה להצלחה. וגם בתרומת בייצית יש יתרונות:זה יעבור מהר בוועדה,דיי לכל הטרטורים והחששות שבשאיבה,דיי לסכנה שלי, ועוד ועוד...
הי,אני לא יודעת מאיפה להתחיל???? אז ככה:היינו אצל פרפ דור,פרפ דור טוען:שהסיכויים שלי להצלחה בI.V.F שואפים לאפס. מישום:1.אני ללא הורמונים 2.לטענתו אני לא פוריה,וממש נדהמתי אני??? הוא סתם קישקש על רמות מסוימות שעולות ויורדות במהלך הטיפול. והוא אמר:רק עכשיו המחלקה הגיעה למסקנה שיש בשאיבה סכנה לגבי. הוא הוסיף ואמר שאם יש דימום מהשחלה אי אפשר לעצור אותו...... בנות אני עצובה