הוקי!!סיפורימים:
XD טוב ככה.... בגלל שהיו נסיעות (לפעמים) כמו 5 שעות והן היו עד הלילה מאוחר....אז הגענו למצב כפית די מהר (גם היינו צריכים לקום מוקדם><) אז לחברה שלי היתה בובה קטנה שיש לה ראש ורגליים והגוף שלה הוא קפיץ והוא היה ארנב שהיא קיבלה מבת דודה שלה במזוודה בשביל מתנת פרידה^^. אז חברה שנייה שלי לקחה פנס והדליקה מתחת לפנים של הארנב ככה שזה נראה מפחיד ואמרה:" I am Hans the rabbit..I come to you at night....and eat your toe nails!!!!! ו..ו..והיה לנו מאבטח כזה מהשב"כ שקראו לו שחף והוא היה חמוטי ובישי וקפל ואשוח....אז כל הבנות עשו לו פאפארציXXDD ושתי חברות שלי תפסו תמונה נדירה שהוא חייך!!!!!!! כעכע...ו..היה לכולם אפטר שזה זמן חופשי לעשות מה שרוצים אבלע בזמן ובאיזור מוגבל כי יש אנטישמיות בפולין וזה ממש מסוכן...אפילו מישו מכוער וענקי ניסה לירוק עלי ולמזלי פיספס כי אני נמוכהXXDDDDואכלתי פיצה וקניתי עוגיית ג'ינג'ר^.^. ועם כל המצחיק והכיף ברור שהיה את החלק הרציני והמרגש....ביום האחרון העפנו עפיפונים בטרבלינקה.איפה שהושמד ינוש קורצ'אק והיתומים כשבעצם הצווא שלו הית הלהעיף עפיפונים..זה היה מרגש;;. ו..הייתי באושוויץ והקראתי שמות של אנשים שניספו מהמשפחה..והיינו בפלאשוב איפה שהיה דוד של אבא שלי שסיפר לי את הסיפור שלו וסיפרתי והמחנך שלי היה מאוד גאה בי^^. היו סיפורים של חברות שלי שהיו מדהימים ומרגשים...היה פשוט מדהים... היום הגעתי .ישנתי משך הטיסה..והדיילת משום מה העירה אותי לאכול...היא אפילו לא חייכה>< זה לא היה נחמט מצדה..וגם האוכל היה מגעיל במטוס><. וכל יום בארוחת ערב אכלנו את אותו הדבר רק בצורה שונהXXDD תפוחי אדמה,מרק ועוףXXDDD זה היה כ"כ הזוי!!! וראיתי את אינויידר זים בפולניתXXDDD וסדרה שמלמדת אנגלית בפולנית והם אמרו"THAT WAS VERY EXCELENT " שלא אומרים את זה בכלל באנגליתXXXDDD אעה.....גיליתי מלא אנשים וחברים טובים ואני ממש מאושרת שהייתי במסע הזה....היום אבא שלי ואחותי אספו אותי משדה התעופה ונסענו לקנות בייגלה לארוחת בוקר^.^ היה מדהים..אני ממש נהנתי ואני מאושרת^^ אני חושבת על כולכם כל הזמן!!!^O^ אני אשים בקרוב תמונות^^ אעה כע!!ועשיתי לכבוד פולין שטיפה שחורה^^ זה יצא מגניב!!!