חזרה לרטלין

חזרה לרטלין

שואלת גם פה - אולי תדעו.. האם יש איזה הליך שצריך לעבור כדי לקחת רטלין שוב אחרי הפסקה של כמה שנים, או שפשוט אפשר לבוא לרופא ולבקש עוד?

pazro

New member
האיבחון שקבע שאתה זכאי לרטלין תקף

ל5 שנים (אם אני זוכר נכון). במקרה ואוד לא עבר הזמן , אז אין בעיה. במקרה ועברו יותר שנים מכך אז יש לעשות את האיבחון מחדש.

zivadina

New member
חזרה לריטלין

קודם כל, אני שמחה שחזרת אלינו, מומינאמא. התגעגעתי. שנית, תדעי לך שלרופא משפחה יש סמכות לרשום ריטלין, ואם הרופא שלך לא פחדן במיוחד, לא צריכות להיות לו שום בעיות לרשום לך ריטלין.

תודה. התגעגעתי גם

ומדובר על אח שלי, לצערי האבחון שלי הרבה יותר קרוב מלפני 5 שנים. (ז"א עשיתי אותו רק בגיל 30 )

היי, שלום../images/Emo140.gif

בדיוק חזרתי היום מהאבחון, וזכרתי שיש פורום ADHD, אז הנה אני, שלום
האמנם לרופאת משפחה מותר לרשום ריטלין? אז לשם מה כל הפרוצדורה בעצם של האבחון בשנית? לא מובן לי. לי אמרו שאני צריכה לעבור עוד אבחנה קלינית אצל פסיכיאטר. האם כל אחד יכול לקחת ריטלין??

הכוונה - אחר אבחון בסיסי אני מניחה

לא יודעת איזה אבחון עברת - אבל בעיקרון אבחון לצורך קבלת רטלין יכולים לעשות רק פסיכיאטר או נוירולוג. בהחלט לא כל אחד (אם כי יש בתי ספר שמחלקים רטלין)

zivadina

New member
רופא המשפחה

לרופא המשפחה יש סמכות לרשום מרשמי המשך למינון הריטלין המופיע במרשם הראשוני שניתן על ידי נוירולוג או פסיכיאטר. רק מי שאובחן על ידי רופא נוירולוג או רופא פסיכיאטר כסובל מ-ADHD רשאי לקחת ריטלין.

למעלה