חזרה לחידה של אלדד

איתן כ.

New member
חזרה לחידה של אלדד

היתה פה טעות בתום לב לגבי ההגדרה של יבוא סדיר ובואו רגע נענה תשובה נכונה. לדעתי , האופנוע היקר בארץ ללא תוספות הוא הגולדווינג עם 220K. מחירו הבסיסי של BMW K1200LT הוא 140K אך עם תוספות כמו בזה של עמי מגן שנבחן במוטו שמגיע ל240K עם תוספות (ABS, חימום ידיות,רגליים ומושב,מערכת עם צ´יינג´ר ל6 דיסקים , אינטרקום ועוד). נזכרתי בזה כי מישהו בפורום המכוניות העלה את הסוגיה איך מישהו מוציא על אופנוע סכום שאפשר לקנות איתו בימר על ארבע. עניתי לו שב240K אין שום אוטו חדש שיסב תשומת לב כמו K1200LT או גולדווינג, אפילו שכל קטנוע יותר פרקטי ברוב המקומות. איתן שגם מזכיר שיש הרבה דגמי הרלי דייוידסון שניתן ליבא לארץ למרות שאין יבואן מכיוון שנעשתה להם תקינה בארץ. למשל בועז דגן מ"צמיגי רמת אביב" (והנה אני עושה יחסי ציבור אסורים, אבל זה לבעלי פחנועים ) שהביא עכשיו הרלי ב150K.

אלדד א

New member
אני לא מבין.....

אם אתה הולך מחר לחנות של (ששש...יחסי ציבור) רושם צ´ק על סך 320 אלף ש"ח טבין וטקילין, אתה לא קונה בזה את האופנוע המדובר (שוב ששש...יח"צ)? עד כמה שאני מבין - יש אופנוע, יש מחיר, אפשר לבוא ולקנות! מסקנה -זה האופנוע הכי יקר בארץ! לא כך? (ואני לא נכנס כרגע לסוגייה של קניית הדגם שנמצא בתצוגה או להזמנת אחד אחר בקופסא. שניהם כמובן אפשריים - הלא כן?)

איתן כ.

New member
זה עדיין לא יבוא סדיר

ועופר , עד כמה שידוע לי, לא יכול להיחשב ליבואן, כי הוא לא עומד בתנאים הדרקוניים.

אלדד א

New member
ידידי , אתה מתחמק!

אפשר או אי אפשר לקנות את האופנוע הזה? אני אומר שאפשר גם אפשר, משמע - זה האופנוע הכי יקר בארץ! הלא כן?

איתן כ.

New member
טוב, שיפצתי קצת את החידה

והוספתי מ"יבוא סדיר" (אני מרשה לעצמי בתור יוסד החידות בפורום הזה).

אלדד א

New member
פחחחחחחח..... ../images/Emo8.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo8.gif

אבל אני זה שחד את החידה! ולפי כתב החידה המקורי זהו האופנוע הכי יקר בארץ!

למעלה