חזרה לכדורסל

bamba 19

New member
חזרה לכדורסל

שלום אני בת 17 והסיפור של השאלה שלי די ארוך שיחקתי כדורסל מגיל 10 עד לפני חודשיים במסגרת של בשנים הראשונות 2-3 בשבוע ולאחר מכן 4-6 פעמים בשבוע לפני 9 חודשים הובחנה דלקת בגיד הטוביאס פוסאיור(משהו דומה לזה) וניתן טיפול בעזרת משחה וכדורים שאיני זוכרת את שמם לאחר חודש מנוחה מכדורסל חזךתי להתאמן . לפני 4 חודשים נקעתי את הרגל כאשר רוב הכאבים בגיד שהיתה בו דלקת ומאז הנקע הכאבים באיזור הגיד לא חלפו לאחר הנקע חזרתי להתאמן עם מגן קרסול באולטרא סאונד נראה הגיד מעובה וסביבו כמות קטנה של נוזלים. וניתן טיפול באטופן ופיזוטרפיה. הטור לפיזוטרפיה נקבע לעוד חודש מה ניתן לעשות עד אז? והערכה עוד כמה זמן אני אוכל לחזור לכדורסל. יש לי נטייה קלה לגמישות יתר במפרקים ,יש לי מדרסים בעקבות פלטפוס. אשמח לתשובה מהירה בת-אל

AMI-101

New member
"תשובה מהירה "../images/Emo13.gif

ישנם מ'ס רעיונות בעמוד הזה, טיפה למעלה. ביי

חזרה לכדורסל

שלום בת-אל, עד לפיזיותרפיה כדאי לבצע טיפולים בשיטת בואן. שם של מטפלת מומלצת אני מעביר לך במסר פרטי. מאחר שנקבע לך תור לפיזיותרפיה לעוד חודש, יש סיכוי כלשהו שבעקבות זה תהיה לך הקלה. יש מקום - לאחר שתסיימי את הפיזיותרפיה - לבחון את המדרסים שברשותך. בברכה, יעקב חיים וינברג - מומחה לפתרון בעיות רגליים www.footsupport.co.il

למעלה