חזרותה!!!!!

OFIRB9

New member
חזרותה!!!!!

מה זה אומר בכלל? @.@;;; בכל מקרה! האינטרנט חזר אחרי שבוע וחצי נטול (בההההההההההההה ;-;) ויש לי גם פאלפון חדש עם אינטרנט (וופי!!) ואחים זה רע! (לא קשור) בכל מקרה מגיע לכם עוד פרק בפיק המוזר שלי + עוד מעט אני ישים פה ציורים, כמו זה ההוא שם בצד רואים רואים? ימינה >>>>>>>> אמרתי ימינה! אה אופס זה שמאלה.... אני יודעת שאני משוגעת, זה בא לי טבעי (היי, אחלה משפט לחתימה!) המורה והתלמיד המוזר "טויה אתה נראה עייף, מה קרה לך?" שאל יוקיטו למחרת בבוקר כשפגש את טויה בכיתה "לא קרה כלום, סתם עייף..." אמר טויה באדישות "למה לא ישנת בחדר אתמול?" שאל יוקיטו, טויה התיישב ליד השולחן שלו בעייפות "ישנתי בבית" הוא אמר והתחיל לחטט בתיק שלו "תראו תראו..." נער עם שיער כסוף כמו של יוקיטו התקרב אליהם והסתכל על טויה מחייך "מאקו!" אמר טויה בבהלה "מה המצב טיו?" אמר מאקו בעליזות מזויפת, הוא נראה די משועמם "שלום, אתה תלמיד חדש?" שאל יוקיטו, מאקו הסתכל על יוקיטו והחיוך שלו נמחק "אתה...." הוא אמר "מאקו" טויה קטע אותו מיד "אתה מתחיל היום בכיתה שלנו?" "כן" אמר מאקו, והעוד הסתכל על יוקיטו, כנראה קלט מה טויה רצה "עפתי מהבצפר הקודם שלי בצ'יק אז עברתי הנה" "נחמד להכיר, אני יוקיטו" יוקיטו חייך "מעניין להכיר... אתה כבר יודע איך קוראים לי" אמר מאקו ולחץ את ידו של יוקיטו "וואו!" הוא קרא לפתע "יוקי" אמר טויה "אתה לא בקורס אחר עכשיו?" "כן" אמר יוקיטו "פשוט רציתי לראות אותך קודם, טוב, ביי" יוקיטו לקח את התיק שלו והלך, הוא נעצר לרגע, הוא הרגיש שמאקו תוקע בו מבטים, ומשום מה הוא הרגיש לא טוב להשאיר את שניהם לבד, אבל בסוף נאנח ומיהר לכיתה אחרת "תגיד אתה עיוור??" קפץ מאקו, אבל טויה לא נבהל, הוא היה עייף מדי "אני לא חושב שעיוור זו המילה" אמר טויה "כן כן לא עיוור מה לא הרגשת את זה??" הוא הצביע על דלת הכיתה "מאקו אני יודע שיוקי לא אנושי" אמר טויה "באמת?" מאקו הסתכל על טויה "יוקי מה? אתם בטח חברים ממש טובים..." "יש לך בעיה עם זה??" "לא לא מה פתאום" מאקו התיישב מאחורי טויה במקום של יוקיטו "פשוט לא חשבתי שדווקא מישהו כמוך יתחבר עם מן...יצור..." "מאקו עם אתה לא רוצה לעוף דרך החלון אני מציע לך לשתוק, בעיקר כשיש לך משהו להגיד על יוקיטו" טויה קם ויצא "מה הקטע שלו? מה הוא מגן כל כך על הילד הזה? בטח יש להם עבר משותף די גדול" הוא התחיל לצחוק בקול "אח שלך בסדר סאקו?" שאלה מייאן ששתיהן רכבו לבית ספר "כן הוא טיפה עייף זה הכל, מזל שהוא לא שאל שאלות בקשר לדאד, זה די הדאיג אותי" שתייהן רכבו עד שהגיעו לפניה ברחוב עצי הדובדבן ליד בית הספר "זה לי!" סאקורה קפצה בשמחה ועצרה לידו, אבל מייאן לא הצליחה לבלום ועפה לשיחים "היא בסדר?" לי מלמל "אני בסדר!" מייאן יצאה מהשיח מלאה עלים וניערה את החצאית שלה מפניית הרחוב הגיח ריי, הוא הסתכל על מייאן לשניה הסתובב והתחיל ללכת במהירות "מייאן" סאקורה משכה את צומת ליבה של מייאן לריי, שנראה כי ניסה להתחמק מהם, אבל מייאן חייכה והחליקה במהירות לכיוון ריי וחסמה אותו "אני לא כועסת עלייך!" היא אמרה, ריי נבהל "אולי קצת נסחפת אתמול, עם דלתא וולף והכל, אבל אני מניחה שאתה מהקלפים בלי הרגשות אז לא איכפת לך, מילא, אני לא הכי מבינה בקלפי דלתא, אבל עם לך לא היו רגשות אני מניחה שגם וולף לא הרגיש כלום" היא חייכה לי וסאקורה הסתכלו על ריי, עוד מופתעים ממה שמייאן אמרה, סאקורה חששה שריי יצעק על מייאן או יכעס, אבל ריי סתם עמד שם, גם מופתע "אחרי הכל שנינו עושים את אותה העבודה, למה שלא נסתדר, הכל ייפתר במפגש הקלפים הגדול זוכר? מה שאיירו דלתא אמר בעצמו" ריי עוד שתק, אבל אחרי כמה שניות הוא חייך , והיא חייכה בחזרה לא מופתעת בכלל, הוא עקף אותה ונכנס לבית ספר והיא החליקה חזרה לסאקורה ולי "זה היה החיוך הראשון שלו נכון?" שאלה סאקורה "חבל שטמויו לא כאן לצלם את זה" צחקה מייאן "יאלה בואו או שנאחר!" ריי נכנס לתוך בית הספר אבל כאילו נזכר במשהו, הוא עצר והחיוך שלו נמחק "מסכנה" הוא אמר "אין לה שמץ של מושג..." והוא המשיך פנימה בכניסה לבית ספר סאקורה נתקלה באישה שנכנסה פנימה "אוי סליחה!" אמרה סאקורה, אבל כשהאישה הביטה בה היא נכנסה להלם, האישה הביטה לסאקורה בעיניים ונכנסה לבית הספר כשמייאן קראה "סאקורה! את באה או מה??" היא החליקה לכיוונה "סאאאקוווורהההה???" היא נפנפה בידה מול העיניים של סאקורה, אבל סאקורה לא ראתה ולא שמעה אותה, מה שהיא ראתה היה נמר ענק שרץ קדימה, שעליו רכבה ילדה בלונדינית עם שמלה ירוקה מוזרה, והיא והנמר נראו מאוד מתוחים "מה קורא כאן? מי הילדה הזו?" סאקורה חשבה לעצמה לפתע הנמר עצר באמצע הריצה במקום, והילדה נבהלה, "לא!!!" היא צעקה, משהו פגע בהם, ושניהם נעלמו באויר, מישהו צעק לעזרה מרחוק אבל סאקורה לא שמעה מה הוא אמר סאקורה נבהלה ויצאה מההלם, היא ישבה על המדרכה כשלי ומייאן אוחזים בה "סאקורה מה קרה לך??" שאלה טמויו שהגיעה לשער בריצה "הפחדת אותי לאללה!" אמרה מייאן "את בסדר?" "ראיתי את הנמר והילדה גם בחלום שלי, מה קורא כאן?" סאקורה מלמלה "סאקורה נו תעני לי את בסדר??" מייאן ניסתה להוציא מסאקורה תשובה כל הדרך לכיתה "אני בסדר אמרתי לך! היה לי חיזיון מוזר זה הכל" "מעולם לא היו לך חזיונות במשך היום סאקורה" אמר לי "את בטוחה שאת בסדר?" "כן נו על תדאג לי" אמרה סאקורה בשמחה "אתם באים??" ריי קרא אליהם מתוך הכיתה "המורה כבר בפנים הוא מחכה רק לכם!" אחרי שנכנסו במבוכה לכיתה הם לא דברו על החזיון של סאקורה עד הפסקת הצהריים "סאקורה שמעתי שהתעלפת!" אמרה ריקה כשכולם ישבו בחוץ "מה זה??" סאקורה הביטה במייאן במבט קר "ההה.... נפלט לי..." מייאן מלמלה "אולי נכנס בך דיבוק" מרה נאוקו עם פה מלא באורז "ראית חיזיון מוזר? זה אומר שנכנס בך אחד כזה! קראתי על זה פעם!" "באמת?!?!" סאקורה הפכה לגוש אבן "עם לא ראית חיזיון אין מה לחשוש" היא אמרה "ראית אחד?" סאקורה מלמלה קולות מפוחדים ולא ענתה בסוף היום כשסאקורה יצאה ממועדון המעודדות יחד עם מייאן היא התחילה להסתכל לכל הכיוונים "מה קרה לך?" שאלה מייאן "האישה שראיתי בבוקר, יש לי הרגשה שהיא זו שהראתה לי את החזיון המוזר!" "אישה? איזו אישה? לא ראיתי כלום!" אמרה מייאן "איבדת משהו ילדונת?" נער כלשהו התקרב לסאקורה "אני מכירה אותך!" קפצה מייאן "מה זה?" הוא מלמל בשיעמום לכיוונה "סאקורה זה הילד שהציל את טויה אתמול בלילה!" מייאן קפצה והצביעה עליו "את אתן מכירות את טויה?" מאקו חייך "כן, אני אחותו הקטנה סאקורה" אמרה סאקורה "לטויה יש אחות מה? אני מאקו, אני בכיתה שלו" הוא אמר "רגע אבל איך אתן יודעות על מקרה הרוח שהיה לטויה אתמול?" "מה רוח? זה היה..." סאקורה סתמה למייאן את הפה "היינו שם חיפשנו את טויה" היא אמרה מהר "מדליק, טוב תסלחו לי חמודות חייב לזוז, אני מאחר בהחזרת ספר לספרייה" הוא עקף אותן והלך משם "איזה נחמד!" אמרה מייאן כולה סומק מאקו נכנס לרחוב צדדי ונתקל במישהי "תסלחי לי גברת" הוא אמר באדישות והסתכל אליה במבט משועשע ועייף, כאילו הוא יודע משהו, היא לא נראתה משועשעת, היא עקפה אותו במבט כועס "לך תדע איך המוח שלהם עובד" הוא מלמל והמשיך ללכת, אבל לא לכיוון הספרייה "אז מה חיפשנו בעצם?" "האמת ששחכתי..." "תיזהרי!" מייאן תפסה את סאקורה לפני שנתקלה גם היא באותה אישה, האישה נעצרה והביטה בהן "אוי, ממש סליחה" אמרה סאקורה, האישה שתקה, והביטה בהן "את בסדר גברת?" סאוקרה שאלה, האישה עוד שתקה "היא בטח מה זה כועסת עם היא שותקת ככה" מייאן לחשה לסאקורה שהאישה לא תשמע, היא לא שמעה, גם סאקורה לא שמעה, שתייהן היו במקום אחר ומייאן דברה לעצמה

חזרת !

סוף סוף ! הגיליונות חזרו ! הילדה שלי חזרה *נופלת ומרגישה כמו אמא * תיתחדשי הל הפלא ^^ ואניייייי חולההההההה עליך ! ציירת מוכשרת שלי !

OFIRB9

New member
חלק ב' -.- + תמונה של פיוצ'ר

סאקורה ראתה ילד עומד על הר גבוע, ורוח ממש חזקה מנסה להעיף אותו, הילד היה ריי, שלבש את אותם בגדים שלובש תמיד, הוא נראה די בבעיה "ריי אתה בסדר??" סאקורה שאלה, היא ראתה שהיא עומדת באותו מקום, רק בתוך כתם שחור שסובב אותה, היא הסתכלה מסביב, הר ענק ורוח לכל הכיוונים ודברים מנצנצים עפים מסביב, הרוח הייתה נורא חזקה אבל סאקורה לא הרגישה כלום, למרות שנראה כאילו ריי עלול ליפול משם בכל רגע, לתהום ממש עמוקה "מה קורא כאן, ריי אתה שומע אותי?" היא קראה, ריי לא שמע, הוא אחז בכוח בקיר "לא, אני לא יכול ליפול עכשיו, לא יכול!" הוא אמר לעצמו "חייב לעשות את זה, בשבילה!" "ריי..." סאקורה מלמלה "קופי" מישהי אחרת אמרה, ריי נבהל והביט לצד, עמדה שם מישהי "זו אני!" סאקורה נבהלה, היא נראתה אחרת, היא הייתה ממש שונה, הבגדים שלה היו שחורים ומפחידים, והיא לא נראתה כמו סאקורה הרגילה "מה קרה? מה עבר עליי??" היא צווחה בפחד "תעזבי אותי!" הוא צעק "אני רק מנסה לעזור" היא אמרה "חתיכת..." הוא נראה ממש כועס "את לעולם לא תוכלי לעזור לי, את סתם ילדה, את לא היית צריכה לקבל את התפקיד הזה!" "לא...ריי..." סאקורה מלמלה "זו לא אני, משהו השתלט עליי, אני כן רוצה לעזור!" סאקורה הרגילה אמרה בפחד "לא קופי, אתה לא היית צריך להיות השומר של קלפי הדלתא, אתה חלש מדי, כמו מסנג'ר" אמרה סאקורה השנייה "ק...קופי?" הוא מלמל בפחד "כבר שחכת??" היא צחקה "שחכת שאתה קלף? מה?? חשבת שהפכת באמת לבן אדם?? חה!" היא שלפה מטה מוזר שנראה בדיוק כמו המטה של סאקורה רק עם כנפיים אחרות, כנפיים של עטלף או שד, והיא הכתה אותו, כשאור מוזר יצא מהשרביט, ריי התחיל ליפול "ריי!" סאקורה צעק, ריי פקח את העיניים ושלף את החרב שלו, הוא תקע אותה בתוך ההר ועצר את הנפילה, מעט מעל עוד חלק צדדי בהר "אין לך זמן קופי, החברים שלך כבר אבודים!" צעקה סאקורה השחורה ריי הביט למטה, וסאקורה ראתה שם את הילדה המוזרה והנמר מהחיזיון, הם קפצו לכיוון המקום שבוא סאקורה עמדה "לא יעזור, אני שולטת בקלפים עכשיו" אמרה סאקורה השחורה, הבזק גדול שנראה כמו צללית של קלף טס ועקף את סאקורה שעמדה שם מבוהלת, וגם את הסאקורה השניה, הוא טס לכיוון הנמר והילדה, הם נפגעו כמו בחיזיון של סאקורה, והתחילו ליפול למטה "מייאן!" ריי קרא "תפסיק לנסות לקרוא לעזרה, היא לא נמצאת בסביבה יותר" אמרה סאקורה השחורה "מה כל זה??" סאקורה האמיתית שאלה, הכל היה לה כל כך מוזר, פתאום היא ראתה שהחושך סביבה גדל במהירות, כל האזור נעלם ונשארו רק היא וסאקורה השניה, שהסתובבה והלכה משם, שניה לפני שנעלמה, סאקורה הבחינה במשהו מוזר בסאקורה השניה, השיער שלה היה ארוך יותר "מייאן!!" ריי שוב צעק "מה קרה??" מייאן ניערה את סאקורה "מה? מה קרה כאן?" סאקורה הביטה לכל הכיוונים "האישה הלכה, ואז ראיתי שאת בוהה באוויר, ופתאום התחלת לדבר לעצמך, ואז התחלת לצעוק, הצעקה האחרונה שלך הייתה השם שלי "אבל, לא אני צעקתי זה היה ריי! הוא חיפש אותך! מייאן הוא קרא לך לעזרה!" "מה?" מייאן נבהלה "אבל, למה הוא צריך את עזרתי?" "כל זה מאוד לא ברור לי עכשיו, אבל אני יודעת שמשהו מוזר באישה הזו" אמרה סאקורה "בואי, נלך לחפש אותה!" אמרה מייאן "אולי היא קלף דיליט או דלתא בצורת אדם!" סאקורה הנהנה, והן רצו משם "אז אני צדקתי" מישהו מלמל לעצמו "הן מחפשות את הקלפים..." "את נוסעת נורא מהר זה מסוכן!!" סאוקרה צעקה אוחזת בשרביט ורודפת אחרי מייאן "מה רע בזה??" מייאן צעקה "ככה נמצא את האישה הזו מהר יותר!" "מייאן את...זהירות!!!" סאקורה צעקה ובלמה, אבל נתקלה במייאן שניסתה לבלום לפני נערה כלשהי ושתיהן התרסקו "אוי וי!" צעקה הנערה ורצה אל שתייהן "מייאן מה אמרתי לך על בטיחות?" שאלה סאקורה ממששת את ראשה "את מתחילה להשמע כמו המורה לבישול!" אמרה מייאן "החצאית שלי ממש צריכה כביסה מישהו הושיט למייאן יד ועזר לה לקום "תודה ריי!" מייאן ניערה את עצמה ואפילו לא הסתכלה עליו, הוא עזר גם לסאקורה "תודה" היא אמרה "זה נפל לך? " הנערה שמייאן כמעט נתקלה בה הושיטה לסאקורה את המטה שלה "אה....תודה" סאקורה מלמלה, ואז הביטה בנערה, שנראתה מעט מוכרת "את באה?? בואי כבר ישנונית על תגידי לי ששוב נכנסת לטראנס!" מייאן משכה את סאקורה משם "תודה רבה גברתי!" קראה מייאן "ביי!" הנערה קראה בחיוך "איזה חמודה, וגם סאקורה חמודה מאוד" היא אמרה לעצמה והסתכלה על שלושתם מתרחקים "מה זאת אומרת חיזיון?" שאל ריי "ראיתי אותך על איזשהו הר, והיה הרבה רוח ונמר ואיזו ילדה רכבה עליו" אמרה סאקורה "נמר? כמו קרו-צ'אן?" שאלה מייאן "יותר קטן, ובהיר" אמרה סאקורה "ואני הייתי היחידי שזיהית שם?" שאל ריי "כן" סאקורה מלמלה, היא לא ספרה להם על הגרסה השחורה של עצמה "כל זה ממש מוזר, ממש דומה לחלום שיש לי הרבה זמן" סאקורה מלמלה "הנה האישה הזו!" קראה מייאן והצביעה קדימה, האישה נבהלה, והתחיל לרוץ "עוף!" סאקורה טסה אחרי האישה במהירות, ולא חכתה למייאן וריי, היא הייתה נואשת לתשובות "סאקורה!" קראה מייאן ורצה אחריה, אבל מעבר לפניה סאקורה ראתה חור שחור מוזר, היא לא הצליחה לבלום בזמן ונבלעה בתוכו, והוא נעלם "איפה היא??" קראה מייאן שהיא וריי הגיחו מאחורי הפניה, הנערה שנתקלה בהם הגיעה בריצה, והביטה בהם "איפה אני?" סאקורה מלמלה, היא עמדה על גג בניין, בסביבה היו כמה בניינים גדולים, היא זיהתה שאלה היו הכי גבוהים בעיר, הרבה אדמה היתה מסביב "מה קורא כאן? איפה אני נמצאת?" היא שאלה את עצמה "המפגש" היא שמעה קול נשי אומר לה, דמות הופיעה מלפנים, זו הייתה סאקורה עצמה, היא לבשה את הבגדים בלבן סגול מהחלום שלה, והביטה להר ענקי שסביבו הייתה מערבולת גדולה, ולידה ריחף קרו בצורה הקטנה שלו "אני וקרו, וזה ממש כמו בחלום שלי, רק בלי ההר, ההר לא היה בחלום שלי "זה הר הדרגון" אמר אותו קול נשי סאקורה הביטה הצידה, דרקון ענק בצבע כחול טיפס על ההר מהצד כמו לטאה, הוא היה ענק, אבל ההר היה ענק עוד יותר "דרקון" מלמלה סאקורה משהו ממש מהיר עקף את סאקורה, זה היה הנמר עם הילדה רכובה עליו, והם זינקו מגג הבניין "רגע!" קראה סאקורה מהחלום, הרוח התחילה לנשוב בחוזקה וקרו עף אחורה, סאקורה תפסה אותו "קרו איך אני אמור לעצור את זה???" היא צעקה, סאקורה הביטה בעצמה חסרת אונים "אני לא יודע, כרגע אין כל כך משה שאפשר לעשות!" צעק קרו, הוא וסאקורה נבהלו פתאום, מפיצוץ, הקלף פגע בילדה ובנמר והם נפלו למטה, שוב "מייאן!" מישהו קרא מכיוון ההר, סאקורה האמיתית הסתכלה לשם, היא ראתה את ריי על החרב שלו כשמלמעלה עומדת הילדה השחורה המוזרה וצוחקת "אז זו לא אני" אמרה סאקורה "מה קורה כאן?? מה קרה לעיר? ואיפה מייאן וטמויו? ויוקיטו וטויה? איפה כולם?? קלף דיליט! תגלה לי!!!" היא צעקה, פתאום המערבולת נעצרה, הרוח כאליו המשיכה לנשוב על הדמיות, אבל הן נראו כאילו לא יכלו לזוז

OFIRB9

New member
חלק שלישי ואחרון וציור של...אמממ

דלתא סטאר ^^ "מה קרה?" שאלה סאקורה "המערבולת הזו" אמר קול נשי, האישה המוזרה שסאקורה רדפה אחריה הופיעה לידה "מי את?" סאקורה לחשה האישה לבשה בגדים אחרים, מן שמלה מוזרה, ומול ידיה ריחף כדור אור באויר "סאקורה תהיה רק דרך אחת" אמרה האישה "איך...אני אוכל להציל את הלדה הזו?" סאקורה מלמלה "תסמכי על החברים שלך סאקורה" היא אמרה "תסמכי עליהם, עם תסמכי עליהם הם ינצלו" "גם היא וגם ריי?" סאקורה שאלה "תצטרכי יותר מחברות כדי להציל את קופי, בשביל זה תידרש אהבה" אמרה האישה "קופי..." מלמלה סאקורה "העתק" אמרה האישה מיד "ריי הוא קלף ההעתק?" סאקורה מלמלה "הכל ברור עכשיו..." "סאקורה תיזהרי" אמרה האישה "מה?" "קלף יוביל לאחר, ובסופו של דבר כל הקלפים יהיו בסכנה, ועם את רוצה שהכל יחזור לקדמותו את חייבת את קופי" "ומי שתי הילדות האלה? ומי הנמר?" "את תגלי זאת בהמשך" אמרה האישה, והעיגול החשוך של סאקורה מילא את כל הסביבה "איפה היא?? לאן היא נעלמה??" קראה מייאן בפחד "תירגעי..." אמר לה ריי "אתה תשתוק!" היא קראה "לך אין רגשות בכלל!" "יש לי בדיוק כמו שיש לך!" הוא צעק "אז איך פגעת בקלף הזאב ככה??" היא קראה "אני מצתער בסדר??" הוא אמר בזעם "אולי כדאי שנפסיק לריב ונמצא את סאקורה.." "אני כאן..." סאקורה הופיעה בקצה הרחוב "סאקורה!" מייאן זינקה עליה בחיבוק "לא אמרתי לך לא לטוס כל כך מהר!!" היא התחילה לצחוק, וגם סאקורה צחקה, ריי חייך "עבודה טובה" מלמלה הנערה שנתקלה סאקורה, היא החזיקה שני קלפים, אחד ריק, ואחד עם אישה וכדור בדולח, מלמטה היה כתוב, פיוצ'ר.

metuka15

New member
אופירייייי =]

געגעתי אליך ימכוערת ^^ את ממש ממש כשרונית את מודעת לכךך? (גם בציור וגם בכתיבה) ראית את הציורים החדשים שהעלתי מאז שלא היית? (תעברי כמה דפים אחורה..אני רוצה לגובות גם ממך)

SailoR VenuS

New member
כתבתי הודעה וזה לא שלח@_@'

ברוכה השווה אופיר! באמת תהיתי לאן נעלמת :)

OFIRB9

New member
^^ היי, אני עודשניה סורקת

(עוד מעט יש בובספוג אז אני חייבת לברוח) הנה תמונה צבועה לגמרי של ריי (קופי) שלא נראית מי יודע מה....

OFIRB9

New member
היי אופיר! היי אוטובוס! ^^

מה אני עושה ערה כל כך מוקדם?! @.@; (לגבי הציור, המסביב של דיגיטל עוד לא צבוע)

טוב....

אני קצת חדשה פה.... לא ממש חדשה אבל מספיק חדשה כדי לא לדעת מזה קלפי דיליט או קלפי דלתא או מיזה ריי ומייאן אז משהו מהיותר ותיקים יכול אולי בבקשה ךהסביר לי כי הפרקים נורא יפים ואני נורא נהנית לקרוא אותם אבל זה קצת הורס לי שיש הרבה שאני לא מבינה.....

OFIRB9

New member
זה פיק שאני כתבתי....חחח

וכל הקלפים החדשים זה קלפים שהאנשים בפורום המציאו, טוב נו בקצרה: זה שנה או שנתיים אחרי שהסדרה מסתיימת, ובואתה שנה אמור להיות מפגש גורלי בין עוד שני סוגים של קלפים קלפי הדלתא שיצר איירו דלתא וקלפי הדיליט, שאותם יצר קלאו ריד, קלפי הדלתא היו אמורים ליצור עולם טוב יותר רק לאנשים עם כוחות קסם והם גם התחילו להתפתח למוטציות, אז קלאו ריד יצר קלפים חדשים כדי ללכוד אותם, (למשל קלף החום כדי להביס את קאנדור ואלף וקלף הסטאר כדי להביס את קלף הסטאר השני) אחרי שקלפי הקלאו החדשים ניצחו קלאו ריד לכד אותם יחד עם קלפי הדלתא במיימד אחר ושם את קלף המסנג'ר לשמור, קלף המסנג'ר זו מייאונה-סאן, כשכל הקלפים השתחררו מהמימד כי הם הרגישו את הכוח של איירו דלתא, מייאונה סאן הפכה לילדה וכולם קוראים לה מייאן, אז היא עוזרת לסאקורה לתפוס את קלפי הדלתא והקלפים החדשים של קלאו ריד שהוא קרא להם קלפי דיליט כי הם היו פסולים ודי מסוכנים, בכל מקרה אז הן די תופסות את הקלפים עכשיו ויש גם את ריי שהוא קלף דלתא קופי, אז הוא ומייאן אמורים להיות אויבים, אבל האו עוזר להן לתפוס את הקלפים כדי לאמת את הנבואה של איירו דלתא שתתרחש רק כשכל הקלפים יהיו יחד עוד שאלות? בלבלתי את עצמי @-@

OFIRB9

New member
חברה של נעם!!!

עוד אחת לחבורת קלאמפ של הצ'ט

למעלה