חזרה לעבודה

t090975

New member
חזרה לעבודה../images/Emo10.gif

היי לכולם , בעוד בערך 14 יום אני חוזרת לעבודה לצערי הרב, עם הילדה הראשונה שלי לא עבדתי אז לכן לא הייתה לי בעיה של המשך הנקה (עד גיל שנה וחצי), כיום אני לא יודעת איך לנהוג , מתי לשאוב? איך להתחיל עם כל הנושא של השאיבה? בקיצור איך להרגיל את זיו לנושא וכמובן אותי? אשמח מאוד לקבל עזרה בנושא הזה כי אני ממש רוצה להמשיך להניק אותו. תודה רבה. "יום שלא צחקתם בו הוא יום מבוזבז"

בן/בת כמה זיו?

לכמה שעות תיעדרי מהבית? אני שואלת כדי שאוכל לענות בצורה מדוייקת יותר. זה אכן מאד מאתגר להתנתק מהתינוק ולחזור לעבודה
. יש סוגים שונים של משאבות חלב. האם יש לך משאבה? כדאי שתתחילי לשאוב כדי ליצור לעצמך "סטוק", שישמש אותך כשלא תהיי בבית. את החלב השאוב ניתן לשמור בתוך בקבוקים או שקיות מיוחדות (יש בכל הפארמים), שאותן סוגרים עם סוגר מפלסטיק, למשל. את החלב ששאבת אפסני בעומק המקפיא, וכתבי על כל שקית את תאריך השאיבה. נשים רבות מגלות שבבוקר תפוקת החלב שלהן גבוהה יותר - נסי להתחיל לשאוב בשעה קבועה - כך הגוף יתרגל לייצר עוד חלב ובהדרגה תגלי שהכמות שאת שואבת הולכת ועולה. יש כמובן עוד הרבה מה לכתוב בנושא - אשמח אם תעני לשאלותיי ואז נוכל להמשיך.

t090975

New member
זיו

זיו בן עוד 14 יום 3 חודשים. משאבה של יד שרה לצערי הרב , זה מה שאני כולה להרשות לעצמי כרגע. כמה זמן ניתן לשמור חלב במקפיא ובמקרר? אני יוצאת מהבית 3 פעמים בשבוע(שני , שלישי ורביעי) משעה 09:00 עד 15:30 בערך שש וחצי שעות פלוס מינוס. בהתחלה שזיו נולד כן שאבתי לכן אני שואלת לגבי כמות חלב ירודה, כי עם בתי היה לי כמות חלב יותר גדולה. תודה.

אני מפנה אותך לאתר של לה לצ'ה

שם יש תשובות לשאלות נפוצות, בין השאר על אכסון חלב ושאיבה. כמה את מצליחה לשאוב עכשיו? כעיקרון בגלל שתיעדרי מהבית רק 3 פעמים, תוכלי לשאוב גם בימים שתהיי בבית, במקביל להנקה, ולהגדיל את כמות החלב.

t090975

New member
זיו

כיום לא ניסתי לשאוב, אבל לפי דעתי עם בשעה שהוא רוצה לינוק אני ישאב במקום אז נראה לי שמשד אחד אני יכולה לשאוב לפחות 125 או יותר. כדאי לי לנסות ואזלדעת כמה חלב יש לי ?

ממילא את צריכה לשאוב כדי להכין לך

"מאגר". אני מניחה שאת מתכוונת לשאיבה במקביל להנקה - כתבת "אם בשעה שהוא רוצה לינוק אני אשאב במקום" - את יכולה להניק ואז לשאוב, או להפך.

t090975

New member
לפי דעתי אין מספיק חלב

גם לשאיבה וגם להנקה במקביל אז אני פשוט לא יודעת מה לעשות????

להתמיד בשאיבות

שאיבה נוספת בשעה קבועה בכל יום תאותת לגוף לייצר יותר חלב.

t090975

New member
המשך

נזכרתי הוא יודע ורגיל לשתות מבקבוק שככה אין בעיה.

למעלה