חזיות חזיות...

vered israeli

New member
חזיות חזיות...

הייי, חדשה כאן
מקווה שלא נוחתת עליכם..
השאלה הזו מופנית בעיקר לבנות שנהנות/סובלות [עניין של השקפה] מחזה ממש אבל ממש גדול [כזה דאבל די ומעלה..].. אז עם כל כאבי הגב וההצקות בכתפיים, הבאסה בקושי לרוץ
והמבטים החצופים, צריך לפעמים גם להנות.. יש לכן מושג איפה יש חנות עם חזיות במידות האלה שלא קורעת את הכיס (ולא וומן-אונלי..).אגב, מה זה המחירים המטורפיייייייייייייים האלה..כבר נמאס לי מזה..
...
..ובעיקר האם יש מקום עם חזית סקסיות במידות כאלה..? תודה על התשובה ויום קסום.

כל כך מבינה אותך..

אני במידת DD או E, תלוי בפירמה של החזיה. מאז שגיליתי את החנות שהזכרת, החזה שלי נהיה מפואר ומוצג בצורה הראויה לו. החזה שלי אומנם גדול, אך לא נפול וכל חזיה אחרת תמיד הייתה עושה לו עוול. בחנות שהזכרת החזיות סוף סוף מחזיקות את החזה וגם מחמיאות לו מאוד. החזיות יפות מאוד. וכמו שכתבת יקרות בטירוף. אז אין לי מגוון ענק של חזיות.. אבל אני קונה רק משם. יש כמעט בכל חנות של לבני נשים חזיות במידות שלנו. אבל מעט מאוד ועושים לנו טובה ולבסוף החזיות גם לא יפות משו (אני אוהבת צבעים חזקים) והעיקר שהן לא מחזיקות משו וגם מכאיבות מאוד. בקיצור כדאי מעט ואיכותי. אבל אם תמצאי משו טוב, אשמח לשמוע...

אל תיקח את זה קשה, יש פה לאחרונה

מגיפה של שירשורים לא במקום. ( חוצמזה שלא הגיע הזמן שתפנק את עצמך בקצת תחרה סקסית?
)

תראי, עבדתי בחנות לבני נשים

יש חזיות לא יקרות ממש (לא יקרות הכוונה ל 200 וקצת, אבל הן יפות בהתאם, ז"א לא יפות)- של טריומף לא משהו לדעתי מבחינת יופי וגם יש יותר חזקות מהן. יש של חברת באלי, שיש לה גם מינימייזרים שגם הם, מה לעשות לא יפים אבל מאוד מחזיקים (גם מידה F) הממ.....אנחנו בעיקר עבדנו עם שנטל, אבל זו ליגה אחרת....אין מה להשוות.. המחירים בהתאם- חזיה פשוטה שלהם, ללא ריפוד וללא תחרה- אבל מצויינת ברמות, עולה משהו כמו 400 למידה DD(שזה שווה ל- E), והחזיות היותר יפות והסקסיות בטירוף שלהם מרקיעות שחקים...500-800 ש"ח.... אבל הן יפות וחזקות ונשים תמיד, אבל תמיד מרוצות מהן.

מה זה עבדנו? באיזה חנות?

והן הדוקות ומחזיקות מעמד כמו של ווימן אונלי? שוב אני מעדיפה 4 חזיות יפיפיות ואיכותיות מ- 10 חזיות פארש

עבדתי באינטימה

ויש שם חזיות של שנטל שאם הייתי יכולה לקחת למפעל שלהם את כל החזיות במידה C הייתי לוקחת. אבל אני יכולה להעיד שהמון נשים, גם כאלו שלא רצו להשקיע במחיר, מדדו, ראו כי טוב וקנו לפעמים אפילו שתיים. הן מחזיקות את החזה כ"כ יפה, וחזק.. אפילו הייתי מישהי (עם חזה ענק) שהלכה עם חולצת כפתורים פתוחה קצת כי היא חשבה שזה בזבוז שלא יראו את החזיה... אבל זו היסחפות
אה, והייתי בווימן אונלי, ולפחות ויזואלית לא אהבתי את הדגמים. אולי הם חזקים, אבל לא אהבתי אותם. לדעתי הם לא יפים בכלל. אני מתה על תחרות.
תכנסי לחנויות של ג'ק קובה, או אינטימה אם את מוכנה להשקיע

קבלי קישור לחזיה שאני אוהבת

הנה תלחצי גם על השחורה ששם, יש אותה במידה שלך (למרות שיש מצב שהדגם קטן) והיא סקסית לגמרי. אבל תלוי אם הגזרה תתאים לך. זו סתם דוגמא. אגב, לא כל הדגמים שבאתר יש כאן. אפילו יש שם דגמים שהם לא משהו אולי זאת תהיה לך יותר טובה הדגם הזה הוא אולי לא הכי יפה (למרות שלפעמים על הגוף הוא סבבה) אבל היא מצויינת

למעלה