חזרה לעבודה

oshranm

New member
חזרה לעבודה

שלום רב, ילדתי לפני 5 חודשיים. עד כה אני מניקה באופן מלא. אני אמורה לחזור לעבודה בשבוע הבא. הבנתי שעד גיל 6 חודשיים ההמלצה הינה להנקה מלאה ולפיכך בכוונתי לשאוב פעמיים בזמן העבודה. אבל הבנתי כי החל מגיל 6 חודשים צריך לשלב פירות וירקות, מרקים וכו, ואז יוצא כי 2 ארוחות אינן הנקה. היינו בבוקר אני אניק לאחר מכן 2 ארוחות של פירות או ו ירקות , ואחר כך להמשיך רק בהנקה. שאלתי היא איך עושים זאת? וכן אם הילד יוכל 2 ארוחות לא הנקה אז אפשר להפסיק לשאוב בעבודה. האם אי השאיבה תגרום להורדה בחלב ? איך אני ממשיכה לשמור על החלב? אבל גם מתאימה זאת לצרכי התינוק?

merv72

New member
שאיבה בעבודה

היי כמות שאיבה תלויה גם בהיקף משרתך. אם עד שעה 16:00 את כבר בבית מגיעה לקחת את הילד וכדאי שגם יהיה לך חלב - אולי כדאי לשקול שאיבה אחת גדולה. כך לך יהיה קל יותר וגם יהיה לך חלב לקראת אחה"צ. אני שאבתי עד לפני 3-4 חודשים בצהריים - אבל זו בעייה, לא תמיד ניתן לשאוב באותה שעה. אז לפעמים זה קצת מתאחר. אבל יותר מפעם אחת אני חושבת שזו כבר טרדה ודי קשה. נסי ותראי אולי פעם אחת שאיבה גדולה. אני הגעתי לפעמים גם ל150-200 CC בשאיבה אחת. עכשיו כבר הפסקתי עם זה כי כאמור הוא מסרב לשתות חלב שאוב מבקבוק וזו דילמה. שיהיה לך בהצלחה ואל תחששי, בהתחלה זה יהיה קצת לחוץ אבל לאט לאט תכנסי לשגרה והכל יסתדר.

דנדולי

New member
חזרה לעבודה ../images/Emo7.gif

אני חזרתי לפני שלושה שבועות לעבודה שבתי היתה בת 5 חודשים כל יום אני שואבת בעבודה לפי השעות בהן היא אוכלת בפעוטון זה מסתדר בערך קבוע 9 בבוקר וב 13:00, יש לי פה מקרר ואני שומרת את החלב על ליציאה הביתה , כל שאיבה כמות של 180-220 תלוי כמה יוצא היא אוכלת בדרכ 180 כל ארוחה אז אני דואגת שבשתי השאיבות תהיה לי כמות של 360. זה לא קל ולוקח קצת זמן אבל אל תשכחי שמגיעה לנו שעת הנקה עד גיל 7 חודשים ואם יש לך בעיות עם הבוס אז במקום לצאת מוקדם את יכולה להשתמש בשעה הזו לשאיבה כמו כן קחי בחשבון שבגיל 6 חודשים את רק מתחילה טעימות וזו לא ארוחה מלאה ויקח מס' שבועות עד שהיא תתחיל לאכול ארוחה מלאה בנתיים יצטרכו לתת לה השלמה של חלב שאוב אולי לא אותה כמות אבל די גדולה , אני מתכוות להמשיך לשאוב עד שאדע שהיא אוכלת מנה שלמה של פרות וירקות ורק אז להתחיל לרדת השאיבות הגוף מתרגל מעצמו לשעות בהן יש דרישה לחלב מצד התינוק לכן עם הזמן הגוף יפסיק ליצר בבוקר ובשעות אחהצ תוכלי למשיך להניק , אין סיבה לירידה בכמות החלב מקווה שעזרתי ובהצלחה מגי

למעלה