חזרזיר מאילת...

rag doll16

New member
חזרזיר מאילת...

טוב אז סיפרו לי שהייתה התנחלות כבדה על דיסק קלאב שם... אממ מעניין מי זה... בכל מקרה אין מבחר ויש לכם מושג כמה זמן לקח לי להוציא מהמוכרת מידע? היא לא רצתה להגיד לי אילו אלבומים יש שם.. אבל... הצלחתי בסוף...:) ורכשתי את done with mirrors טוב ולכל המעוניינים שרוצים לדעת מה נשאר שם אז ככה: nine lives oh' yeah toys in the attic get a grip וזהו נדמה לי... ואם יש פה מישהו שאין לו את אחד האלבומים האלו נדמה לי שאני צנצנת.

SaintJohn

New member
את מדברת על החנות בקניון מול הים?

אני מניח שכן, כי אני וגיא היינו שם וראינו בנוסף לאלבומים האלה את PUMP, ובטח פיספסת את החבילה המקסימה של טויז, רוקס ו-DTL ביחד, כי זה היה מעל המדף ולא בין הדיסקים של אירו. ויש כמובן עוד סניף אחד או שניים של דיסק קלאב באילת, ואני לא יודע מה יש להם להציע. תומר בירר לפני חודש בערך ונתן רשימה מפורטת.

rag doll16

New member
כן...

הייתי בשני הסניפים... המוכרת אמרה שלא מזמן קנו הרבה... זאת אומרת שאין יותר! ומישהו קנה! ואני לא יודעת מי זה! לא פיספסתי נועם.. הוצאתי לה את הריאות בשביל שהיא תגיד לי מה יש שם...

AeroTom

New member
רוקנו את דיסק קלאב ואת דיסק סנטר...

נראה שאנשים מתחילים להכיר את אירוסמית' בארץ...
באמת עשו עליהם פשיטה ענקית מאז שגיא ונועם היו שם לא מזמן. או שיש להם עוד דיסקים בחדר האחורי הסודי שם שהם מסתירים מעיני האנשים...

למעלה