חזקה???

צפרדעית

New member
חזקה???

``את חזקה`` כך אמא אומרת ``את חזקה`` גם אבא מוסיף ``את חזקה ומשיגה כל מטרה`` אומרים החברים ``את חזקה,חזקה,חזקה...`` אומרים השכנים,המכרים וגם אלו שלא ממש מכירים. ``את טיפוס לוחם``,``אמביציוזית``,``את לא נותנת למכשולים לעצור אותך`` ``כשאת רוצה הכל פתוח``, ``את ממש אבל ממש חזקה...`` מילים,מילים ורק מילים.... אז אם אני כ``כ חזקה, איך זה שלא עצרתי בזמן? ואיך זה שלא היה לי את הכוח? אם אני כ``כ חזקה, אז איך זה שכל מכשול קטן מפיל אותי כ``כ? ואם אני חזקה, אז למה אני בוכה? כבר חודש שאני נלחמת אחרי שהבנתי שהבכי לא יחזיר את הגלגל לאחור ואם לאמר את האמת, דווקא הולך לי לא רע. הרי החלטתי שלעצמי אני חוזרת וזאת הרי מטרה נעלה... אז שינסתי מותניים והפסקתי עם השחיתויות וגם את קו המחשבה ניסיתי לשנות ואמרתי לעצמי ``הם אומרים שאת חזקה, לא יכול להיות שכולם טועים...`` אז אני חזקה,חזקה,חזקה... ראבק, על מי אני עובדת? איפה כל הכוחות שכולם מדברים עליהם? היום כמעט ונשברתי, כמעט והגעתי לתחתית המדרגה... מצאתי את עצמי מתגנבת למקרר פותחת וסוגרת, פותחת וסוגרת... אני חזקה? אז פתחתי וסגרתי ופתחתי וסגרתי ואז הלכתי להביט במראה פתחתי גם אלבום תמונות <ככה על הדרך> ושוב למקרר ושוב אותה פעולה... פותחת סוגרת, פותחת סוגרת, פותחת......... הראש שלי מתפוצץ הדפיקות האלה ברקה אז פתחתי את המקרר...הושטתי יד...ולקחתי משהו אסור אבל אופס, מישהו יורד במדרגות. הנה אני מחביאה...מהר להחביא בכיס, שאף אחד לא יראה. ואז ראיתי אותו, את אבא שלי הוא הביט בי, חייך ואז שאל: ``את מחביאה?`` הרגשתי מטופשת, היתי נבוכה הרי אבא תמיד אמר לי שאני חזקה. את האסור כמובן שלפח זרקתי התביישתי בעצמי כ``כ ``את חזקה, את חזקה..`` אני עדיין במעומעם שומעת את חזקה????

יפעת*

New member
חזקה שלי

אולי תפסיקי לנסות להוכיח לכולם עד כמה את חזקה? יש לך את הכוח, יש לך מטרה, ואת יודעת כמה היא חשובה לך. תזכרי מתוקה, את לא חייבת לאף אחד שום דבר מלבד לעצמך. בעיני את נהדרת ממש כמו שאת, אבל בשבילך, את יודעת שאת צריכה את זה, צריכה את זה בשביל להאמין בעצמך, בשביל להרגיש טוב, להרגיש שאת שוב שולטת על חייך. אז מעדת, אל תחמירי כל כך עם עצמך, זה מותר, זה אנושי וזה אפילו רצוי. מה שאסור מותר לפעמים. תזכרי יקרה שלי, מה שבאמת חשוב הוא מה את מרגישה עם עצמך, וכל השאר... ואף פעם לא להחביא, לא להתחבא, היי שלמה עם עצמך, עם מה שאת עושה, וגם עם מה שלא. תרשי לעצמך לפעמים להיות קצת פחות חזקה, קצת פחות שולטת אולי זה רק יעזור לך להגיע אל המטרה. אוהבת אותך תמיד תמיד יפעת

ועוד איך שחזקה!!!

זה היה לך ביד, יכולת להרגיש במרקם אולי אף לחוש בריח. ובכל זאת... זרקת. כל הכבוד!!! תלתן אירי ירוק (לא ממחר, מהיום!)

תרנגולת

New member
..זה לא מה שיקבע..

אם את חזקה או לא.. אם זה היה בא בקלות בשבילך- לוותר על האוכל, אז זו באמת לא הייתה בעיה. להיות חזקה זה לא ליפול 0 פעמים, אלא להיות מסוגלת לקום ולאסוף את עצמך גם אחרי הנפילה העשירית, להיות מסוגלת להגיד שהיה מה שהיה והפעם מתאמצים שוב.. אני לא חושבת שמישהו מהם טעה. תגידי את זה לעצמך גם.. אין מה להתבייש בעצמך, זו חולשה, לכולם יש כאלה.. אני מקווה שבפעם הבאה תצליחי יותר.. והכי חשוב זה שאת לא מזניחה את עצמך.. צהריים טובים שיהיו לך :cool: תרנגולת.

למעלה