חזרה לחיים...

• פותח הנושא giri
  • פורסם בתאריך

giri

New member
חזרה לחיים...

מזמן לא הייתי פה... קצת עצוב לראות שלא התקדם הרבה בפורום, אבל מי אני שאגיד משהו?
אני זו שלא היתה פה המון זמן... יש לי שאלה שאני יורה לחלל עבור כל האומנים בפורום : נניח שציירת איזו סקיצה, בשיעור או משהו כזה, דווקא על דף משובץ, כי זה מה שהיה - והיא יצאה מדהימה בעיניך. אפילו אם כל העולם ינסה לשכנע אותך שציירת כבר ציורים יותר טובים, בינינו, אם הסקיצה הזו עושה לך את זה זה לא יעזור. ואולי בעצם העולם כן אוהב אותה, ורק מביע צער גורף על כך שהיא דווקא על משבצות. מכירים את ההרגשה? עכשיו תדמיינו שזה קורה לכם כשאתם בבסיס צבאי, ביום ראשון, ורק ביום שישי תגיעו הביתה (זה שלב שעובר על רובנו בחיים). ביום שישי אתם באים הביתה, ומגלים שדמות הקומיקס שציירתם, שיש לה תלבושת מה-זה-מסובכת, יצאה כמובן קצת לא מדוייקת - פה שרוול לא נכון, שם רצועה מיותרת וכו´. והיא עדיין מדהימה בעיניכם, למרות כל הפאקים, ובגלל שהתלבושת כל כך מסובכת ועבר כבר זמן ואתם לא במוזה... בקיצור, למי יש כוח להתחיל להעתיק מחדש את הציור לנקי ולטפל בפאקים? ואז אתם סורקים את הציור ואומרים לעצמכם : קצת עבודה טכנית בפוטושופ והיא נקייה כמו כלום. ואז אתם מתחילים לעבוד, אבל ככל שהזמן עובד אתם מגלים יותר ויותר פאקים קטנים, ואת הציור צריך לנקות ממש ידנית עם מחק ועט, ומתחיל להמאס אולי... מה דעתכם, מה הייתם עושים? מפסיקים ומתחילים מחדש על הנייר? ממשיכים כי כבר חצי ציור עשוי? לא זה ולא זה? הכו את המומחה, ואם זה מעניין אתכם, אני אעלה את הציור הנ"ל - אחרי שאקבל כמה חוות דעת... נ.ב. - תוסיפו לזה עוד משהו - כמה אנשים שאתם מחויבים אליהם (משפחה וכאלה) הביעו עניין בציור והבטחתם להם אותו צבוע... כבר ממש מזמן.

תגובה,

אז ככה, דף משובץ? למי זה מזיז ? אם את אוהבת הציור - ותאמיני לי יש לי הרבה ציורים שאני עשיתי על דפים עם שורות וכו´ בזמן שיעורים (משום מה המוזה מגיעה משעמום), אני שומר אותם ככה, לא מתאים למשהו ? אז ... את מציירת בשביל אנשים. אני אוהב לשמור את הציור כמו שהוא - אם אין חשק ואת תמשיכי לשפץ פה ושם, הציור לא יהיה אותו הדבר. בקשר לסוף ... לי יש בעיה אחרת ... אני מתחיל ציור שמופיע לי בראש, ובשלב מסויים נמאס ואניי חייב אותו לאנשים. מה אז עושים. ועוד דבר כאשר אני מבטיח למשהו ציור ... אני מצייר אני מתאהב בציור ובסוף יוצא שאני לא יכול לתת אותו. יש אנשים שקוראים לי מניאק עד היום בגלל זה.

The Crusader

New member
טוב למען האמת

זה קורה הרבה פעמים בייחוד כשאת מתחילה לצייר ואז את צריכה להפסיק כי צריך לישון או מסיבה אחרת ולמחרת את מנסה להמשיך ופשוט אין חשק אני אישית אין לי את בעיית המשבצות אני דואג לקחת איתי לכל מקום שבו אני יכול לצייר כמה דפים חלקים ואת הכלים לציור שלי

The Crusader

New member
ספר ספר

אני באידיאולוגיה כזאת הבית ספר שלי דופק אותי לכן אני לוקח דפים ממעבדת מחשבים ^_^ ולמורה לא מזיז

למעלה