בימים משוגעים שכאלה אני רוצה לחזק את חברינו בצפון, אני יודעת שיש כמה חברי פורום אשר חיים בתוך הסיוט הזה עכשיו. וכמובן, לכל החיילים ובני משפחותיהם... חזקו ואמצו! ליבנו אתכם... אסנת
איפה SG1 שצריך אותם? אני נמצא עכשיו בדילמה כי אני גר בחיפה ותכננתי בסופ"ש לנסוע להורים לכרמיאל והיום בשני המקומות היו רקטות. חוץ מזה אני מעוצבן כי יש לי מבחן מחר ואני לא כל כך מוכן אליו (לא ממש יכולתי ללמוד היום) והטכניון לא מסכים לדחות את המבחנים של מחר.
למען האמת אני עפה לי עכשיו לאנגליה... אז אני מקווה למצוא איפשהו אינטרנט ולהתעדכן בחדשות ובפורום (או- בעידכונים החדשות בזמן אמת מחברי הפורום) ואני מקווה מאוד לחזור לארץ שהייתה פה לפני... המממ... טוב, בפעם הקודמת שהיה שלום וכיף ואנשים יצאו וראו סטארגייט בלי לדאוג. כן. וחיבוקים לכל הצפוניים והדרומיים והנבחנים ולשאר האנשים!
קודם כל חיזקו ואימצו וחבל שככה יש המון אירועים גדולים למשל אינטל משקיה קו חדש לש מעבדים. והכי חשוב סטארגייט עונות חדשות חבל ששמחה מתערבבת עם עצב. וכל הכבוד לכל אלה שנמצאים באיזורי האש. וכמו שנאמר חיזקו ואימצו.