חזרה מחופשת לידה.

חגית99

New member
חזרה מחופשת לידה.

הסתבר לי היום שאם אני לא חוזרת מחופשת לידה ב 12.6 אני מפסידה חלק מהשכר של החופש הגדול+הבראה+עוד משהו שקשור לביגוד . - ששכחתי לציין אני עובדת במע' החנוך. ממש אבל ממש לא מתאים לי לחזור לעבוד בסוף שנה ואם כל מה שקשור בכך. איפה אני אמצע מטפלת לשבועיים וחצי? איך אני יניק? ... לפי החשבון שלי אחרי ימי החופש נשאר לי לעבוד 8 ימי עבודה בפועל. חשבתי להוציא ימי מחלה על ימים אלו, אבל יש לי בעייה מוסרית - מעכשיו אני בלחץ שאני אצטרך לשקר. מה אתן הייתן עושות במקומי, זה כל כך נורא להוציא ימי מחלה? למישהי יש בעייה דומה? תודה חגית.

לא בעיה דומה, אבל

אצל חברה שלי בבית הספר - כל עוד היא מוצאת מחליפה שתהיה בשיעורים במקומה - למנהלת לא איכפת שהיא לא תגיע. תנסי לארגן מורות מחליפות שיחליפו אותך בימים האלה

היי חגית, בוקר טוב (עד כמה שאפשר)

כדאי שתקחי לך ימי מחלה או ימי הצהרה (אם עדיין נשארו לך) מנסיון של אמא שלי במערכת החינוך (33 שנים) הימים שלפני החופש הגדול הם בזבוז אחד גדול. הילדים,הרי , כבר לא לומדים ורק עסוקים בהכנות לטקס (אמא שלי מורה למתמטיקה בכיתות ז'-ח') סיום השנה, ככה שממש אין עם מי לדבר. אני מבינה אותך לגבי עניין המצפון , אבל ....בשביל הימים הספורים האלו עד סוף השנה, חבל על האנרגיות שלך. רק
שיהיה

poli2

New member
חזרה לחופשת לידה

אני ההיתי חוזרת לכמה ימים ומשלימה לימי מחלה גם להראות נוכחות ולהגיד שלום לילדים ומתחליה את החופשה בלי נקיפות מצפון פולי 2

היי חגית הייתה לי בדיוק אותה בעייה

רק שהפתרון אצלי היה די קל. בלית ברירה השארתי את בילי עם חמותי (לא שאני לא סומכת עליה פשוט בלתי אפשרי להפרד מהם בגיל הזה). אני לא צריכה לספר לך (גם אני מורה) שמגיעים הבייתה מאוד מוקדם יחסית, ומגיעה לך שעת הנקה אז נצלי אותה, ופה ושם קחי חופשת מחלה - לא משהו רצוף.

חגית99

New member
תודה רבה על התגובות אין לי

מושג מה אני אעשה הבעייה שאני גננת ולא מורה אז אני לא יכולה לצאת או לקבל שעת הנקה . ובעייה נוספת שאת הילדים בגן זה מבלבל (אומנם הם בגן חובה)שעוד פעם תתחלף להם דמות. שירלי את צודקת נשארו לי ימי הצהרה אותם אני בטוח אנצל. חגית.

אל תשכחי שאת לא יכולה לקחת

את כל ימי ההצהרה ברצף - את יכולה לקחת יומיים ורק אחרי שלושה חודשים עוד יומיים.

ימי הצהרה הם ימים שמאפשרים למורה

או לגננת להעדר מהעבודה מבלי להמציא אישור רפואי. הזכות הזו מגיעה פעמיים בשנה בכל פעם ליום או ליומיים. הם נקראים כך משום שאת צריכה למלא טופס שבו את "מצהירה" על העדרותך.

בדוק

בשנה שעברה הייתי צריכה לחזור ל3 שבועות. לקחתי חל"ת ל3 שבועות. את מקבלת משכורת בקיץ כרגיל, פחות החלק היחסי של הזמן שנעדרת. כלומר, אם 10 חודשים זה 100%, תקבלי את זה פחות שבועיים. אני לא הייתי חוזרת. לא משאירה תינוק כזה פיצי לשבועיים עם מישהו אחר. לא מפסיקה להניק.

למעלה