חזרה למרכז ב ForceFeedBack2

חזרה למרכז ב ForceFeedBack2

אני שם לב שהגויסטיק שלי לא חוזר למרכז באופן אוטומטי כמו גויסטיק רגיל האם זו בעיה בגויסטיק שלי ? או שזה המצב הרגיל שלו ?

אור ב

New member
תנסה לכייל אותו(calibrate)

דרך לוח הבקרה,אם אתה לא מצליח,כנראה שיש בו בעיה,או שזה באמת המצב הטבעי שלו...אולי ככה הוא נולד לך תדע.... בהצלחה , אור ב

אני מחפש תשובה מבעל force feed back

כי במסך הכיול הוא אכן מגיע למרכז אבל רק כשהיד שלי עליו ובמשחקים שלא תומכים בו הוא חופשי לחלוטין

avi8tor

New member
יש חור בדיוק איפה ששמים את היד...

ויש שם חיישן, שכאשר היד עליו, הוא באמצע, כשהיד לא, אז הוא מתדלדל. השיטה שלי היתה לשים מדבקה קטנה בדיוק שם, וגם אם היד שלי לא עליו, הוא עדיין עומד ניצב, וזה חשוב לא רק למשחקים שלא תומכים בו, אלא גם למשל, ב FS, כשמצמידים טייס אוטומטי ועוזבים את הסטיק.

תודה רבה אבל!

אם אני אדביק את המדבקה האם המשאבה של הגוסטיק לא תתאמץ לעבוד כל הזמן ? גם מתי שלא משתמשים בו ויגרם בלאי מואץ ?

avitamim

New member
זה חיישנים שמפעיל מנועי כוח...

יש חיישן למטה וחיישן למעלה וכשהם מרגישים נוכחות הם מפעילים מנועים עם תמסורת וקפיצים... אין עומס על המנועים. לי יש כזה 8 שנים ואין בעיה איתו.

avi8tor

New member
אצלי...

זה לא הפריע לו לעבוד כך יותר משנתיים, אז אני מניח שאין בעיה. אחרי שנתיים החלפתי אותו עם ה THRUSTMASTER שנקרא TOP GUN, וגם הוא FORCE FEEDBACK ושם אין כבר פטנט כזה, והוא זקור תמידית... אם כבר מדברים על החברה הזו, ואם הייתי קצת יותר פיין שמעקר, הייתי קונה את ה COUGER שלהם, אבל, זה כבר הרבה יותר מדי כסף.

למעלה