חזרו הכינים

עלמא2

New member
חזרו הכינים

באסה! יש כינים. במה מומלץ היום להשתמש, אני יודעת שכל שנה זה משתנה. אשמח לעזרה.

מרגנית2

New member
../images/Emo18.gif יש כאן תעלול פרסומת

עלמא2 וכרוביתוש1 הם פרסומאים שמפיצים את ההודעה הזו בהרבה פורומים.

m i c h a l i

New member
תודה על האזהרה

ניתן להן להנות מהספק בפעם הזאת... חבל למחוק שרשור שיש בו טיפים אחרים.

מתי הם הלכו? אנחנו באנו איתם ממצרים

כינים כינים כינים מה זה יש לו 6 רגליים והולך על הראש? טוב ניסיתי- צבע- הבהרה- טבע- סרקל- חומץ- פליט- אלימות-קרחת טוב אם היה משהו שמשמיד כינים לא היו כינים אבל בכל זאת ככה שמן רוזמרין התמצית בבוקר לטפטף לפי הסירוק ואז את רואה את הכינים כמו מוטציות זה למניעה אבל אני מכניסה את הילדה למקלחתת אחרי חפיפיה מרכך ואז בלי לשטוף את השיער מהמרכך הברשה במקלחת ואז מסרק מחטים ואין צורך במסרק סמיך וחוץ מזה זה חדש אצלי אני קוראת לזה זמן איכות הילדה שלי בבית ספר דתי ושם יש כל השנה כי הם עושים 10-12 ילדים ואין להם זמן אז כל השנה יש כינים ואני עשיתי שתים וכל היום יש לי זמן לנקות אז מה ההבדל בנינו? שבת שלום אלו היו 30 שניות על כינים ומה שבניהם מעולה ןאין אחר

m i c h a l i

New member
אין מנוס

זה לא משנה באיזה חומר תשתמשי הכי חשוב זה להקפיד לסרק במסרק צפוף אחרי כל חפיפה ולדאוג לאסוף את השיער לצמות

חשוב../images/Emo22.gif

לחזור על הטיפול אחרי 10 ימים זמן בקיעת הביצים. החומרים מטפלים רק בכינים לאחר בקיעתן אך הביצים יכולות להתקיים ללא הפרעה גם אחרי טיפול.

ron68

New member
כמה שאני שונאת אותה, את הכינה נחמה

הפסקתי לחפוף עם השמפו הכימי לסוגיו. שמן רוזמרין מאחורי האזניים גם לא עוזר. קניתי כבר 3 סוגי מסרקים, וברגע זה רכשתי אחד נוסף שהמליצו לי עליו assy 2000 . המחיר שלו יקר 57 ש"ח. אבל אני בייאוש טוטאלי. אחרי שאני אנסה תקופת מה אומר לכם אם הוא שווה את הכסף. זה מייאש, מדכא ומעצבן. נמאס לי מהכינים האלו.

אמא66

New member
תנסי שמן לבנדר אתרי

תמרחי לפני השינה על כל השבילים בשיער ותעסי טוב לתוך הקרקפת. בבוקר חופפים את הראש והכל הכינים המתות נשטפות. צריך לחזור על הטיפול פעם ביומיים, עד שכל הביצים גומרות לבקוע. הלבנדר הוא גם טבעי, גם בריא לעור וגם מותר לשימוש ישיר ללא דילול על העור אפילו לתינוקות ולנשים בהריון.

סיוולה

New member
איך זה יכול להיות שלקטנה יש שש ביצים אבל

אין כינים. איך זה יכול להיות? יכול להיות מצב שכינה באה הטילה ביצים והמשיכה לדרכה? אני יודעת שזה נשמע די דיבלי לשאול, אבל כל יום אני עושה לה בדיקת חרום, וגם ככה יש לה שיער דליל כך שרואים אם יש כינים אתמול מצאתי שש ביצים, כינים אין.

למעלה