חזרנו הביתה

ענתי44

New member
חזרנו הביתה

והמצב לא משהו. אמא לא משתפת פעולה. צועקת ומתנגדת. עד שנאלצתי להרים קול חזרה ואז אמרתי שאם היא לא נרגעת חוזרים לבית חולים. ואז נהיה שקט. היא מנמנמת עכשיו ןגם אני אלך לנוח. שבת שלום לכולם

שבת שלום ענתי יקרה

כמה טוב להיות בבית ואני בטוחה שאמא תתאושש בקרוב ותבין שהיא בבית ותתנהג בהתאם. אין ברירה ולפעמים צריך ךהרים קול כדי להגיע לתוצ אות, אלה הם חיי כמעט כל יום... נשיקות וחיבוקים ושתהיה שבת נעימה ושקטהובע"ה גם את תרגישי טוב, אוהבת, טובה

zs1957

New member
../images/Emo24.gifשבת שלום ענתי יקרה

שמחה לשמוע ששבתם הביתה.
עצוב לשמוע על ההתדרדרות במצב של אמך. מאחלת לך שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר. מקווה שנמצא סידור הולם לאמא לימים שלא תהיי עמה. רפואה שלמה לשתיכן. כל טוב, שבת שלום, זהבה

../images/Emo24.gifענתי'לה קבלי חיבוק ענק של עידוד

ואהבה ,הרבה סבלנות אין מה לעשות שתהא לכן שבת נהדרת ללא בעיות מיוחדות ובשורות טובות

ענתי'לה, ברוך שובה של אימא ב' הביתה

נקווה שתהפוך מהר מאוד לאימא א', כמו שהיא יודעת, ולך תהיי שבת שקטה ממנה. ובקשר לצעקות, לפעמים אין ברירה, גם אנחנו רק בני אדם , לא מלאכים, וכשאין ברירה אין ברירה, גם אני מדי פעם מרימה את הקול, להגיד לך שזה עוזר, לא הכי בעולם, הוא בשלו ואני בשלי, טוב שאצלך זה עוזר. שתהיי לכם שבת שקטה ורגועה, שולחת לך חיבוק ענק, ומסרי ד"ש לאימא א', ניצה.

ענתי44

New member
אפילו בשמונים עיניים , בעדשת האח הגדול

לראות כל דקה ודקה. למרות הכל היתה שבת נעימה. שבת בבית. אמא מתוקה כל עוד שלא צריכה להחליף טיטול, לקום או להיכנס למיטה ולא לאכול. אז זעקות שבר ולוקח המון זמן לשכנע אותה לחבק אותי ולתת לי להרים אותה לכסא. ממחר אנחנו נקבל עזרה על חשבון שעות הסיעוד של כל ינואר ואז נחזור בהדרגה למרכז היום. בקשר לניתוח שלי, אני אהיה בתקופה ארוכה מנוטרלת, ויותר משחששתי לעצמי לא ישנתי בלילות מה יהיה עם אמא? והתגבשה אצלנו החלטה להיעזר במרכז היום, בשתי אופציות, או לשלם על השארות לימים שלמים ולהזמין את המטפלת בשאר הזמן או להשאיר את אמא בנופשונית בתשלום בבית האבות שבתוכו מרכז היום. מדובר בצוות מטפלים שאמא מכירה ואוהבת ושאוהב אותה כך שלא תהיה במקום חדש וזר ושאני אהיה רגועה ואוכל להתרכז בריפוי שלי. ההחלטה תיפול רק כשנראה איך אמא מתפקדת ביום יום.

../images/Emo24.gifענתי'לה רעיון מצויין נופשונית ועוד

צוות מטפלים שאמא מכירה ואוהבת ממש נהדר, ואת תטפלי בעצמך ומאחלת לך הרבה בריאות ורוגע ושהכל יעבור בשלום ובהצלחה
בשורות טובות

לי מרחוק נראית הנופשונית כפתרון האופטימלי

אבל את היא זו מטפלת ודואגת, וחזקה עליך שתגיעי להחלטה הנכונה.

ענתי44

New member
זה תלוי בכמה גורמים כמו

עלות הנופשונית הזו, האם יש מקום פנוי, האם השהייה מחוץ לבית טובה יותר משהיא מזיקה לאמא, מה יהיה מצבי אחרי הניתוח לכן מכל האופציות בחרנו 2 הכי מתאימות. כמובן שכל מה שיהיה לאמא הכי טוב זה מה שיהיה

למעלה