חזרה בתשובה

• פותח הנושא hthr
  • פורסם בתאריך

hthr

New member
חזרה בתשובה

עד כמה אתם נואשים מה ולמה אתם התחלתם להטריד ולהיתקשר לפלפונים ולנסות להחזיר בתשובה גם אם סוף העולם יגיע אני לא אתחרד תנו לנו ליחיות את החיים שלנו והרי אנו לא מנסים להחזיר אותכם לחילוניות

מי מנסה?

אין לי מושג על מה את מדברת אבל לא נראה לי שהפורום הזה הוא הכתובת הנכונה לתלונה שלך. לא נראה לי שיש כאן בפורום אנשים שמחזירים בתשובה. ובטח לא כאלה שינסו לגרום לך דרך הפלפון להתחרד...

קוגעלה

New member
מממ...

בס``ד אל תדאגי... הראשונים שצריכים לחזור בתשובה הם הדתיים... אלה שחושבים שלשבת בישיבה ימים שלמים פוטר אותם מתיקון המידות... אלה שחושבים שהקב``ה קצת חרש ח``ו ולא שומע את כל לשון-הרע והרכילות שמדברים בסודי-סודות... אלה שחושבים שהתורה צריכה להתקע בשכל ולא לרדת ללב... אלה שנקיים מאד בחוץ, אבל מטונפים מבפנים... אלה שעושים ``מצוות`` בקולניות ומזייפים... אלה ועוד... - כל אלה הם הראשונים שצריכים לחזור בתשובה. אז אל תדאגי... יקח קצת זמן עד שיטרחו להתקשר אליך בענין הזה.

די לכפייה הדתית !!!

עד מתי תטרידו ? עד מתי תכפו ? עד מתי תשתמטו ? עד מתי תגזלו ? עד מתי תעשקו ? עד מתי ? עד מתי ? עד מתי ? עד מתי ? עד מתי ? תשובה : ל - ע - ו - ל -ם ! ! ! ! ! ! !

חזרה בתשובה

ערב טוב, רציתי לשתף אותכם במחשבותי כתגובה לדיעות על החזרה בתשובה. מי שמנסה להחזיר בתשובה זה העניין שלו ולא צריך לשתף את כולם. כולנו צריכים לחזור בתשובה, ולכן כולנו ננסה להחזיר בתשובה. מה שהרבה ממנו עושים כאן בפורום זה כבר צעד גדול. אדם קורא דברים מסוימים והם ניכנסים עמוק אל תוך ליבו. לכל יהודי יש לב ולכן צריך להיתחשב אבל החילונים הם סה``כ תינוקות שנישבו ואנחנו צריכים לעזור להם לימצוא את דרך האמת, דרך התורה. ``תנו לנו ליחיות את החיים שלנו``-החיים שלכם שייכים להקב``ה, החיים של כולנו שייכים להקב``ה. אנכנו צריכים לנצל את החיים שלנו כמה שיותר בדרך שהקב``ה ציווה עלינו. הקב``ה רוצה שנעבוד אותו הוא מפרט לנו מה הוא רוצה ואנחנו יודעים מה נכון ומה לא נכון לעשות. ``והרי אנו לא מנסים להחזיר אותכם לחילוניות``-מה זה להחזיר אותכם לחילוניות? אין מה להחזיר! מה שחילונים מנסים לעשות זה להרחיק יהודים מהדת. אולי לא שמים לב לזה אבל זאת האמת. כל התרבות החילונית והמהפכה החילונים הם הדברים הכי גרועים לנשמה היהודית! אנחנו כולנו צריכים להיתקרב להקב``ה ולא לתת לשום דבר להרחיק אותנו. בהצלחה לכולכם, ירושלמית

משהו עבור ירושלמית ...

די להגדרות חסרות התוכן , תינוקות , נשבו , עניינים ... וחוץ מזה את סותרת את עצמך בתחילת דברייך . וכבר כתבתי משהו על הירושלמים .... :)

למעלה