חזרה

rotavori

New member
חזרה

אני רוצה לחזור לנסות להשיג חצלולים אחרי הפסקה של איזה חודש חודשיים שבהם לא ממש הצלחתי אני התחלתי לנסות לזכור שוב את החלומות אך הזכרון שלי ממש גרוע (בניגוד לפעם שעברה שעל הלילה הראשון זכרתי שלושה חלומות) ככה יוצא מצב שאני מתעורר מלא פעמים ואני לא זוכר טוב את החלומות או שאני לא זוכר בכלל (גם פעם שעברה שהתעסקתי בנושא התעוררתי הרבה רק שאז זכרתי את החלומות טוב) אז השאלה שלי היא למה נראה לכם שזה קורה לי?

makron2

New member
קצת מוזר...

בכל מקרה בדרך כלל שמתאמנים במשהו משתפרים עם הזמן. - "לא ממש הצלחתי" זה מבאס,ננסה לעזור בזה כמיטב יכולתנו. צעד ראשון כידוע הוא להשאר במיטה באותה תנוחה עם עניים עצומת "ולחשוב על מה חלמתי" ולהקדיש לזה כמה דקות קטנות. גם אם זוכרים ממש מעט מומלץ לרשום את זה ביומן ובדרך כלל שישנים מספיק שעות אז זה עוזר לזכרון. מה התהליך שאתה עושה ע"מ להגיע לחצלול? ציין בדיוק מה אתה עושה. האם אתה צורך חומר כלשהוא כמו תרופה שיכול להשפיע לרעה על הזכרון?

rotavori

New member
בעיקרון

אני לא ממש ניסיתי להגיע לחצלול אלא רק לשפר את זיכרון החלומות (בינתיים) אני לא לוקח שום תרופה ואני מנסה להשאר במיטה באותה תנוחה ולנסות להזכר - לא ממש עוזר יש חלומות שקשורים לחיי היום יום שלי ואם אני עושה משהו שעשיתי בחלום אז אני נזכר בו אבל גם לא זכרון מלא

makron2

New member
שאלה...

כמה שעות אתה ישן בממוצע כל לילה? לפניי כמה זמן התחלת לעבוד שוב על זכרון החלומות שלך? "בחלום אז אני נזכר בו אבל גם לא זכרון מלא" - אולי כדאי בזמן שאתה מנסה לשחר להריץ כל מיני אסוציאציות שקשורים לחיי היום יום שלך.

rotavori

New member
אני

ישן כ6-7 שעות ובנוגע לעניין האסוציאציות אני אנסה את זה תודה רבה על העזרה :)

למעלה