חזרנו הרגע .....

חזרנו הרגע ......./images/Emo67.gif

הי,אני לא יודעת מאיפה להתחיל???? אז ככה:היינו אצל פרפ דור,פרפ דור טוען:שהסיכויים שלי להצלחה בI.V.F שואפים לאפס. מישום:1.אני ללא הורמונים 2.לטענתו אני לא פוריה,וממש נדהמתי אני??? הוא סתם קישקש על רמות מסוימות שעולות ויורדות במהלך הטיפול. והוא אמר:רק עכשיו המחלקה הגיעה למסקנה שיש בשאיבה סכנה לגבי. הוא הוסיף ואמר שאם יש דימום מהשחלה אי אפשר לעצור אותו...... בנות אני עצובה
,לפתע כל התקוות שהיו לי לגבי השאיבות שלי התנפצו...... אני רוצה להגיד:שכבר בהתחלה פרפ דור אמר,שיש החלטה וזה סופי. רק אחרי שממש דחקתי בו להציץ במכתב של ההמטולוג שלי,הוא טיפה התרכך ואמר שהוא ידבר איתו בטלפון,ואם ההמטולוג יגיד שבזכות הטיפול אין סיכון גבוה לדימום הוא יאשר לי את הטיפול. אבל גם אים יש טיפול,על פי מעקב הזקיק והבדיקות דם,אם הכל יעלה בצורה מסודרת,ללא עליות וירידות,רק אז תתבצע השאיבה. פרפ דור עוד טען:שהסיכויים שלי אפסיים! מישום שאני ללא הורמונים. אתן יודעות,ישבתי בשיחה ופשוט הייתי בהלם,הוא הוציא מילים מהפה שלו כמו חברי הועדה של משרד הבריאות. ואז אני חושבת לעצמי:אולי יש אמת בדברים?? אולי אני סתם משלה את עצמי בכל השאיבות האלה? אהיה כנה איתכן ואגיד:מה שפגע בי הכי הרבה זה הזלזול שלו בפוריות שלי. ויש לי רושם שהוא קצת מרח אותי.... תשמעו פרפ דור אמר במפורש ש:הוא לא מוכן לקחת אחריות אם אדמם למוות על שולחן הניתוחים. הוא לא מוכן לכל מיני ועדות וחקירות נגדו. אני מבינה אותו
. פרפ דור טען:מהלידה יצאתי בנס,יכלתי למות בקלות,וכרגע הוא לא מוכן לקחת סיכון איתי. לסיום הוא אמר:מדוע אתם לא הולכים על תרומת ביצית,וכך אני לא אסתכן. אתן יודעות:השוק שלי הגיע היום,ואני מדגישה בזכות השיחה עם פרפ דור. הגענו(אני ובעלי) למספר מסקנות 1. דיסכסנו על הנושא של תרומת בייצית באוטו,והגענו למסקנה שאנחנו הולכים על זה.כן הולכים על זה.ואלי עוד בהמשך שואל אותי:ענת את תאהבי את הילד,אפילו שזה לא שלך.?זה רק מראה לי שהוא מתחיל להפנים את זה,הוא ביקש ממני לגשש להתקשר בקשר לזה,וגם התעניין איך מתבצע ההפריה. 2.במקביל:אברר מחר עם תל השומר אם דור דיבר עם זליקסון,בכל מקרה,אם אפשר אמשיך את השאיבות שלי,אך בהחלט ולא אלחם על זה. 3.רק היום הגענו למסקנה שהשאיבות שלי הסיכויים שלהם להצלחה לא גבוהים בכלל.אתן יודעות,הידיעה הזו מצערת מאוד... 4.מחר אתקשר למינה ואודיע לה על החלטתי לפנות לתרומת בייצית בנות אני בשוק,אני בשוק מיזה שאני מאמינה שאני חייבת תרומת ביצית על מנת להצליח בפונדקאות. לסיכום בנות:אני ענת של מאי 1-עושה פונדקאות עם תרומת בייצית
ואין שום מנוס מיזה. זו הדרך היחידה להצלחה. וגם בתרומת בייצית יש יתרונות:זה יעבור מהר בוועדה,דיי לכל הטרטורים והחששות שבשאיבה,דיי לסכנה שלי, ועוד ועוד...

מה הצעד הראשון "בתרומת ביצית"../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

למי אני צריכה לפנות? איזה מכון הכי כדאי ללכת אליו? איפה מבררים? למי לספר? האם אני צריכה לספר? איך מתבצע התשלום? האם אני צריכה אישור מיוחד שאני חיבת תרומת ביצית,שאני פונה להזמין בייציות? סליחה על מבול השאלות
אני צריכה לישון על זה.........

הודעתי מקודם לרופאים שלי

שאני אשתמש בתרומת בייצית,כמובן שהם שמחו מאוד
. התקשרתי לתל השומר ונאמר לי ש:פרפ דור ופרפ בידר מתעסקים בזה,רק שזה מאוקראינה. לא יודעת, למי אני צריכה לפנות?? מה דעתכן?

מירבי*

New member
ענת יקרה, נשמע שאת מבינה שזו

האפשרות הנכונה עבורך. אני ממליצה לך לגשת לאסף הרופא, פרופסור רונאל אחראי שם על יבוא הביציות מרומניה, יש להם הצלחות רבות בנושא. הנה מספר הטלפון- 08-9779005. בהצלחה

ענת יקרה...

קודם כל בהצלחה גדולה בדרכך החדשה תרומת ביציות כמובן, השאלה הנשאלת כמובן אולי את צריכה לחשוב על זה יותר האם את בטוחה במאה אחוז שאת רוצה לגדל ילד שלא שלך ביאולוגית כמובן? אני זוכרת שרונית סיפרה לי שלקח לה חצי שנה להבשיל עם הרעיון שהיא לא תישא את ילדה כלומר לא תוכל להיות בהריון, ושאישה אחרת תעבור את ההליך, והיא סיפרה שהיה לה מאוד קשה לקבל את זה בהתחלה היו המון חששות והמון תהיות אם תוכל לעמוד בזה, ואצלך אני חושבת שזה יהיה עוד יותר קשה כי הביצית לא שלך, אולי כדאי עוד לחשוב על זה??? אבל אם את בטוחה יקירתי אז מכל ה-
בהצלחה!! רק העלייתי נקודה קטנה שאפילו בעלך שאל אותך, רק לא ראיתי שענית לו שם תשובה.

בנדה1

New member
ענת יקרה, עניתי לך באופן אישי ואני

עונה לך גם כאן... תרומת ביצית זה פתרון לסיטואציה שאין ממנה מוצא וילד זה לא הרכב גנטי, ילד זה יצור שאוהבים והוא שלך ושל בן זוגך. אני מניחה שתתרגלי לרעיון. שיהיה בהצלחה ורק טוב.

פרפ דור הפך עורו........./images/Emo3.gif

בנות הי. אתן יודעות הרופאים אותי משגעים...... פעם החלטה כזו,ופעם החלטה אחרת. לפני כחצי שעה התקשרה אלי גילה ואמרה לי דור רוצה לדבר איתי. ומה הוא אומר האדון: "דיברתי עם פרפ זליקסון והוחלט על ידנו שאת תעשי טיפול אחד,עם גירויים,יענו הורמונים ,הורמונים במינון קל מאוד,וזה למספר ימים בודדים. וכך כמות הזקיקים תגדלנה..... הוא אמר שמחר פרפ זליקסון יפגש איתי ב12. אתן מבינות מה קורה פה? רק אתמול הוא ירד על שאני לא פוריה,וזה סכנת חיים בשבילי,מה הוא מקשקש עכשיו? הוא הצליח להרגיז אותי.
. מאתמול ועד לפני השיחה שלי איתו,הייתי בטוחה שאעשה תרומת בייצית,והספקתי להודיע לרופאים שלי,מה קרה פתאום? כמובן שכמו שאמרתי אני לא מתכוונת להלחם על לעשות שאיבה,אלא אם הם ממליצים אפילו בעזרת קצת הורמונים,אעשה זאת ברצון. אבל למה היה צריך לרדת עלי כך אתמול? טוב,פרפ דור אמר שזה יהיה עוד טיפול אחד עם הורמונים.... ובנות אני לא שוללת תרומת בייצית,כי אני לא יודעת מה יהיו תוצאות השאיבה. אני צריכה לקבל מחזור עוד שבועיים ואראה מה קורה. אני חייבת לספר לכם חלום שקרה לי לפני מספר שבועות(ואני זכרתי אותו מייד,אבל לא ייחסתי לזה חשיבות,כי זה היה נראה לי לא הגיוני.) חלמתי שהוציאו לי 7 בייציות,בנות אני לא צוחקת זה אמיתי,וכל כך התלהבתי. אני מקווה שהחלום ירמוז על מה שיקרה בעתיד. בקיצר-הצליחו שוב פעם לערער אותי. אלך מחר ואשמע מה יש לו להגיד לי,ואני כמובן בשמחה אלך על הטיפול הזה

מירבי*

New member
ענת, קשה לעמוד בקצב האירועים

נשמע שגם הוא מתלבט ומתקשה להחליט מה נכון לעשות במקרה שלך, כנראה שהמכתב מההמטולוג שינה את דעתו, אם התחושה שלך לא נוחה, נסי לבדוק אפשרויות בבתי חולים אחרים, זה מאוד מבלבל, הם משדרים מסרים כפולים וזה לא קל להתמודד עם זה.

miri71

New member
ענת, בבקשה ממך, תנסי לשמור על

שפיותך! זה נראה לי כ"כ קשה להתמודד עם זה! תרומה או לא תרומה - זה חשוב, גם הפוריות - זה חשוב, אבל בהשוואה אלייךזה קישקוש-בלבוש, תסלחי לי...

איזה בלגן

בקושי הספקתי לקרוא את ההודעה הראשונה שלך וכבר הכל השתנה. אולי פרופ´ דור הוא קליינט מתאים לתוכנית "המהפך"
מקווה שהכל יסתדר בסוף ושיהיה טוב

HADAS1000

New member
נתקה....

קבלי רוב..... בהצלחה ותרגיעי עם כל הפרצופים הצהובים האלו... בעצם..........................................................................................................................................................................................................................בעצם אני אוהבת דברים צהובים

למעלה