חזרה לעבודה

buckshachar

New member
חזרה לעבודה

לצערי אני חוזרת לעבודה בעוד כחודש, בני הוא בן חודשים וחצי ואני מעונינת לדעת איך אפשר להמשיך להניק בזמן העבודה ברצוני לציין כי אני עובד חצי משרה ורכשתי לאחרונה משאבת חלב חשמלית, מתי שואבים? כמה? מה עושים עם נוצר גודש בזמן העבודה? איך שולחים את החלב לפעוטון? אשמח לקבל עצות והדרכה תודה מראש גלית

1טלטלים

New member
חזרה לעבודה ושאיבה

אמא יקרה, קודם ,ישר כח והרבה הצלחה! מצ"ב מדריך קצר לאמא מניקה שחוזרת לעבודה וממשיכה להניק/לשאוב. +תמיד ניתן לבקש עצה בפורום שלנו. בנוסף,תעשי חיפוש עם מילים שאיבה,משאבה .זה נושא שדנים בו הרבה בפוקום בטוח תעלי על מידע שחסר לך. בהצלחה ! אמא של טל גילי51

smintzer

New member
גם אני שאבתי כשלמדתי

אז כך: לי היתה משאביה חשמלית ששואבת משני הצדדים (מחלבה- אבל חוסך הרבה זמן). כשהייתי בלימודים שאבתי כל שעתיים וחצי- שלוש שעות. אין סיבה שיווצר לך גודש. ואם הוא נוצר- פשוט תשאבי. קחי איתך תמונה של התינוק. אני הייתי משתמשת בשקיות לאיחסון החלב במקפא. כותבים על כל שקית את כמות החלב ותאריך השאיבה. את החלב הקפוא שמים מאחור במקפיא (ולא בדלת המקפיא!!).חלב שאוב נשמר כך עד לשלושה- ארבעה חודשים, ועד לשישה חודשים בדייפ-פריז. כל פעם שולחים לפעוטון את השקית עם התאריך הכי מוקדם שיש במקפיא. כשאת בבית תניקי חופשי. בזמן השאיבה- אל תסתכלי על כמות החלב. יוצא מה שיוצא! תתחליל כבר עכשיו לשאוב בסוף כל ארוחה, במיוחד בבוקר, כשיש עדיין כמות גדולה של חלב, ופחות בסוף היום, לפני שאת חוזרת לעבודה, כך יהיה לך כמות של חלב במקפיא. לא משנה אם זה כמות קטנה (אפילו עדיף). המון הצלחה! והעיקר- לא להתייאש

למעלה