חזרה לכושר...

• פותח הנושא cv
  • פורסם בתאריך

cv

New member
חזרה לכושר...

אז אחרי תקופה ארוכה של העדרות מהמטבח... חזרתי. מחר אתגר ראשון מזה זמן רב, ארוחת ערב לזוג חברים. יום שישי הקושי עולה מעט יותר, מנה מרשימה לארוחה עם הרבה חברים... אז את המנה של יום שישי התחלתי להכין כבר היום כי היא צריכה לפחות יום - יום וחצי במקרר כדי להתגבש... למחר הכנתי מרק ארטישוק ירושלמי (שכל כך חיכיתי שהעונה שלו תתחיל), עוד בתכנון סלט נחמד, סטייקים טובים, תפו"א ובטטה בתנור, תרד מוקפץ וקינוח שעוד לא החלטתי מה יהיה... פןף. מעייף

droli

New member
אוי איך בא לי סטייק....יש רוטב?

אפשר גם לבוא? ו.......ברוכה השווה! (במכוון, לא טעות כתיב)

cv

New member
רוטב? למה להרוס?

אולי נהיה ספונטנים ונעשה רוטב יין... ואת, פעם אחורנה שבדקתי היית מאד עסוקה בחמישי בערב

alex

New member
אבל , כמו ...

שאני מכיר את דרילי (בכוונה , לא טעות דפוס) , היא בטח תנסה להידחף לארוחה של יום שישי . תגיד לך :"נו , בחייך , סיוי , יהיו הרבה אנשים . מה אכפת לך עוד זוג ? "

droli

New member
דררררררררררר (רעש של מקדחה)

יום שישי אני עסוקה. SORRY לא יכולה להדחף לארוחה של CV. אז מה בעניין הסטקיים של היום?

cv

New member
הסטייקים מחכים המעדנייה שאני אבוא

לקנות אותם אחה"צ... עוד 8 שעות של יישון במקרר לא יכולות להזיק
בסוף לקינוח הכנתי את הפאי פקאן ודבש של רוני ונציה, עם מייפל במקום סירופ סוכר. הפאי יזכה לחימום קצר לפני ההגשה וינוח על הצלחת בשכנות לכדור גלידת וניל.. נקווה לטוב. אם הפאי יצא שווה אני אעדכן

alex

New member
cv ! לא ...

סיפרת איזו מנה מרשימה מתגבשת לה במקרר לארוחת יום שישי . כמו שאני מכיר את האוכל שלך - אני כבר מרייר .

cv

New member
תצטרך להיות במתח עד שהיא תסיים את

הגיבוש

למעלה