חזקה עליי

חזקה עליי ../images/Emo141.gif

לפעמים, קורה העניין של חזקה עליי......... אחרי הרבה זמן ואחרי הרבה תירוצים, אפילו הרבה מלחמות........אני משפיל ראש ומודה, חזקה עליי לקבל את המציאות. כך אני נרגע, מרגיש עצוב שאין בי את היכולת לסובב את העניינים, מרגיש עצוב לנוכח המציאות שממשיכה להתקע בפרצוף שלי, אבל אני נירגע, כבר לא הולך מכות יותר, לא מנופף עם הידיים נגד עצמי, אני נרגע, משלים מקבל. אני סופר אותם, רגעים כאלו, נקודות צומת בחיים שלי, נקודות מעיכה, משו שנמעך, מעוך היה מההתחלה אבל הנסיונות שלי לנפח, היו רק שינויים קוסמטיים שהחזיקו מעמד שעה שעתיים. האזורים המעוכים האלה, הכי קשה לבנות אותם כלפי מעלה, אני בונה אותם בסנטימטרים, אוליי סנטימטר בשנה, הרבה עבודה ומעט מאוד תוצרת, אבל זה עדיף על ניפוח קוסמטי, כך זה עדיף גם בגלל שאז אני מצליח להיות יותר אדם מהעם מאשר ניפוח קוסמטי שלקוח מסרטי ג'ון ויין. חזקה עליי קריאת סימנים קריאה בקפה קריאה באצבעות הרגליים זה כבר לא זה חזקה עליי לקבל תבשיל תפוח אדמה עתיק תבשיל של טעם וריח עינוגים קטנים מבית קטן נושן חזקה עליי לקבל תולעים שמרצדים באין מפריע בין דפים חומים ומשופשפים פילוסופיה עוברית של פעם. חזקה עליי לקבל שהיום זה אחרת אני אחרת. באהבה ממני,

ואללה, הזכרת לי מילה בעיראקית

וזה מחזוק, כלומר מת ללכת לשירותים, השורש חזק בערבית כלומר הידק, להדק משו ואני חושב שהכוונה היא שהבטן שלי מהודקת ולוחצת. הא הא הא הא. אהבתי , תודה שהזכרת לי. מה את מרוקאית ????? ממש נולדת במרוקו או שאת נולדת בארץ ???? בעיניי תמיד המרוקאיות היו סקסיות, לא יודע למה. כל טוב.

רות 2

New member
מרוקאיות וסקס ........

אחרי .......... סידורים קניות וספונג'ה ...... הן בהחלט סקסיות לפחות בעניין זה יש לך טעם טוב

flower45

New member
סייח

יש בך את היכולת להעביר דברים עמוקים וחשובים באמצעות מילים לכאורה פשוטות.. אתה מתאר כל כך יפה מצבים ורגעים שאנו כבני אדם חווים . מצב כואב של הרמת ידיים, כניעה למציאות, הידיעה שככל שנתאמץ לא נוכל יותר.. צריך לדחות יותר ויותר את הכניעה הזאת כי יכול להיות שהניצחון הקטן שלנו דווקא נמצא קרוב קרוב והנה עוד מעט ונגע בו.. ואולי לא כדאי לוותר.. ואולי צריך נשימה יותר ארוכה אולי צריך להיות יותר אופטימיים..

flower45

New member
ואם כבר נכנסתם והתעמקתם

בשורש הערבי של המילה אז להתאפק! כן.. אז להשתדל להתאפק עם הרמת הידיים והכניעה

ל445 פרחים ../images/Emo141.gif

אז אנחנו מסכימים, שבעניין של לרוץ לשרותים אין להתאפק, ובעניין של לוותר ולהרים ידיים אז חייבים להלחם ולהאבק ולהחזיק בשניים. טגידי אזה פרחים אלה בדיוק ??????? תביאי קצת אני רוצה להריח.

flower45

New member
סייח

הנה! פרחים כאלה! עכשיו מה שנותר לך זה לספור אם יש שמה באמת 445 פרחים

אורמור

New member
גם אם זה כבר לא זה

גם אם היום זה אחרת זה עדיין אתה ו"אתה" זה ההכי טוב שיש לך אז חזקה עליך לקבל..לאהוב...אותך וללכת קדימה אופטימי.. כתב ת מאד מאד יפה.. אבל ממש מאד יפה תודה על השיתוף אור

למעלה