חזרה לעבודה-הנקה

דליתס

New member
חזרה לעבודה-הנקה

שלום רב. ביתי בת 3 חודשים ושבוע וניזונה מהנקה מלאה. מגיל שבועיים בערך אוכלת חלב אם מבקבוק. בעוד 3 ימים עליי לשוב לעבודה. לפני 3 שבועות בערך ניסינו (בעלי ואימי ולא אני) לתת לה תוספת סימילאק והיא סרבה מיד בלגימה הראשונה, בכתה המון ולבסוף הנקתי אותה. חשוב לי לציין שבין הניסיונות הללו היא גם סרבה לאכול חלב אם מבקבוק וזה תסכל את כולנו ובמיוחד הלחיץ את הוריי שאמורים לטפל בה. לאחר חשיבה משותפת שלי ושל בן זוגי החלטנו להמשיך עם הנקה מלאה ושאיבות על אף שאני חוששת שבעבודה שלי אני אתקשה לשאוב בזמנים קבועים, אך אינני עובדת הרבה שעות, אני מורה. לאחר הפסקה קצרה של ניסיונות חזרנו להאכילה בחלב שאוב והיא שוב אוכלת חלב אם מבקבוק. כעת אני יותר רגועה, אך אני רוצה לדעת האם ההחלטה שקיבלנו נכונה? אולי היינו צריכים להתעקש דווקא על תחליף חלב מבקבוק לפני חזרתי לעבודה? יש לי כרגע 7 מנות קפואות של 100 מל' ואני מקווה לשואב לפחות עוד מנה כל יום. האם אצליח להמשיך הנקה מלאה בדרך זו? האם יהיה קשה יותר כשהיא תגדל לשלב לה תחליף? אשמח לקבל עזרה ואני מתנצלת מראש על עומס המידע והשאלות הרבות. תודה וחג שמח דלית

1טלטלים

New member
סרבנית בקבוק

תינוקת חכמה... הגיוני מאוד ,איך אפשר לוותר על דבר טוב כמו חלב של אמא ,מסתבר שיש הרבה דברים בהנקה והיא לא רק אופן הזנה מושלם עבור תינוק אלא גם סיוכי שלו לקבל חום,בטחון ואהבה ,נחמה אינסופיים שנמצאים בזרועות של אמא. מצד שני אני מבינה את הלחץ ומתח שקיים סביב נושא האכלות ומתח נפשי שלך מה יהיה שאני אעדר מהבית.מה עושים?אין הרבה ממשיכים להציע בקבוק בכל מקרה אך בעדינות רבה והתחשבות .מצרפת לך כמה טיפים ,תעזרי בהם. ותנסי לעשות חיפוש בפורום עם מילים בקבוק,סרבני בקבוק ,תעלי על מידע רב זה נושא שנדון לא מעט בפורום זה. אשמח אם תעדכני ושתפי אותנו מה עזר לכן ומה לא, בהצלחה רבה,מילת מפתת היא התמדה ועקביות אמא של טל >>>>סליחה שעניתי מאוחר ,פשוט לא עומדת בעומס... תמשיכי להקפיץ את שאלתך אולי גם לאמהות אחרות יהיה מה להוסיף

למעלה