חזרה לשגרה

דנדי1

New member
חזרה לשגרה

זהו...נגמרה לה המלחמה (ככה מספרים לפחות) כולם אומרים שאפשר לחזור לשגרה כולם שמחים לחזור הביתה, לחברים, לעבודה, לחיים הרגילים ואני......אני ..... כואב, עצוב וכבר מתגעגע במשך יותר מחודש הבנות היו איתי, יום יום , לילה לילה כל יום למצוא סידור , למצוא תעסוקה מי מביא את מי, מי שומר על מי כל 5 דקות טלפון...."אבא אני רוצה..." , " אבא אני יכולה...." וזהו זה נגמר עוד יומיים הן חוזרות לאמא בצפון ואני כבר מרגיש את השקט שיהיה כאן בבית לא היה קל בכלל , 4 ילדים בדירת 3 חדרים קטנה לא היה קל אבל היתה אווירה של משפחה אחת גדולה אני מסתכל לאחור ואומר שאני ובת הזוג שלי בורכנו מילדים מקסימים במשך יותר מחודש היו צריכים לחלק חדר אחד, מחשב , מקלחת,...ומה לא חודש שלם חיו יחד ואפילו חצי ויכוח לא שמענו ידעו לוותר, ידעו להתחשב, ידעו לעזור בלי שום התערבות מאיתנו רק עוזבות ואני כבר מתגעגע איך אחרי חודש כזה אפשר לחזור לשגרה של פעם ב...? דנדי - הולך לישון עצוב היום

רחלי228

New member
ההזדמנות לפרגן לגרוש ולזוגתו

שלקחו אחריות על הבן שלנו, במשך שלושת השבועות האחרונים, פינקו, עטפו, נסעו לאורכה ולרוחבה של המדינה כדי להגן על הילד, השקיעו, היו איתו מרבית שעות היממה. בשבוע השני למלחמה הזו, הם דאג להזמין אותי ואת בתי לשהות יחד איתם במקום שהם מצאו עבורם כמקום מקלט מכל הבלגן. בכל אזעקה, דאגו לנו , הזמינו והשקיעו, נתנו את כוס המים ואת כוס הקפה בדיוק בזמן שהייתי זקוקה לכך. הוא הגדיל לעשות כאשר הרחיק כל זכר למלחמות העקובות מרוע שהיו ביננו ויצר אוירה נעימה מרבית הזמן. דאג כמעט לכל מחסור שהוא במשך שבועות ארוכים. עד לפרט האחרון, של השיבה הבייתה, הבאת הציוד הרב והחזרה עד לפתח הדלת. כאלה יחסים, אני מאחלת לנו לשנים רבות.

וואוו רחלי מחמם את ה-../images/Emo23.gif...

אהבתי, התרגשתי ושמחתי שהגעתם לימים כאלה ויש כאלה שלא האמינו- מאמינים שאפשר אחרת עברתם כברת דרך החשוב והנכון לשמור את זה על אף כל המעידות בהצלחה בהמשך

דנדי אישית חבל לי עבורך...

שאתה בוחר ללכת לישון עצוב אחרי תקופה-ימים של עשיה וסיפוק אם אינך ישן כאט שנה את המחשבות חייך ותהיה שמח וגאה שחווית ימים, התנסות משפחתית עם ילדך ומשפחתה של בת זוגתך בהצלחה
ומי אמר שלא יהיו עוד הזדמנויות... והרי זה תלוי רק בך ואיש לא ימנע זאת ממך אז עזוב את העצב ותן חיוך וברכה לסיום החוויה שלא תגמר לעולם

ועוד דבר אומרים איך שאתה ישן בלילה.

כך מתחיל הבוקר... אז מהר
תן חיוך ותעלה את השמחה

Rinattt

New member
המממ...

מה שלא אגיד, לא ממש יעזור אז רק
למשפחה המורחבת...

למעלה