חזית של בית

dina 5

New member
חזית של בית

ערב טוב, אנחנו בונים בית פרטי על שטח של חצי דונם, שתי קומות. אנו מתלבטים בין שתי תוכניות, שאחת מהן מלבנית והשניה- פינה אחת של חזית הבית (צד מזרח) קטומה בצורה של "ר". מעצבת פנים שלמדה קורס בפנג שוואי אמרה לי, שלא טוב לעשות שבירות בחזיתות של הבית. דיברה על נושא הבריאות. האם תוכלי להסביר לי מעט יותר על השיקול האמור? תודה מראש.

דנה A

New member
חזית מבנה

הי דינה, ברוכה הבאה לפורום, בנוגע לחזית של מבנה ושלמות המבנה - ברמה בסיסית נכון שמומלץ על בית ללא מגרעות וקטימות, צורת L אינה מומלצת וזוכה לכינוי המפוקפק "אקדח", אך כאשר מדובר בתוכנית של הבית. בית התומך בבריאות אינו בית שהחזית אינה קטומה, אלא ישנם התאמות שונות שיש לערוך בבית על מנת שיהא תומך בריאות, משפחתיות ושפע, חשיבות גדולה למיקום חדרי השינה בסקטורים השונים של הבית, מיקום דלת הכניסה, פתחים עיקריים, מדרגות, שירותים, מקורות האש - ועוד.. האם מעצבת הפנים למדה פנג שואי לעמקו או שמא קורס של מס' חודשים? אם את מעוניינת לבנות את ביתך שיהיה מעוצב, פרקטי אך גם תומך בבריאות, שפע, משפחתיות שלבי יועץ מומחה אשר עובד עפי' פנג שואי קלאסי, מעמיק ומתקדם. זמן בניית בית הנו הזדמנות פז לבניית בית התומך וממנף את חיינו. את מוזמנת להעלות תוכנית של הבית לכאן, במסר או במייל ואשמח לסייע כמה שאוכל המון הצלחה ובנייה קלה! דנה אהרון

dina 5

New member
תודה רבה על התשובה

אני אשלח לך במסר את שתי האופציות שאני מתלבטת לגביהן.

למעלה