חזרה שקטה

חזרה שקטה

משום מה ההודעה שהוספתי לא התווספה. אז שוב. שלום לכולם. מודיע בשקט, בקול קטן, על חזרתי לאחר תקופה ארוכה וקשה. מה שלומכם? טל

קשכפית

New member
היי יופי לראות אותך שוב ../images/Emo20.gif

ממעטת להיכנס לפורום, אין לי מה לומר, אין לי למי לומר.בזמן האחרון שקט ורגוע הרבה דמויות ש"ראית" פעם כבר לא פה. ברוך החוזר.

tiger

New member
מה שלומך טל היקרה?

חבל שעד שניכנסת וכתבת הודעה היא הלכה לאיבוד(תעיפי מבט בכרטיס האישי ליפעמים באיזה שהוא אופן מוזר זה מגיע לשם) זה קורה הרבה (יותר מידי)שהודעות שנישלחות נעלמות בתהומות הנשייה של הסייבר ספייס,אני מיתנצל בשם תפוז וצוות העובדים.אני יודע שמנסים ליפתור את הבעיה אבל זה לא כל כך פשוט מיסתבר. מה קורה ככה? דש בבית. t

באמת שקט משהו

אז קודם כל תודה לכותבים. ליאיר ראיתי שנולדה "ק" קטנה בסוף השם. הקשכפית מספרת שהיא לא מתעוררת, ואצל הנמר - אצל הנמר הפכתי לילדונת קטנטונת. פרט לכך - אכן אין חדש. גם אצלי הכל בסדר, סוף סוף. עברתי לבית חדש, השמש עוד זורחת (אם כי בשעות מעט מוזרות עכשיו), ובסה"כ - אין תלונות. אז מה יהיה הנושא החם של השבוע ?

יאיר5

New member
קודם כל שיהיה בשעה טובה ומזל טוב...

לבית החדש. בקשר ל-ק- זה באמת מוזר נראה לי איזה דפקט של תפוז כי תחמש לא החלפתי ורק עכשיו אני שם לב שיש הודעה עם-ק- ליד השם שלי לא נורא בטח יסתדר מעצמו.... ומה יהיה הנושא החם השבוע באמת מענין????

קשכפית

New member
הלו טל ../images/Emo29.gif

קשכפית לא מתעוררת?? על מה אתה מדבר, לא מבינה?? דווקא החל מהיום בבוקר אני מתעוררת ואפילו מוקדם היות וחזרתי סוף סוף למעגל העבודה והעבדות
נכנסתי לבניין בבוקר ויצאתי בחושך.. אין מה לעשות "אין עבודה - אין לחם או
" אבל אני מבסוטית כרגע, המקום החדש התברר גם כמקום ידידותי לסביבה וזה לא דבר של מה בכך. אוירה/אנרגיה חיובית זה משהוא חשוב. לגבי הנמר לא, הוא לא הפך אותך ל
אלא שהוא קצת אסטרו והחליף אותך בטעות עם אמא שלך.. מה לעשות כזה הוא הנמר. שיהיה לך מזל טוב ל
החדש. ואגב, האם הזריחה אצלך מוזרה מפני שאתה עברת לגור באלסקה??
חלומות פז קשכה

ישנה...

בסה"כ ניסיתי לכתוב איזה משהו על נוכחותך הדלילה, וישר קיבלתי ממך תגובה, אז קוראת, לא קוראת, אני רואה שאת עדיין כאן. מזל טוב על העבודה, אם זה נחשב מזל טוב... ולגבי אלסקה - מכאן היא נראית קצת כמו גבעתיים... שיהיה יום טוב

קשכפית

New member
דברים שרואים משם לא רואים מכאן...

לגבי העבודה, אם עבודה זה מזל טוב או לא...? זו שאלה פילוסופית אבל תכלס עם אין עבודה אין מרשרשים.. אם אין מרשרשים, אין כלום... מסקנה זה טוב גם אם זה לא ממש טוב זה טוב...

טל???? ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif

אני בשוק,אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה !!!!! מה שלומך איש?????????. שנים שלא ראינו אותך פה..... מקווה שעכשיו הכל בסיידר...וואלה לא יודעת מה קרה לך... מקווה שתישאר קצת בסביבה... רק טוב שיהיה לך!

גברת הלם היקרה

ראשית - שלומי טוב. עקבתי אחריכם, אבל בשקט, לא בטוח שיש לי מה לתרום. ראיתי את מחוזותיך החדשים - נראה לי טוב. שמח שאת עדיין כאן (אפילו אם את כבר לא כתומה...) שיהיה יום טוב.

טללללל.....

טוב לדעת שיש לנו גב..
אתה מוזמן למחוז החדש שלנו גם....הוא גם מריח טוב.. ואני תמיד כתומה,אוטוטו עוברת לצהוב של מכבי ת"א.... יום כתום !

tiger

New member
טל/מישפחת פרנקל היקרה

אני באמת מיצטער על הטעות האינפנטילית שעשיתי.אני באמת גרוע בשמות.חוץ מיזה שהרבה זמן לא שמעתי את השמות שלכם ואני מעולם לא אמרתי שסמים לא גורמים שום נזק...אצלי בכל אופן יש חלודה פה ושם, אני מקווה שאתה סולח לי...

נמרים -

נמרים ידועים בכך שאין להם מי יודע מה זכרון, ואני - אני סלחתי לך עוד לפני שכתבת עוד מילה אחת, מי אני שאכעס? והחלודה - חלודה, אז מה. שיהיה יום טוב. טל

למעלה