חזקו ואמצו!

kinspirit

New member
חזקו ואמצו!

בימים משוגעים שכאלה אני רוצה לחזק את חברינו בצפון, אני יודעת שיש כמה חברי פורום אשר חיים בתוך הסיוט הזה עכשיו. וכמובן, לכל החיילים ובני משפחותיהם... חזקו ואמצו! ליבנו אתכם... אסנת

noobster

New member
תודה... ממש לא כיף פה...

די רחוק ממני איפה שפגעה הקטיושה אבל החטוף הוא מהרחוב שלי (2 שכבות מעלי בבי"ס) יאללה שיחזירו להם כבר...

neboris

New member
תודה

איפה SG1 שצריך אותם? אני נמצא עכשיו בדילמה כי אני גר בחיפה ותכננתי בסופ"ש לנסוע להורים לכרמיאל והיום בשני המקומות היו רקטות. חוץ מזה אני מעוצבן כי יש לי מבחן מחר ואני לא כל כך מוכן אליו (לא ממש יכולתי ללמוד היום) והטכניון לא מסכים לדחות את המבחנים של מחר.

מ א ג ר ט

New member
../images/Emo24.gif

למען האמת אני עפה לי עכשיו לאנגליה... אז אני מקווה למצוא איפשהו אינטרנט ולהתעדכן בחדשות ובפורום (או- בעידכונים החדשות בזמן אמת מחברי הפורום) ואני מקווה מאוד לחזור לארץ שהייתה פה לפני... המממ... טוב, בפעם הקודמת שהיה שלום וכיף ואנשים יצאו וראו סטארגייט בלי לדאוג. כן. וחיבוקים לכל הצפוניים והדרומיים והנבחנים ולשאר האנשים!

deathcaster

New member
כן, אני אחד מהם

הטיל שנפל בחיפה בסטלה מאריס, זה 2 דקות נסיעה מהבית שלי, שזה אומר שמכת רוח קטנה לטיל, וזה היה יכול לנחות בבית שלי.

הקטיושות בנהריה ליד הבית שלי...

וידיד שלי נפלה על הבית קטיושה... ממש מבאס, מעריכה את התמיכה

tigery

New member
חיזקו ואימצו ונצל"ש היום זה מתחיל

קודם כל חיזקו ואימצו וחבל שככה יש המון אירועים גדולים למשל אינטל משקיה קו חדש לש מעבדים. והכי חשוב סטארגייט עונות חדשות חבל ששמחה מתערבבת עם עצב. וכל הכבוד לכל אלה שנמצאים באיזורי האש. וכמו שנאמר חיזקו ואימצו.

Iced Hammer

New member
תודה רבה...

אמא שלי ממש נלחצה מזה שהגיעו קטיושות לחיפה והכריחה אותי לחזור לתל אביב... נקווה שכל הבלאגן הזה יסתיים בקרוב.

aerynsun

New member
../images/Emo45.gif

שהימים האלה יעברו ומהר ושהערבים והיהודים ילמדו. לתת ולקבל זו מלאכה קשה להבנה. אבל תבינו אותה כבר!!!!!!!!!!

subatoi

New member
חבר הפורום לשעבר

"בג'ורן פריסט", טברייני במוצאו, דיווח כי שלום לו וליקיריו, על אף שאחת הנחיתות היתה ליד ביה"ס היסודי שלו...

subatoi

New member
כבר לא יוצא לו

לראות ס"ג בשבתות (או בכלל), אז הוא חושב שזה תירוץ לא להיות בפורום

Bajoran Priest

New member
כן אני כאן ../images/Emo3.gif

לא הייתה לי גישה למחשב מזה מספר ימים.. טוף, בכל מקרה, נקווה שזה יסתיים במהרה ובהצלחה (לפחות אחד מהשניים). הבנתי שהיום היו עוד קטיושות על טבריה.. בע.

למעלה