חזרה בזמן

Siriusnip

New member
חזרה בזמן../images/Emo15.gif

מה יותר פשוט, לחזור בזמן אחורה או קדימה?

לדעתי דווקא קדימה כי...

החזרה שלאחור- זה זמן שכבר היה, אבל החזרה לקדימה (לעתיד) זה זמן שבינתיים בכלל לא קיים, לא היה... מבינים למה אני מתכוונת?

גם אני חושבת כמוך...

לפי ההגיון, מכיוון שהעתיד אינו ידוע ואינו קיים למעשה, אז אממממ......בקיצור....בדיוק כמו שדובדבן אמרה!

Sith Master

New member
משעשע../images/Emo19.gif

בדיוק דיברנו על זה בטיול השנתי. כן, אין לנו חיים. הנסיעה אחורה יותר קלה משום שזה כבר כלומר- לכל שניה נתונה יש מצב אחד שיכול לקרות כי זה כבר קרה. הבנתם? העתיד עוד לא קרה- ככה שאי אפשר לחזור לזמן מסוים. האפשרות להגיע לכל שניה היא I-1, כלומר אינסוף אפשרויות פחות אפשרות אחת משום שאחת כן תתרחש. זה בכלליות.

קיז

New member
אנשים- אתם לא יודעים?

נסיעה קדימה בזמן היא הרבה יותר קלה. בעצם כבר מצאו דרך. אם אתה מצליח לנוע במהירות האור, אז הזמן הסובייקטיבי עובר יותר לאט, בניגוד לזמן האובייקטיבי, של כול מי שלא נוסע במהירות האור. אם תעלו לחללית שטסה במהירות האור, ותטוסו בה שנה, ותנחתו בחזרה בכדור הארץ, כבר לא תזהו כאן אף אחד... הבעיה היא איך אפשר לנוע אחורה בזמן. משהו יכול להצביע לי על המקום בו נמצאת שנת 1997?

יש משהו בדבריך, אבל...../images/Emo187.gif../images/Emo54.gif

אני פשוט לא יודעת מהו...
סתם סתם...
יש לי הרגשה שאתה מבין בכל הבול
הזה......אז אולי תשתף אותנו בתאוריות שלך....מה אתה אומר

ofer b

New member
אף פעם לא הבנתי את זה..

את הקטע הזה עם מהירות האור. שאם אני אטוס במהירות האור במשך שנה בחלל ואני אחזור לכדה"א אני אגלה שעברו כמה שנים טובות. מישהו מוכן להסביר לי את זה? תודה

קיז

New member
לא בולשיט

תורת היחסות של איננשטיין היא לא בולשיט. הייתי רוצה להסביר לכם אותה, לפתח את הנוסחאות ואת כול התיאוריה, אבל הבעיה שאני לא יודע איך עושים את זה. אני יודע שההנחה היא שתננועה במהירות האור גורמת לאיזה שינוי במרחב חלל-זמן, והנוסע במהירות זו חווה את הזמן בצורה שונה מאחר כול שאר היקום. אבל זה לא פורום פיזיקה ממש. אבל עזבו, לא רואים טלוויזיה בשביל ההגיון אלא בשביל ההנאה.

אמממממ.....

לא התכוונתי שזה בול
.....לא חשוב!
הפורום לא בשיאו כרגע
, ואני בטוחה שכולם ירצו להחכים קצת בנושא שקשור לחזרה בזמן. משום שנושא הפורום הוא גם חזרה בזמן! אז....אם אתה רוצה לכתוב כאן, ולהסביר לנו דברים בנושא של חזרה בזמן, זה יהיה אחלה טופיק...
אתה מוזמן!

למעלה