חזרה לפעילות

חזרה לפעילות../images/Emo13.gif

תודה לכל מי שדאג לפורום לאחרונה, חזרתי לאחר שבועיים של מילואים ללא חיבור לרשת והכי גרוע ללא צניחות. לגבי המועדון החדש. פרסומים עליו יורדו באופן אוטומטי מאחר והנושא נראה כמשהוא שמתסיס ומקנטר ולא מתואם עימי. במידה ואכן יש דברים בגו, יואיל הבעלים המאושר לפנות אלי והפורום בהחלט יהיה במה לעדכן על תחילת פעילותו של מועדון צניחה בארץ. הפורום לא יהיה מקור התנגחות בין צנחנים כסגירת חשבונות אישיים. לגבי שאר ההתנהלויות בפורום: מאחר ויש צורך בלוח נוח יותר למכירת ציוד, אני מוצא לנכון לחקות פורומים שכנים. יוחלט במשאל עם באי הפורום על יום לפתיחת שרשור. ביום זה יפתח שרשור מכירות. הודעות בהמשך השבוע הודעות טרמפים - אני מזכיר הודעה ראשונה שמתחילה ב
ובקשה לטרמפ. שאר בקשות/הצעות לטרמפים ישורשרו להמשך חורף גשום עם שמיים כחולים בימי הצניחות אורי

Ron Miasnikov

New member
ברוך שובך

אכן הפורום התדרדר לתחתית חדשה אבל !!! גם אם המועדון החדש קורה או לא קורה (ולי אין מושג), מה זאת אומרת "והנושא נראה כמשהוא שמתסיס ומקנטר ולא מתואם עימי" ??? קינטורים אחרים כן מתואמים עימך? ממתי מי שכותב משהו בפורום צריך לתאם קודם עם מנהל הפורום? (ואבהיר בשנית שאני לא נהנית משרשורי הקלאסים למיניהם, אבל יש עוד חברים אחרים שאינם מקובלים עלי. אז מה? תעיף אותם?) "הפורום לא יהיה מקור התנגחות בין צנחנים כסגירת חשבונות אישיים" הלללללווווו? הרי התלוננו על זה בעבר ואתה כמדומני הסברת לנו שזכותם של אנשים לדבר.. אם מישהו יבקש טרמפ בלי OFF הודעתו תמחק? שכחתי לשים OFF. אני צריכה להתקשר אליך ולהתנצל או לשים עוד הודעה ולמלא את הפורום בהודעות שגיאה? או שביוזמתך תוסיף OFF ותשרשר לבד? הלוחות - יש לוח ושם צריך לפרסם. למה לפתוח שרשורים ארוכי טווח כשממילא אחרי יומיים ההודעה יורדת לעמוד 3 וצריך לפרסם מחדש? יתרגלו אנשי הפורם היקרים לבדוק את הלוחות קיצור אורי - הפורום אותו פורום, הבעיות אותן בעיות וכנראה שהיד החזקה והזרועה הנטויה לא הן שיעזרו להעלותו מן הביבים, אלא חברי פורום שאכפת להם ומעלים תוכן קריא ומהנה במקום הזבל הרגיל. רון (שלא מתנפלת עליך אישית למרות שאתה אוהב לחשוב שכן)

yanivw

New member
עיצה ידידותית ../images/Emo91.gif

כשאתה חוזר לארץ, אל תנסה להביא איתך מסוכריות הגומי שלך ! זה עלול להסתיים בכי רע ! (ראה מקרה השר לשעבר והסוכריות). בברכת שמור על השפיות ואל תגזים עם העשב והפטריות שאתה אוכל...

noamk

New member
שלום שלום.

הדיאגנוזה שלנו זהה. המסקנות שונות. רק יד חזקה וזרועה נטויה (לתקופה מוגבלת) יעשו פה סדר.

sigalby

New member
באמת שלום וברוך שובך

זמן רב שלא דברנו, בעצם מאז שעזבת בדרום. אני עדיין בתחום ובנתיים רק בדרום. לגבי מה שכתב ואנו לך וכו, באמת צריך לעשות משהו עם הפורום. צריך שכולם יעלו קצאת יותר חומר מעניין , מלמד וכו' ולא רק הודעות ליצירת שרשורים ארוכים, מיגעים ומלאי "ברכות" אחד כנגד השני. סתם לדוגמא ניתן ללמוד הפורום באתר DROPZONE.COM. בכל מקרה שוב ברוך שובך, שמור על קשר. דורון

Ron Miasnikov

New member
ב DZ.com פשוט יש הרבה פורומים

ואלה עם הברכות פשוט בפורום נפרד בינהם... רעיון לא רע - אנשי השבלולים הספוגים וכל הנודניקים למיניהם מוזמנים לעבור לפורום חדש שייקרא "שטויות במיץ" השאר יחליטו להצמד לתוכן צניחתי רלוונטי המכשפה

זיידוש

New member
אם כבר מכשפה

אז לדעתי צריך להעלות למוקד. לא, לא התחלתי לכתוב בשגיאות כתיב. למוקד, לא על המוקד. במיוחד אם מעלים את המוקד גבוה, נאמר, 15K, והמוקד לכל עניין ועניין יכול גם להקרא מרכז, אמצע או בסיס ואז המכשפה במוקד, הציידים השורפים מאושרים, והעכברים מתרוצצים כמורעלים.... כולם שמחים!! אורי, יד קשוחה, זרוע נטויה, לך על זה! רק בקשה קטנה, שמור על עקביות בבקשה... גם לעכברים, למרות ששונים מכלבים, יש התנייה פבלובית והם נוהגים לנשוך.... מתוך התנייה, לא מרוע. אז,זרוע, אמה, 50 מכות, דצ"כ עד"ש באכ"ב והעיקר...עקביות. עכבר מורעל שמחכה למוקד

למעלה