חזרה לעבודה

aline1234

New member
חזרה לעבודה

כמה זמן בערך אחרי הניתוח אפשר לחזור לעבודה או לפעילות מאומצת. לאחר ניתוח שרוול. אני אמורה לעבור ניתוח שרוול בתל השומר, עדיין לא קבעו לי תאריך, אך אני מעוניינת לעבור את הניתוח אחרי חג סוכות. לעת עתה עשיתי את רוב הבדיקות כבר הייתי אצל דיאטיקנית מתל השומר וכן הייתי אצל הרופא המנתח בעוד שבועיים אני אמורה לבקר אצל רופאת משפחה בתל השומר. אשמח לטיפים שונים.

bmi גבוה

New member
לפי מה שאומרים

עברתי ביום ראשון...את אמורה לחזור בהדרגה לאחר שבועיים אני לקחתי שלושה שבועות חופש כדי להיות בטוחה שאהיה בסדר. להליכות וספורט אתחיל לחזור בהדרגה לאחר שבועיים... בהצלחה

טלטול116

New member
אלינה יקרה

חבר שעבר את הניתוח חזר לעבודה לאחר שבוע, חברה נוספת זו לא חוכמה היא מורה ועשתה בתקופת החופש הגדול. נראה לי שעבודה מאומת אפשר יהיה רק אחרי חודש לפחות .. בהצלחה ונאה לי שאני אוהבת אותך

שמחה37

New member
הי אלין

אם הכל "מתקתק"כ מו שצריך תוך שלושה שבועות חודש אפשר לחזור לעבודה פעילות מאומצת לפחות חודש בהצלחה שמחה

אני חזרתי אחרי שבועיים וחצי

אחרי שבועיים מורידים את התפרים ולקח לי עוד יומיים שלושה להתאושש כי התפתחה רגישות לסיכות. אחרי שלושה שבועות כבר יכולתי ללכת לטייל, לעשות הליכות בהדרכה. זה רעיון טוב לעשות את הניתוח אחרי החגים. ככה לא תצטרכי להילחץ עם סעודות החג! בהצלחה.

aline1234

New member
תודה

תודה לכולם על העידוד והייעוץ. המשך שבוע נפלא וקסום

ליבי3617

New member
חזרה לעבודה

אני חזרתי אחרי 8 ימים לחצי יום ואחרי שהתפנקתי עוד שבוע וחצי בצורה כזו, ליום מלא. יש כאלה שלקחו את כל השבועיים ויש כאלה אצלי בפורום שאפילו חזרו לפני. תלוי בעבודה שלך (עבודה משרדית חוזרים יותר מהר) עבודה מאומצת בבית כדאי להשאיר לאחרים בשלב זה.

../images/Emo23.gifחזרתי לעבודה יום אחרי שהשתחררתי מאישפוז

ולא, אני לא דוגמה טובה בכלל, אבל הרגשתי כל כך טוב כשהשתחררתי מבי"ח, שלא היה לי הגיוני להשאר בבית. את הפעילות התחלתי יומיים אחרי שהשתחררתי. <הליכה בלבד> כל זה כנ"ל גם לגבי אחותי <עשינו יחד>

למעלה