חזרה כבני???

כינרת123

New member
חזרה כבני???

יש לי שאלה שמאוד מסקרנת אותי כיוון שהרבה אנשים (לא מקצועיים או משהו) אומרים לי את זה. אימי ז"ל נפטרה לפני 5 חודשים, כאשר אני הייתי בחודש התשיעי להריוני וכפי שכתבתי כאן בעבר, נורא חששתי שזה יפול באותו יום. בסופו של דבר ילדתי את בני בוקר אחרי שקמנו מהשבעה . תודה לאל זה לא התנגש אך מצד שני היא פספסה ממש בכמה ימים. שאלתי היא כזו: האם יש מצב שאימי חזרה בגלגול חדש בגופו שלי בני? האמת שלא חשבתי על זה בעצמי אבל הרבה אומרים לכי תדעי וכל מיני כאלה. לפי מה שאני יודעת עובר בן 40 יום יש לו נשמה משלו אז לכן זה לא מסתדר לי אשמח מאוד לקבל ממך תשובה

רותי 11

New member
כינרת123 יקרה

לא עושה רושם שזה ככה, כי כמו שציינת נשמה נכנסת לגוף לאחר 3 חודשים אבל גם יש את הניצוץ שמתחיל עוד לפני הכניסה להריון עצמו יש את החוזה שנחתם מראש. זה לא עובד בצורה כזאת שאדם מת ומיד הוא נכנס לגוף (למעט התאבדות)

כינרת123

New member
תודה על תשובתך

אם אפשר ברשותך עוד שאלה ששאלתי בעבר וטרם קיבלתי תשובה מה היה הקשר שלי עם בעלי בגלגול הקודם, ומה היינו כמובן? תודה

רותי 11

New member
כינרת123 היי חמודה

לא עניתי לך? מעניין יכול להיות שפיספסתי למרות שאני משתדלת לא לפספס אני רואה אתכם יורדים ממעבורת, אתם מעפילים לאנשהו, אתם גם בעל ואישה שם, יש לכם ילד קטן, אתם עוברים ממדינה למדינה מאזור אחד לשני כדי להתיישב משום מה מזכיר לי את התקופה של בית קטן בערבה, יש ביניכם שותפות טובה מאוד, אתם די משלימים אחד את השני יש ביניכם כבוד, וכמובן חלום משותף להתיישב ולבנות את הבית שלכם ביחד, אתם ממש עובדים ביחד כתף לכתף. יש לכם שם לבסוף 5 ילדים, אתם מצליחים לבנות בית יפה יש לכם שדות משלכם בקיצור יש לכם מה להוריש לבסוף לילדים שלכם.

כינרת123

New member
זה מדהים

איך שאת רואה את הדברים האלה. כנראה בגלל זה כשצפיתי בילדותי בסדרה בית קטן בערבה פשוט התמוגגתי מאורח חייהם וחייבת לציין שגם אימי ז"ל מאוד התחברה לסדרה הזאת וואהבה את אורח החיים הזה . מעניין אם היא גם היתה איתי בתקופה הזאת? מאוד אהבתי את מה שקראתי. גם היום אני מאוד אוהבת ילדים, יש לי 3 ברוך השם והייתי שמחה לעוד, אך החצי השני לא רוצה חחחח

למעלה