חזרה בתשובה

חזרה בתשובה

"אִם בִּלְשׁוֹנוֹת בְּנֵי אָדָם וּמַלְאָכִים אֲדַבֵּר וְאֵין בִּי אַהֲבָה, הֲרֵינִי כִּנְחֹשֶׁת הוֹמָה אוֹ כִּמְצִלְתַּיִם רוֹעֲשִׁים. אִם תִּהְיֶה לִי מַתַּת הַנְּבוּאָה וְאֵדַע כָּל הַסּוֹדוֹת וְאַשִּׂיג כָּל הַדַּעַת; וְאִם תִּהְיֶה בִּי כָּל הָאֱמוּנָה עַד לְהַעְתִּיק הָרִים מִמְּקוֹמָם, וְאֵין בִּי אַהֲבָה, הֲרֵינִי כְּאַיִן וּכְאֶפֶס. אִם אֲחַלֵּק אֶת כָּל רְכוּשִׁי לִצְדָקָה וְגַם אֶתֵּן אֶת גּוּפִי לִשְׂרֵפָה וְאֵין בִּי אַהֲבָה -- לֹא יוֹעִיל לִי דָּבָר. הָאַהֲבָה סַבְלָנִית וּנְדִיבָה; הָאַהֲבָה אֵינָהּ מְקַנֵּאת; הָאַהֲבָה לֹא תִּתְפָּאֵר וְלֹא תִּתְנַשֵּׂא; הִיא לֹא תִּנְהַג בְּגַסּוּת, לֹא תִּדְרֹשׁ טוֹבַת עַצְמָהּ, לֹא תִּרְגַּז וְלֹא תַּחֲשֹׁב רָעָה. הָאַהֲבָה לֹא תִּשְׂמַח בָּעַוְלָה, כִּי בָּאֱמֶת שִׂמְחָתָהּ. הִיא תְּכַסֶּה עַל הַכֹּל, תַּאֲמִין בַּכֹּל, תְּקַוֶּה לַכֹּל וְתִסְבֹּל אֶת הַכֹּל." (הראשונה לקורינתים י"ג: 1-7) אני מבקש סליחה על שלא נהגתי בדרך האהבה הקדושה של אדוננו ישוע, כתבתי דברים שלא הייתי אמור לכתוב. וגם אם כתבתי את האמת לא כתבתי את האמת באהבה כפי שהיה עליי לעשות. היחס שלי לא היה נכון. אני מבקש מכל חברי הפורום, סליחה. יש שיר ישן שאלה המילים שלו: אלוהי השמים הוא יצליח לנו ואנחנו עבדיו נקום ונצליח ובנינו את גוף המשיח, נדבר את האמת באהבה זכה נעבוד ביחד עד אשר ישוע יחזור לירושלים אל שלו.

1ysrat כנסי בבקשה

כיהודי, כישראלי שנולד וגדל בארץ, כאדם שחזר בתשובה לישוע, אני מבקש סליחה בשם העם שלי, על כל עוולה שנעשתה כלפייך, על כל דחייה שחווית מהעם היהודי, ועל כל השמצה לגלוג ושנאה. אני מבקש ממך סליחה. ואם אני אישית פגעתי בך באיזושהי צורה, סילחי לי בבקשה. אני תפילה שהאדון ירפא את הפצעים.

גם אני מצטרף

סילחי לי בתור יהודי. ואם צחקתי אז בבוודאי שלא עלייך חס ושלום בברכת ישוע המשיח

1ysrat

New member
שתבורך !! העיקר תבשר את הבשורה!!

סליחה התקבל אבל לא לא פגעתה לא בי ולא בנוצרים אָבִינוּ שֶׁבַּשָּׁמַיִם, יִתְקַדֵּשׁ שִׁמְךָ, תָּבוֹא מַלְכוּתְךָ, יֵעָשֶה רְצוֹנְךָ כְּבַשָּׁמַיִם, כֵּן בָּאָרֶץ. אֶת לֶחֶם חֻקֵּנוּ תֵּן לָנוּ הַיּוֹם וּסְלַח לָנוּ עַל חֲטָאֵינוּ כְּפִי שֶׁסּוֹלְחִים גַּם אֲנַחְנוּ לַחוֹטְאִים לָנוּ וְאַל תְּבִיאֵנוּ לִידֵי נִסָּיוֹן, כִּי אִם חַלְּצֵנוּ מִן הָרָע. כִּי לְךָ הַמַּמְלָכָה, הַגְּבוּרָה וְהַתִּפְאֶרֶת לְעוֹלְמֵי עוֹלָמִים.

אכן

השטן מסתובב בנינו ומצליח לפעמים בתחבולותיו טוב שאנחנו רואים מהר :) ומבינים שהאמונה בישוע בן אלוהים והאהבה היא הבסיס לכל

lion 7

New member
כולנו כאן בשביל לגדול באמונה

וגם ניתן בחסד המשיח עצות ,ניתן לאחרים מבטים שונים ממאמינים בשר ודם שחוו את ישוע בחייהם , אנחנו לא ניתן לאויב של כולנו מקום או פריצה בכדי להרוס . ומצטרף בחיבוק לכולם ומסירת שלום לכולם .

Born4masonry

New member
may

Heavenly father bless us of all, and unify us togthere under the his only son. with A grace from all races and nations, by his name :).

lion 7

New member
כנסיית ישוע חיה ונושמת

ובעזרת רוח הקדש מנצחת מארבע כיווני תבל יום אחד יבוא הבן ואנו מוכנים ללקיחה .ישוע יברך את כולם.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאלוהים הוא אהבה..ואהבה כולה סליחה

והסליחה מלאה בחסד.. ואנו עם הרגישות שרוח הקודש נתן לנו מתהלכים עם תכונות מופלאות אלו שהעניק לנו האדון בתור בניו ואבני כנסייתו החיים.. פתיח השיר מזכיר את דברי נחמיה, כשהחליט לבנות את חומות ירושליים ולא נתן לשום דבר להזיז אותו ממטרתו..
יעקב יקר.. תודה על ההודעה הקצרה-גדולה, על רוחך הנאמנה והערה.. אני לא זוכרת אדם שהגיע לפה ומצא הסכמה מלאה עם כולם..וטוב שכך אחרת יהיה קצת משעמם
אחרי שהודעתך עלתה פה, יש מקום להמשיך מפה הלאה.. מבלי להמשיך בהודעות הכועסות בשרשורים אחרים, אני מבינה מאיפה הכעס בא.. אבל אני מודה שיעקב מצא את דרך המלך בכדי שנסגור סדק זה שממנו לוציפר רצה לדחוף את האף..אם רק היה מצליח לגרום להתפלגויות בשורות בני אלוהים- וכמה שזה מבורך שהוא עוד פעם נכשל
. סליחה אני גם מבקשת מכל מי שחשב שדבריי פגעו בו או בה
או שמחדליי גרמו לו או לה לעוגמת נפש כלשהי
חיבוק לכולם בברכת האדון

למעלה