חזון אחרית-הימים!

Gaius Octavius

New member
חזון אחרית-הימים!

הסימן הכי גדול לזה שהעולם מגיע לסופו יהיה שיחזירו לטוני קאקו את הביצים שלו, אבל איזה עוד סימנים יהיו? נו, נראה אתכם. אה, ובלי צ'אק נוריס. זה פשוט לא פייר
תהנו

המ

סימנים ש-אם זה יקרה- זה סימן שהעולם מגיע לקיצו? או סימנים שכבר קיימים? כי נגיד, כבר קיימים - דראגונפורס. נו באמת, בני אדם שמנגנים כל כך מהר? על מי הם עובדים?!

Gaius Octavius

New member
איזה סוג שבא לך../images/Emo3.gif

ועזוב, בקשר לדראגונפורס: גיטריסט כל כך מטומטם? זה אפשרי? כן, אם קיים אוגר כל כך מטומטם: http://www.funny.co.il/index.php?page=sobj&cat=3&obj=4604&conf=3c9fea

McBlack

New member
../images/Emo6.gif זה הדבר המצחיק ביותר בעולם! ../images/Emo6.gif

Gaius Octavius

New member
אני יודע!!!

ושימי לב: האוגר שעף ראשון? זה אותו אוגר שעף אחר-כך! הוא מעיף את השני מחוץ לפריים, זה לא הוא עף!!! זה פשוט האוגר הכי מטומטם שראיתי בחיים שלי
מ1:00 עד 1:48 אתמול בלילה ראיתי את זה שוב ושוב ונקרעתי.

genz

New member
...

שבליינד גארדיאן יפסיקו לזיין את השכל על שר הטבעות. שדראגונפורס יחדשו לעצמם משהו, ויפסיקו להסתמך על פוזה ורעש וצלצולים בשביל שישמעו את המוזיקה שלהם. שהאמרפול סוף סוף יקבלו קצת קרדיט בפורום הזה, בהתחשב בזה שהם עושים פחות או יותר בדיוק מה שהלווין עושים! שנייטוויש יקלטו כבר שיש להם גיטריסט שצריך יותר במה, מתופף שצריך לעוף, באסיסט שצריך להיות גם סולן, וקלידן הומו. שהלווין יעיפו את הזמר!!!! די!!!! מי האידיוט שהחליט שיש לו קול טוב?!?! אני מדבר אגב על הזמר הנוכחי שלהם. שאנשים יפסיקו לומר על נוורמור שהם פאוור! הם לא! וגם לא ת'ראש, לצורך העניין! שיהיו יותר להקות פאוור שעושות שירים כמו Awakening של נוקטורנל רייטס, כי זה השיר פאוור הכי טוב אי פעם. כן, גם יותר מהגרסה של מיסטיריה עם מילה פטרוזה.

genz

New member
הוא שם בשביל לעשות מקצב, לא יותר מזה

הם היו יכולים לקבל תוצאה יותר טובה אם הם היו לוקחים מכונת תופים.

Super Alonit

New member
נראה לי שהם מודעים לכך שהקלידן הומו../images/Emo6.gif

וגם הם לא בדיוק מה שהייתי מכנה סטרייטים...

למעלה