חזרנו. היה נפלא

• פותח הנושא pf26
  • פורסם בתאריך

pf26

New member
חזרנו. היה נפלא

בין שינה לשינה קפצנו לבריכה ולים, קראתי 3 ספרים (?!), הנוער עסק בסוגים שונים של ספורט ימי, וחבל שאנחנו לא כי : אכלנו א. בוקר, ארוחת 10, ארוחת לפני צהריים, ארוחת צהריים, ארוחת ארבע, ארוחת חמש-וחצי, ארוחת ערב ובין לבין גלידות ועוגות ושתיה אין סופית (טוב נו, גם היינו בחמאם ועשינו מסאג' או שניים). הילדים ציינו שלא רבו במהלך החופשה ב-כ-ל-ל, למרות שהיינו יחד כל הזמן לאף אחד לא נמאס מהשני. התחלנו לתכנן את החופשה הבאה. אשמח להצעות

m i t a l y

New member
אני כל כך שמחה שחזרת... ../images/Emo13.gif

היית חסרה לי, חברה...

חופשה זה תמיד כייף

כאילו כמה ק"ג ...? לא חשוב. העיקר שנהנתם. ואת רוצה הצעות ? תני כיוון.

pf26

New member
תפתחי את האטלס....

הבעיה היא המימון.... רוצה להיות (ולא לפי סדר העדיפויות): אי מסוים בקנאריים שאמור להיות מקסים (fuerteventura אם את מתעקשת
), כרתים, סרדיניה, לוקסמבורג, סין, אוסטרליה, הוואי. את רואה - אני לא בררנית.... מוכנה לקבל "מכל הבא ליד".

הרמתי את הכפפה../images/Emo13.gif

א. לא צריך אטלס (עכשיו העלבת אותי
) ב. אם נצא מנקודת הנחה שאנחנו מדברים על זמן שהייה זהה אז מבחינת עלויות : כרתים,סרדיניה, לוקסמבורג, קנארים,הוואי, סין/ אוסטרליה. מהנמוך לגבוה. ג. מבחינה זאת שאת מורה ונותרו לך רק אבל רק 25 ימים אז לכי על כריתים אם לא היית, ובכייף מוכנה להמליץ לך.ואת סין אוסטרליה והוואי תשאירי לשבתון.
ומה הבעייה שלך במימון בדיוק ? הבנתי שוסרמן שלש לכם משכורות

pf26

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo130.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo130.gif

את יותר אופטימית ממני. אני מתכננת את הטיול בפסח או בחופש הגדול הבא.... כן, בהחלט אפשר להגיע לסוכן נסיעות ולהגיד "וסרמן ישלם".... אני רק מקווה שהוא יאמין לי.

ועד אז (כולם מוזמנים- חמוד) קבלי../images/Emo222.gif

בראשון לצפות. בשני ללחוץ על מדינה רצויה ו...לצפות

למעלה