חזרו ההתקפים

talior3

New member
חזרו ההתקפים

שלום לכולן, עברתי לפרוסקופיה לפני שבועיים- בניתוח הוצאו נגעים שטחיים באגן של אנדומטריוזיס ובנוסף התגלתה אחות חדשה שקוראים לה אדנומיוזיס- רירית הרחם חודרת לתוך שריר הרחם ואין מה לעשות חוץ מהריון כמה שיותר מוקדם. לפני הניתוח לאורך 8 חודשים סבלתי מהתקפים עזים של כאב בטן ימנית תחתונה, אך כניראה שהניתוח היה לשווא כי ההתקפים הקשים חזרו רק זריקות וולטרן מרגיעות אותם לכמה שעות.הגוף נורא חלש מהכאבים הכל משתבש בכמה שעות התקף לא יכולה לשכב לא יכולה לעמוד, לשבת, לא מוצאת מנוחה, הדמעות זורמות, חוסר סבלנות. עברה עלי ווסת קשה מאוד עם דימומים קשים ממש ייאוש טמפקס מרוויחות עלינו המון, וכמה ששדם יוצא החוצה חלקו חודר לשריר הרחם ומגביר את הכאב. הייתי אצל רופא פריון והתחלתי סדרה של אקוקלימין+זריקה ונראה מה יהיה. לא יודעת מה יהיה כמה הגוף שלנו יכול לשאת, דיי מיואשת אשמח לעידוד

זואילי

New member
הי טיילור

היכן עברת את הניתוח? האם היית כבר בביקורת או דיברת עם הרופא? מה מצב החצוצרות לאחר הניתוח? האם היה מעבר צבע תקין? ממליצה לך שלא להשתמש בטמפונים, אם כבר ווסת אז לתת לה לצאת בלי מחסומים. הגיוני שהווסת הראשונה לאחר ניתוח כואבת מאוד. זה שכיח. שאלה לי אלייך, מדוע החלטת לרוץ שבועיים אחרי ניתוח לטיפולים? אולי הניתוח היה קל יחסית, אבל עדיין - הגוף עבר טראומה וצריך זמן להתאושש ולהחלים. ועוד שאלה, מי רופא הפריון? אני מניחה שהוא המליץ לך עכשיו על הזרעות עם האיקקלומין? האם הוא הסביר לך על התרופה? האם הוא הסביר לך מה הוא מתכנן עבורך? (נניח 3 הזרעות עם איקא' ואח"כ לעבור להזרעות עם זריקות וכו'...) צר לי על הסבל שאת עוברת אבל אני חושבת שאת צריכה רגע לעצור, ולעשות סדרי עדיפויות. הגוף חלש אחרי ניתוח, קיבלת מחזור גיהנומי, את עכשיו מתחילה להעמיס עליו הורמונים, ומעבר לכל זה - את סובלת נורא. לעבור טיפול הורמונלי, ולא משנה כרגע אם זה הזרעה או IVF חייב להתחיל על בסיס של רגיעת הגוף וממה שאת מספרת אני חושבת שרצת מהר מדי, וזה עולה לך בסבל והתקפי כאב. אבל זו רק דעתי. קבלי
ואיחולי החלמה מהירה.

talior3

New member
מעדיפה

מעדיפה לענות לך במסר אישי שולחת לך אותו

איקאקלומין??? ../images/Emo2.gif

תעשי פה חיפוש ותראי עד כמה זה לא מומלץ לנו. סביר מאד להניח שהכאבים שאת חווה נובעים מהאיקאק. למה,למה לפנות לרופא פיריון שלא מבין באנדו?
ולמה טמפונים??
גם על זה תוכלי לקרוא כאן רבות. לטעמי את מקבלת טיפול לא נכון בעליל שעלול רק לגרום לנזק.גשי לרופא פיריון שיודע מה זה אנדו. שיהיה בהצלחה

למעלה