חזיה ורצועת דופק

kvkvkv

New member
חזיה ורצועת דופק

הי =]
רציתי לדעת איך אני אמורה לשים את הרצועת דופק עם החזיה?
יש לי חזה גדול, ובגלל זה אני בד"כ מתאמנת עם 2 חזיות ספורט אחת על השניה (כן, אני צריכה שהחזה שלי לא יזוז
).
בהתחלה ניסיתי לשים את הרצועת דופק מתחת לחזיות (אנכית) אבל הרצועת ספורט כל הזמן החליקה "קצת" למטה (לא משנה כמה הקטנתי אותה), ואיבדה את הדופק שלי

לאחר מכן, ניסיתי לשים את החגורת דופק "בתוך" החזיה (כלומר ממש מתחת, ככה שהגומי של החזיה נמצא על החגורה), אבל נראה שהחזיה דוחפת את החגורה כלפי מעלה עד שהיא עולה טיפה על החזה ו.. שוב מאבדת דופק

עצות? המלצות? יש עוד דרך שאני מפספת?
זה מתחיל לייאש אותי כל פעם לסדר את הרצועה שתשאר במקום ואני בטוחה שיש דרך כלשהי לנשים ללבוש רצועת דופק.

מור שלז

New member
ברוכה הבאה קודם כל
אני שמה בדרך השנייה

כלומר כשהגומי של החזייה נמצא על הרצועה

אני גם מקטינה מאוד את הרצועה כדי שלא תזוז ורוב הזמן היא נשארת במקום. אבל גם אם הרצועה זזה קצת, בדרך כלל זה עדיין קורא לי דופק.

עוד דבר שכדאי לנסות זה להרטיב את הסנסורים (צריך תמיד בחלק מהרצועות למשל אלו של פולאר) לפני השימוש אחרת הם לא קוראים דופק כמו שצריך.

kvkvkv

New member
אני אנסה להקטין את הרצועה עוד..

למרות שזה נהיה כבר קשה לסגור אותה באיזשהו שלב

יש לי את הרצועה הרכה של גרמין, ואני משתדלת להרטיב את הסנסורים לפני השימוש, למרות שלא ראיתי שזה יותר מידי משפיע

מור שלז

New member
האמת שגם לי היתה הרצועה הזו והיא לא עבדה טוב

היו בעיות ממש כמו שאת מתארת עד שהחלפתי לרצועה הקשיחה ומאז אני משתמשת רק בה

ועוד דבר לנסות

חזיית ספורט אחת - אבל טובה. מומלצות הפורום הן מובינג קומפורט ו-CW-X. ויש גם חזיות עם מקום ייעודי לרצועת דופק אבל אני לא זוכרת איזה מותג/דגם.

kvkvkv

New member
יש לי את שתיהן

ועוד אוסף של חזיות ספורט שונות, אבל אין תחליף ל-2 חזיות אחת על השניה.
(חוץ מחזיית ספורט מדהימה של פרייה, אבל היא עושה לחזה צורה מוזרה ככה שאני לא מרגישה בנוח להסתובב איתה)
חזית ספורט עם מקום יעודי לחגורת דופק זה רעיון מעניין, אני אחפש.
תודה

למעלה