חזרה בשאלה

jes899

New member
חזרה בשאלה

היי,

הכל התחיל בבית ספר, המשפחה שלי החלה לחזור בתשובה לפני כ-4-5 שנים., ואני הצטרפתי לתהליך המשפחתי, בשבילי זו הייתה בריחה מהמציאות, ראיתי בזה עולם ורוד שיש בו תשובות לכל השאלות, לכל הספקות. פניתי לזרם האורתודוקסי, לקחתי את הדת ברצינות, ספגתי ערכים כבדים וחוקים נוקשים, היום אחרי 4 שנים בעולם הזה, אני רואה שרוב הקונפליקטים, הביקורתיות, ההרס העצמי, בא מהדת. רוב ההחלטות שעשיתי במהלך שנותיי האחרונות היו בליווי אנשי דת, שהיום התוצאות הרסניות, הובילו אותי למבוי סתום. מרגיש מרומה, מנוצל. יש משהו כרגע שמושך אותי החוצה, החיים מושכים אותי החוצה. תמיד רציתי לצאת אבל פחדתי. לצאת קדימה לחופש ולעולם. היום יש לי אומץ. יש לי עצמאות לעשות את הצעד הזה. ואני מרגיש טוב. על קצה המזלג.
רציתי לראות את התהליך במפה, איפה זה נמצא במפה הלידתית או במעברים.
השערה האישית שלי, מארס צמוד סטורן, כאילו סטורן מושך אחורה ומארס בבית 3 מושך קדימה לחופש ולעולם ולא לערכים הנוקשים הסטורניים, שבהמשך למארס, פוגשים את ונוס שרוצה להיחוות גם היא. מעניין.
דעתך

alon1122

New member
הי ג"ס

שים לב שגם יופיטר (אמונה) ברטרט, נמצא בבית הידע והמרחבים (בית 9) בבתולה הביקורתי, שילוב של פריצה + ביקורת.
וגם נפטון המערפל נמצא בצמוד לאורנוס התזזיתי בבית הערכים ( בית 2), שוב שילוב של יכולת פריצה מהולה בהתמוססות.

לדעתי אתה כבר בשל להחלטה הזו

זה בכל אופן מה שעולה מהטקסט שלך. קשה לחיות בשקר עם עצמך, ובהחלט מבין זאת. אם אכן החלטת להקשיב לעצמך - עזוב את הכוכבים וצא לדרך, לחיות עם האמת הפנימית הכי צלולה שלך. אין לזה תחליף. בהצלחה@

דעתי..:

chayah

New member
רק להזכיר לך

יש דת ויש דתיים, יש יהדות ויש יהודים,

לא תמיד שני הדברים הולכים אחד עם השני כך שחשוב לא לעשות הכללות ולערב את שניהם ביחד,

היהדות עצמה היא יפה ומלאה ואין מה לחשוש.

למעלה